Иска МАРТенчето да пълзи, мирно няма да стои! - тема 8

• 37 948
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Екстриии след бременността... Ами добре съм си - само 6 кила отгоре (как хубаво звучи на моите 99 общо Wink))) ) ама изобщо не се кося!

# 631
 Мацки, здрасти, резултатите са ни ок. Явно пробата е била замърсена, тази сутрин взех възможно най-стерилно урина и няма ни бактерия, ни утайка, ни дявол. Само се психирах... Shocked Мерси много за позитивната енергия !
 VSD, защо  не излизате , времето не е толкова страшно, днес даже и вятър няма. само не си забравяй дъждобран за количката и си ок.
 Набързо по другите теми:
 Мия с вода, шампоан за тяло и глава на Веледа, мажа с приготвен от аптека Попова във варна крем, аз и сина си така изгледах, не ми се е подсичала, но имам за подобни случаи Судокрем. Памперси Active Baby като sirence. Моята много често дриска, та гледам основно да не пропускат.
 Подариха ми държачи за чорапи, когато Белослава се роди, но цяло лято ходи боса, та едва сега оценявам подаръка. Страшна работа върши, ето какво представляват http://www.sladurite.com/product.php?ProductID=1404. Много добре похарчени 11 лв се оказаха и за товаhttp://www.sladurite.com/product.php?ProductID=1482, обира всички лиги, иначе гърдите й са все мокри. Случайно е , че и двете неща са от един и съш магазин, стана малко реклама, без да искам.
 Ще ходя на кино!!!! Закриват фестивала "Златната роза" тази вечер, ще има прожекция на спечелилия първа награда филм. Не мога да повярвам, че ще се облека с "цивилни дрехи" и няма да бутам количка Simple Smile

# 632
За козметиката - всичко е на Клоран   - шампоан, сапун, мляко за тяло, крем за лошо време, крем за подсичане.  Peace

# 633
Пипилота, супер, че е грешка - пропуснах да напиша, но те мислех, а и така подозирах, че ще се окаже.

Мами, кажете дали някоя от вас е взимала от зелените мокри кърпички на Бейбилав, 'дето ги продават по 4 пакета по 80 бройки за 14 и нещо? За мен най-хубавите досега (мокри кърпички изобщо - плътни, без миризма)  са белите по 80 (има ги и по 30), но се чудя дали да не опитам зелените.

# 634

Стихия-супер е че си намерила такива памперси,аз много ги търсих,но накрая освен от йбей да поръчам друг избор нямах и се отказах.Те на сайта имат и много други варианти -жалко,че не се предлагат в БГ...

marinels, заповядай HUGGIES Pure&natural за София. Аз докато бяха на 1-ца и 2-ка ползвах от тях. Нямаше големи размери и минах на Памперс прима. От месец ги има всичките размери и в Пловдив Simple Smile, дори ми подариха 2 пакета 4-ка, та ще си мина пак на тях.
marys  Hug утре ще ходя до Пиротска да го видя този Хъджис,силно се надявам това да са нашите пелени   Praynig тъй като са доста похвалени,ако ли не се връщам към Бейбилав

Бяхме на консултация,отложихме ваксината заради хремата.9.900кг и 72см. е пораснал Бобо.Док ми каза някаква схема за хранене 5-кратно-сутрин мляко,попара,зеленчуково или месно пюре(редуват се през ден),каша или кисел и вечер мляко.Предполагам,че тази схема не си я е ъпгрейднала 30г. Thinking

Кажете ми някаква хубава безмлечна каша с плод,аз давам една ориз+ябълка на Хумана,започна да му омръзва и искам да разнообразя.Днес за първи път дадох заешко-хареса му  Peace

# 635
абе май си е точно такава схемата на хранене.

# 636
И едно бързо въпросче от мен. Някой знае ли, как да приготвя стерилизирана тиква? Сега я варя на пара...

# 637
Здравейте. За екстрите от бременността- имам силен косопад от няколко месеца и незнам на какво се дължи, пък и нищо не съм предприела. Иначе сега съм 49 кг, дори съм по- слаба от преди да забременея. Никога не съм спазвала диети, явно от недоспиване отслабнах и от грижите по цял ден с двете деца.
Аз давам витамин Д почти всеки ден, рядко се е случвало да забравя или нарочно да не й дам. Според мен не е хубаво на 7 месеца децата да се изправят, защото си натоварват крачетата. Аз като бебе също съм се изправяла на 7 месеца и съм получила рахит, защото костите ми са били още слаби за да стоя на краката.  Оправила съм се много трудно със  специални процедури.

# 638
Мигио, Тьопфер оризова с банан - хапваме я безотказно (с добавено плодово пюре - може и от друг плод), за разлика от елдата на Хипп.

# 639
Никога не съм спазвала диети, явно от недоспиване отслабнах и от грижите по цял ден с двете деца.
Ето това е разковничето за сваляне на килограми. Ям като за световно, обаче отслабвам-със сигурност е от недоспиване. Обаче и имунитетът ми е паднал много-най-малкият градински вирус , който баткото донесе, го прихващам и аз. Tired
Мигейо, аз ползвам безмлечна оризова на Милупа и исках да прибавя плод вътре, но Ева я предпочита чиста. Ако Бобо обича плодове може да му прибавяш всеки път различен плод в оризовата  каша. Peace

# 640
Мамии,ма вече не се издържа и ще си изкажа и аз мъката...Имам една екстра след операцията,която незнам  дали някога ще се оттърва от нея...Кво са ме правили на тая операционна,как са ми отваряли устата,за да ми бутнат тая траба незнам,ама МНОГО,АМА МНОГО ми се прищипва челюстта от ляво......особенно сутрин в момент на събуждане ако съм завъртяла главА наляво немога да си отворя устата нацяло...отварям и затварям леко няколко пъти,за да се намести нещо си там и тогава ...На всичкото отгоре...вземем с мъжо да се цункаме Blush и като почне едно "Пук,трак,пук,трак"  Crazy Луда работа...вече се замислих на лицево-челюстен хирург да отида,за да видим ще се оправи ли,няма ли...Откачам..Може глупаво да ви се струва,ама някой път ще си отворя устата и ще си остана така  ooooh! Mr. Green

# 641
 bowuu
Ехоо!Тук съм,ама Ивана ми взема здравето и ме мързи да пиша.Голям зор да се изправя и да търчи.Друго не признава.Има вече 7 зъба и сега я мъчи осми.
Екстри от бременността си ги имам,не се различават от вашите.Гърди,корем,целулит и на петите  ooooh! За сега съм се прежалила,после ще му мисля.
Що за просташко изказване от тази Руслана?Какво да му коментираш повече...
За пелените не мога да се включа в анкетата.Ползвам вид памперс,явно ги няма в Б-я.Никога не съм имала издънки.
Commelina правя ги точно както sunflower само,че си ги меля сама с кафемелачка.
За кашите преди лягане,аз не мисля,че е правилно,но ако на някое бебче не му пречи си е избор на майката.И на възрастен човек не му е приятно да си легне с пълен тумбак.Според мен е заблуда,че не се будят.Ако на някой се е случило то си е съвпадък.
Еna не знам.. и аз съм неорганизирана,ама и моето магаре е такова.Само като види,че се отдалечавам и надува гайдата.Напоследък и до тоалетната ходя с нея.Оставям отворена вратата и я оставям да зяпа.Така съм си избрала....кърмене на поискване,заспиване на цица,успокоение пак с цица,всичко за ядене се приготвя от мен,не я оставям да се дере щото трябва да свърша еди какво си.Сега ще си сърбам попарата  Laughing
За мнението на този ортопед-ами няма как да му повярвам.Първо,че изказването му е много крайно-бъдещ инвалид  #Crazy ,второ как да спреш дете,което иска да се изправя?По тази логига всички деца,които прохождат на 9,10 месеца са бъдещи инвалиди.То си има етапи и при различните деца идват по различно време.На мен Ади и Бобо не ми приличат на бъдещи инвалиди.Я,какви са си хубави  GrinningТо ако всички се развиваха както пише в неговите книги по медицина....
Пипиллота радвам се,че всичко е ок.Завидях ти за киното  Heart Eyes
m82 извинявай,не се обиждай,ама в това дето си го написала няма нищооо вярно.Недей да плашиш така мамите.Рахит с 10000% сигурност не си получила за това,че са те оставяли да си седиш на краката.Рахит съвсем не означава това което си мислиш.

# 642
За мнението на този ортопед-ами няма как да му повярвам.Първо,че изказването му е много крайно-бъдещ инвалид  #Crazy ,второ как да спреш дете,което иска да се изправя?По тази логига всички деца,които прохождат на 9,10 месеца са бъдещи инвалиди.То си има етапи и при различните деца идват по различно време.На мен Ади и Бобо не ми приличат на бъдещи инвалиди.Я,какви са си хубави  GrinningТо ако всички се развиваха както пише в неговите книги по медицина....
Дано да си права, че взех да се шашкам. Не давам на Ева да се изправя много-много, че все се сещам за ортопеда. Tired Face

# 643
  • Кукуландия
Аз на 7 месеца съм обикаляла кошарата права и какво... нито рахит, нито криви крака нито нищо Wink За мен най-правилното е да се оставят децата да се развиват със собствени темпове - нито подпиране с възглавници, за да стоят седнали, нито да се държат прави насила и т.н. - когато, тогава, това е правилното и здравословно за мен  Peace

# 644
  • Варна
Пипиллота, толкова се радвам за добрите новини!  Hug Весело изкарване навън Simple Smile

Аз от както излязох от болницата съм свалила само 2-3 кг, имам още 6 да сваля, докато си върна килограмите от преди да забременея...

Веси, наистина е най-добре да отидеш да те видят. Тази тръба защо са ти я слагали в устата?  newsm78

Ами тогава и аз да си кажа екстрите, с които останах: малко целулит, коремче и дупе... Стрии слава Богу нямам. Като цяло съм добре. Обаче като ходих на гинеколог за цитонамазка, той ми се скара, че не съм ходила при него по-рано, за да ме насочи към познат, при който да родя. Той си ми е гинеколог от 10 години и наистина беше тъпо от моя страна, но както и да е. После ме прегледа и ми каза следното: "моето момиче, зашили са те така, както аз си шия чорапите: после жена ми ги хвърля и ми купува нови". Оказа се, че не са ме затворили правилно, и сега... зея  Shocked Нали се сещате къде "зея". Той каза, че засега нищо няма да правим, да изчакам докато родя и втори път (живот и здраве), и да стана на около 45 години, после ще му мислим. Прилоша ми като ми го каза това.  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт