)
)
Е, буди се към 5/5,30/6, ама то това си е вече сутрин.....
Така че явно при всеки е различно. Вече си мисля, че като въведа месото и глутена може да се пооправят нещата. Знаете хляба как засища .......
Ама явно тея топченца да и се разхождат из устата все още не и допада
Та въпросния грис си го направих на нещо като качамак и аз си го изядох. Ама си е доста по вкусен като му сложиш масълце и сиренце. Като поотраснем ще и го правя вкусен 
(и това само за 3 месеца, какво ли щеше да е ако продължавах и до днес да цедя не ми се мисли). На дупето ми се появиха стрии, точно там под боксерките защото само там не се мажех и като почнахме разходките явно рязко свалих и...... Не съм вярвала да ви кажа, че там може да ми се появи. Аз мажех по "проблемните" зони, като не ми е хрумвало и под боксерките да мажа. 
У дома с такива които да са ми удобни на мен и да и топлят и вечер с пижамка. В интерес на истината се чудя как да събера пералня с нейни дрехи. Засега чисто ми държи. Само ако пропусне памперс.........
)))
!
. Не можела да не му даде, щото я гледал гладно като хапва

; двете китки ме болят; колената също (въпреки че при по-малко натоварване почти не болят); кръста и той боли
; при косата няма разлика; стрии си имах и преди, но сега са по-ужасни
Все хубави работи 
Но за вкъщи и за навън дрехите са различни, така че като излизаме го преобличам.
Да е жива и здрава моята мила майчица, че ги е запазила, има и много нови и така.. Нови дрехи имаме много подарени и на мен не остана почти нищо да купувам, дори и по-едри неща като проходилката, леглото, кошарата за игра, количката... и те са ни подарък.
, дори ми подариха 2 пакета 4-ка, та ще си мина пак на тях.
И ние с мъжа ми все се бъзикаме, че нашето трябва да е по-по-най и да вземе да се забърза малко да тръгва да пълзи и да ходи 
А, и гърдите ми са меки и увиснали, навремето бяха малки и стегнати 
, явно бабите добре те отменят
В тоя ред на мисли да спомена, че подсеченото дупе на малката може да се дължи и на реакция към някоя нова храна, ако баба ти тайно е решила да я захрани преди теб с това- онова. Но не се коси излишно, хубаво е да сте здравички и щастливи. Всичко друго отминава и се забравя. 
Ни на ръце, ни на под, ни в кошара-ужас!Добре, че сутринта времето беше хубаво, та излезнахме навън. Обаче аз съм толкова скапана от поредната безсънна нощ, че се усещах как залитам , бутайки количката.
Даже един съсед подминах и той като ми извика тогава се сепнах и се усетих къде съм.
Та по този повод и аз да кажа-кашите не помагат при всички. В нашия случай буденето на 2 часа нощем е за успокоение, не от глад. И каша съм давала-няма спасение. 
Аз ли съм неорганизирана, Ева ли е такова дете, но от тоалетната понякога излизам бягайки, защото тя вече реве, че ме няма. 
Сетих се за ортопеда , който каза навремето на сина ми:" Някои деца се изправят сами още на 7 месеца, а не бива. Не ги оставяйте сами, разчистете всичко, до което могат да се доберат и да се изправят, вземете си кошара с мрежа, а не с решетки, за да не се набира детето, иначе рискувате да изкривите ставите и да си отгледате бъдещ инвалид."
Ама пък чорапогащник вкъщи да слагам, ми се вижда прекалено-топло е.

Нашият Марио кротко ще си гледа отстрани и ще си избира мадамка, която да ухажва. Така му казах днес, като въртеше очички по една едногодишна красива съседка: "Не бързай, мама, добре е да имаш поне двадесетина години да избираш!"
Ще следя изкъсо шампионката Ади (защото, като родена на моята дата се надявам, да се разбираме - поне ние с нея
) и разбира се - Евичка на Енач, с която пък малкият е на една дата (ама сега чета, че е доста палавка и мрънкаща, та ще си помисля
. Дара на Буб е красавица, ама на моя, какъвто е добродушко, фасони сигурно много ще му прави, та да не му създавам напрежения
Анастасия също е не каква да е, а звездна конкуренция, та изборът ни много ще се затрудни ... Говоря за бебетата, които съм виждала повечко, а то кой знае какви други красавици се крият в темата!
Вие вече денем сигурно памперс не ползвате, или сте на път?).
Дано се затрият тези бактерии!