Иска МАРТенчето да пълзи, мирно няма да стои! - тема 8

• 38 092
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
VCD, Вета, Женичка-оздравявайте бързо! Hug
И ние днес ходихме на преглед,  Hugче Ева пак е с температура. Shocked Цяла седмица е с хрема, която днес се усили и, след като се беше пооправила, пак наново вирусна инфекция. Явно я повтори. Cry Та хомеопатията я оставям настрана засега, вече сме на Виброцил капки. Sad Sad Sad 8-ми ден се мъче детето и се влоши. ooooh!
Скреч, какви са тези разходки със седеммесечно бебе? Crazy Ми той май ще проходи вече? Големи шампиони отглеждате. Heart Eyes
 Вета, и Бобчето е много хубав! Heart Eyes
Още нещо щях да пиша.. newsm78

# 286
  • България моята родина
И аз съм към болните малкия също днес е със запушено носле,а ние довечера ще пътуваме до Бг не искам да ви казвам как ми се къса сърцето,че го оставям нищо че е за 24часа от няколко дена като се сетя че заминавам и ми се насълзяват очите.Още повече и сега когато е болничък,но няма как.

За кърменето и аз така се премятам по цяла нощ,а той все мрънка ли мрънка и за капак на всичко сутрин по късно от 6.30-7.00 не става,та не ме пита спи ли мие се  Laughing

Аз приготвям багажи пък и за капак съм се разготвила направих и супа,от която при варенето на зеленчуците отделих за бебо да хапне и той.До преди няколко дена хапваше и пиле с зеленчуци пак домашно го приготвихме,че тези тук от бурканче не ги хапва изобщо с месце.Това от мен оздравяване на всички майки и бебчета с тези вируси,които май всички са натръшкали.

# 287
Момичета, баткото ми е на АБ, Ади е с температура и залушен нос. Цяла нощ съм дежурила ту при единия, ту при другия. Не ми се пише. Ето само едно клипче на Ади. Една бутилка с мидички е по-интересна от всички играчки  Laughing

# 288
Лъки, ще я изям!Буба сладка! Heart Eyes
 Бързо да оздравявате. Praynig То всеки пост вече ми е свързан само с болести. ooooh! Баткото ми е с нова "екстра"-повръщане.  newsm45 Ева с Т и хрема, Емил и той още има сополи. Сега и чревен вирус-иде ми да се гръмна вече. #Cussing out

# 289
  • Кукуландия
Какви са тези болести бе мами Sad Бързо да се оправят всички! И малки и големи!
Аз да чукна на дърво засега не сме имали подобни проблеми, но пък очите са ни проблем от раждането, в момента остана само едното да се доизлекува... дано се получи, че нещо и тези капки май само подтискат бактериите, докато ги слагам  Close

някакъв хаос е вкъщи, нямам време за нищо, а като започна да му давам с лъжичката, той започва да ми я дърпа и става мазало  Shocked

И при нас е така, за това му давам една празна лъжичка, с която да си играе, за да може другата да стигне успешно до устата  hahaha Аз не слагам кърма в пюрето и може би заради това не му се услажда кой знае колко... максимум една чаена лъжичка изяжда, но аз и не бързам за никъде  Grinning

Не помня коя мама каза за намалението в mothercare, но благодаря, харесах си доста неща  Crazy

Лъки, голяма сладурана  Hug

# 290
Малеее всички се изпонатръшкахте болни  ooooh! Дано да минава бързо и без усложнения  Praynig
lilyrose щом е на барабонки,дори и да ходи всеки ден,е запек.Крушата ще свърши работа.
Женичка и аз се рових за клеевата тинктура,но никъде не прочетох дали е подходящо за бебета.То рецепти за бебешки капки има,но все пак това е пчелен продукт  newsm78 .Сподели ако откриеш нещо.
Аз не съм Бедствието ама да си кажа,че Ивана суче само от едната цица цяла нощ.Рядко се прехвърлям от другата страна и то ако усетя,че е яла повече и другата цица натежава.Явно не суче толкова за наяждане,а за успокоение.
catwalk и аз така се нервя.Знаех си,че това ме чака с това захранване.Тя яде 5 мин,аз чистя 20.Плюс това я виждам,че още не изпитва истинско удоволствие от храната или от това,че е наядена.
Лъки я какви сте чевръсти,браво!Ивана така и тежи дупето,че не я виждам скоро да прави тези упражнения.

# 291
  • Варна
Много се надявам в скоро време постовете да бъдат свързани с това как всички бебчета и майки са оздравяли и се радват на последните топли дни (дано да са повечко) Peace

Аз както снощи бях с много висока температура и като парцал, така тази сутрин се събудих като нова, само с леко болезнено гърло. Тоя лекар снощи какво ми е предписал-не знам, ама да е жив и здрав, всичко ми обясни, кое как действа и как може да го усетя (за бонбоните за смучене най-вече). Та той ми каза, че в момента има около 6 вируса, които върлуват из страната, два от тях предизвикват ангина, едната ангина с отит, другата като моята, с възпалено гърло. Другите 4 са с допълнителни симптими като разстройство, повръщане, виене на свят и няколко други, които не запомних. Каза, че в най-добрият случай минават за около 3 дни, в най-лошия около 5-6, и това при условие, че няма усложнения. Така че искрено се надявам, че имаме лоша седмица, и от утре вече всички ще започват да се подобряват  Hug

Между другото не знам каква е причината, но от както започнах да имам симтоми на заболяване, кърмата ми се увеличи. Не вярвам да са свързани, но все пак го отбелязах като факт. Сега остава и да си остане така  Praynig

# 292
  • Стара Загора
А така,малкото ми нещастниче е с бронхит  Shocked Сега се върнахме от доктор ooooh!Е не е истина просто,баткото колко бързо изкара вируса,а при нея с какви усложнения при все,че е на кърма. Cry
lilincho,порових се за клеевата тинктура при толкова малки бебета,и открих коментар на д-р Михайлов:"Може по 2 капки, примерно 2 пъти дневно в мляко, но ако е необходимо за някоя трудно подаваща се на лечение инфекция. Ако е на кърма, няма смисъл за профилактика."Така,че аз ще си вземам и каквото стигне до нея Peace
А за нощното цокане,явно моята пикла не само за успокоение ме ползва,но и си хапва  Crazy
Mur ,благодаря,че ме светна за тези бананови нишки  Hug

# 293
За чорапените цицонки , аз много малко кърмих,но си оказа влияние в/у бюста..Аз почти съм плоска като дъска и все се успокоявах,че поне като родя няма да имам проблема на дамите с големи гърди по простата причина,че няма да има какво да ми виси...е не ми висят щото наистина няма какво,ама са едни такива никакви,особенно лявата...Та аз бих направила обратното на това,което Бедствие иска-бих си ги понапълнила малко,НО 6-7 хиляди лева са ми множко за едни по-големи гърди...Той т'ва половин сватба  Mr. Green Тамън 1/2 от нашата сватба:)
Ванеса вече няма разстройство и сме си на нормално хранене...тая лечебна хумана я яде много,ама само като е на каша...Нямаше по трудно нещо от това,да я нахраня с тая хумана като е направена на мляко...добре,че мина....другата седмица вече ще отидем да сложим ваксината против Хепатит Б 3-ти прием мисля че е...Някой има ли идеа дали при нея има странични реакции,както при предните пентаксим и т.н.  newsm78 . Дано няма,че нас не ни подминават....
Бързо да се оправят болните бебчета....тея вируси са....Sad а идва зимата,дето уж се води,че идват и грипове ..

# 294
  • София
Много болни бебчета, чак им изгубих края. Да се оправят бързо Hug

# 295
Аз не съм Бедствието ама да си кажа,че Ивана суче само от едната цица цяла нощ.Рядко се прехвърлям от другата страна и то ако усетя,че е яла повече и другата цица натежава.Явно не суче толкова за наяждане,а за успокоение.

И Бобо само от едната-дясната,много рядко се случва да не му стигне и тогава се обръщам към него, просто се завъртам почти по корем и му давам и лявата,без да се налага да си сменям мястото  ooooh!ама как го описах Whistling

Хайде стига вече болнички  Praynig,моето е  още сме със сополи вече 10-ти ден,от АБ има разстройство и подсечено дупе,спрях да давам пюре и плодове и само го кърмя.

Много са сладки бебчетата, чакаме още клипчета  Simple Smile

# 296
Точно написано, все пак прескачам на друга страна през ноща някой път, правя го автоматично и си продължавам да спя.

Моя Крум праща поздрави на Бобо, предавам дума по дума.
Бобо фукльо такъв, ако не беше показал на майка си че можеш да пълзиш, тя нямаше да го пише в тая пуста бгмама, моята съответно нямаше да се шашне че нейно чедо не е по по най. Толкова беше хубаво да ме разнасят и да си гледам от високо, сега по често виждам само крака, защото моята мама послала на пода едно одеяло, нахвърлила играчки и  ми пили на главата "Ето виж как децата пълзят". Аз те мислих за приятел, а ти така се изложи.

# 297
Болните,я моля ви се стягайте се през кръста - какви са тия болежки по никое време, да оздравявате бързо...

Моя Крум праща поздрави на Бобо, предавам дума по дума.
Бобо фукльо такъв, ако не беше показал на майка си че можеш да пълзиш, тя нямаше да го пише в тая пуста бгмама, моята съответно нямаше да се шашне че нейно чедо не е по по най. Толкова беше хубаво да ме разнасят и да си гледам от високо, сега по често виждам само крака, защото моята мама послала на пода едно одеяло, нахвърлила играчки и  ми пили на главата "Ето виж как децата пълзят". Аз те мислих за приятел, а ти така се изложи.
Joy Joy Joy Е,не, няма такъв смях
За циците- поздравявам те за решението,на мен ми се струва ужасно болезнено...

Преди малко ме оставиха в София, бяхме на Шато Копса - страхотно място, после минахме през Копривщица и Клисура. Ееее,ама големи красоти имаме в България бе...

В моята фамилия наскоро се случиха много интересни и "кофти" събития(съпругът на леля ми 55годишен има връзка с 17годишна),които ме провокираха на дълго и широко да се размисля над определени теми и по точно запазването на семейната идилия. И понеже мина "карантиния период" на драма-куинството ми  hahaha та реших да разведря малко темата като ви попитам как запазвате отношенията си след 10-15-20-30години брак/съжителство? И тези, на които им е втори брак/сериозна връзка защо приключи предната и как?

Ако решите,че тук не е мястото за такива теми и разговори и е по-добре да си говорим само за бебешки истории моля кажете ми,за да не поставям друг път такива теми...

# 298
  • Варна
Маринелс, ти си една от любимите ми майки в този форум, харесваше ми драмакуинството ти  Joy Разбира се имаше и трудни моменти, не съм се забавлявала с тях, но поне си казваше всичко без да се притесняваш от критика...
Аз няма да давам съвети или да споделям опита си с половинката, защото ние имаме едва 2 години брак и още не сме смятам никак "мъдра" в това отношение. Ние също имаме кризисен период, не сериозен, просто леко разклащане, главно в липса на достатъчно комуникация. Иначе всичко е ок, но съм сигурна, че посланията тук ще са от полза и на мен за бъдеще Peace Така че ще следя с интерес изказванията на другите  newsm10

Снимките са чудесни, къде е това шато? Съпругът ти да не е баскетболист, доста е високичък Wink Изглеждате щастливи и сте много сладки.

И аз да кажа нещо за циците-преди се оплаквах, че са ми малки, ама сега си ги искам обратно! Сега не мога нито да вървя по-бързо, какво остава за бягане! Всичко ми се разнася наляво-надясно, неудобни са ми Rolling Eyes Надявам се след като приключа с кърменето (дано скоро да не се налага) да си върна поне прилизително старите мерки newsm08

# 299
  • София
Нощем Никола суче от двете гърди, но аз мога да го кърмя и от двете без да се премествам. Просто в единия случай съм малко по-наклонена към него.
veset0, гърдите от бременността се променят, не толкова от кърменето.
ena4, ааа, то това ходене нищо не значи. Брат му от 3-4 месечен скачаше в скута ми, после все искаше да ходи, но проходи на 1г1м. И то само направи първа самостоятелна крачка тогава, а кога реално проходи съвсем сам, не помня, но късно.
marinels, аз съм със скромните 5г брак и нямам какво да кажа. Просто си знаем, че развод е нещо чуждо за нас и толкоз. За изневяра, мисля, че светогледа на мъжа ми не би му позволил да го направи, не толкова чувстата му към мен.

Общи условия

Активация на акаунт