Нивиана за дизайна и редизайна/4/

• 147 047
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Много Ви благодаря за бързия отговор и топлите думи   bouquet  bouquet, зарадвахте ме.
Сега остава да се преборя с мъжа за розовия цвят, а това няма да е никак лесно

# 346
Здравейте!

Честит професионален празник, скъпа Невиана!

# 347
Празник ли има?
  bouquet
И да питам с курса как вървят нещата?

# 348
ДЕН на строителя! Димитровден!
Честито на всички , които празнуваха!
Благодаря!

Семинар  ще има! Заповядайте - събота и неделя, в Лозенец е залата, вече няма да се отмятам, има още места!

И после излизам във ваканция , и заминавам за Англия, предколедно ))
Искам да поканя и всички в петък на изложението Светът на мебелите, в ИнтерЕкспо на щанда  и на презентациите на  Дизайнерска група Черга, които са мои приятели и изключително ги подкрепям в популяризирането на  Българския дизайн, което те правят с всички сили!

# 349
Честит празник скъпа Нивиана. Желая много успехи - лични и професионални
Малко със закъснение   Embarassed

# 350
Привет на всички и от мен! С голямо удоволствие ви чета , но въпреки съветите пак не мога да взема решение .Нивиана , ще се опитам да ти опиша картинката и да знаеш , че приемам всякакви съвети.Нямам възможност за цялостен ремонт и затова съм принудена пак оттук оттам да действам.Ще започна от тавана , който е с дървена ламперия( преди години нямаше гипскартон и така решихме да го изправим) пода е ламинат , вратите са слонова кост( и тях ще ги сменяме,но не се знае кога) , а стените бледо жълтеникави.Чудя се какво да правя с диваните , да взимаме нови или да ги претапицираме.Изобщо пълна манджа с грозде е и не знам откъде да започна.Същата работа е и с коридора -празен, голям и с розово пепеляви стени.Стените няма да променям , защото са като нови въпреки ,че са на 5-6 години.Мазилката е Веницианска и е желязна. ще пусна няколко снимки. Ако не са достатъчни ще кача още.
http://tblagoeva.snimka.bg/friends/123.630050[/url]

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 22:46 от tblagoeva

# 351
tblagoeva, сложете картини в  коридора, забавни закачалки, висящи  джобове,  всякакви неща има сега и в Икеа.
Сменете завесите  с някакви по ефектни.
ТРЯБВА    да  ми подскажете какво търсим все пак,  иначе почвата е прекрасна за един редизайн.

Питайте за цената за претапициране, ако мине  1000  лева с дамаските - купувайте  нови.
Метнете  един тапет  в хола. Ето един пример, преди , и след :

# 352
Мното благодаря за съветите,Това с тапета в хола отпада, но сигурно ще сложа такъв вспалнята.В хола ще наблегна върху диваните и завесите.Предпочитам диваните да са по-тъмни , че като ги знам моите хуни какви  са Grinning
Ако междувременно ти дойде някоя друга идея ще съм ти благодарна.

# 353

"След" на нищо не прилича.
Но когато соцът се върне отново на мода, тези ще са развалили един шедьовър! Laughing

# 354
Нивиана, приятна ваканция Simple Smile

# 355
"След" на нищо не прилича.

И на мен много ми се прииска да го напиша, но не смеех, да не стне хейтърско и не на място, ама ти като започна първа  Laughing  Балатум в хола  Confused И какво е това гипсокартоново недоразумение на тавана бе..., може да ме разплаче. Тия панелни 20 квадратови тесни и дълги холове, с прозорец на късата страна са си трудни, ама тук не това е проблема.

# 356
Привети момичета!
На фона на вашите изискани красоти чак ме е срам да си задам въпроса, но дълго време н е мо жах да намеря  реше ние, а проблема ми пречи по- скоро физически.
Ако може помогнете със съвет  Praynig
В двустаен апартамент панелка с два балкона- единия с простор и цветя,  другия- кухня, къде бихте "декоративно паркирали" 2 велосипеда за да изчакат хубавото време?  Thinking
Предварително благодаря за идеите!   bouquet

# 357
Според мен не е балатум, а паркет и при това скъп. Simple Smile))))))
В Италия такава 'рисунка' на паркета се използва в къщите с класическо звучене.
http://www.artelegnoparquet.it/immagini/lavevidenza03.jpg

А в гипсокартонения таван можеха да зазидат една плазма и като си легнеш на дивана и да си гледаш... newsm78

# 358
В коридора на стената - ако не ви е запушен от огромно портманто, панелните коридори не са тесни.

http://3.bp.blogspot.com/_4gOYnVTOERg/SqvDws377wI/AAAAAAAABD4/B_ … s400/DSC06134.JPG

Навремето имах колега бивш състезател колоездач и си ги държеше така из къщи.

Barbabeau , балатум е, балатум  Wink Огледай добре фигурите и се виждат снадките. Освен това знам, че се продава в България, дори във Варна знам къде. Точно туй си му е десенчето.

А в гипсокартонения таван можеха да зазидат една плазма и като си легнеш на дивана и да си гледаш... newsm78

И една найлонова палма от Рапонги, за разкош и екзотика.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 09:12 от pina

# 359
Barbabeau , балатум е, балатум  Wink Огледай добре фигурите и се виждат снадките. Освен това знам, че се продава в България, дори във Варна знам къде. Точно туй си му е десенчето.
Вероятно си права. Балатум значи... Laughing
Обаче силно се надявам, че това жилище не е в България, а че обсъждаме един образец на постсъветския Евроремонт. "Образцов евроремонт" така да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт