True Blood - Време е за Scream - 47 тема

• 23 777
  • 700
  •   1
Отговори
# 675
  • КиТ
Давай,давай още Бо има време до края на деня Crazy От вчера сме на смехотарапия  Joy Joy Joy

Ъхъ, "б" липсва.  hahaha
Вариациите са много "сии.алу, таи.а, вии.а, штаи.а" и прочие.  hahaha

Разгадана е и таз мистерия  hahaha hahaha hahaha

# 676
Ей ся, ше дойде Пуц и ще ти обясни за полуотворената уста!  hahaha

hahaha Додах си.

hahaha hahaha hahaha Стига, мър, Уомс  Joy Сега като се замислих няма лошо да е коза човек  Thinking

Моя Емо така вика на братовчедка си: Камелио, на кво ще играем, ма жена?  hahaha

smile3532 Дума не мога да вмъкна.

# 677
  • гр.София-Красна поляна
hahaha hahaha hahaha Стига, мър, Уомс  Joy Сега като се замислих няма лошо да е коза човек  Thinking

Моя Емо така вика на братовчедка си: Камелио, на кво ще играем, ма жена?  hahaha

smile3532 Дума не мога да вмъкна.
hahaha hahaha hahaha

# 678
  • София
дамуи.а думи нямам вече, смях не ми остана!  smile3532 smile3532 smile3532

# 679
 smile3532
сии.ло, вие не сте хора!  Joy  Hug Как изпускам купонЯ  Crossing Arms

Да оградим краставичната градина с малко дувар.  Mr. Green (от тук http://celebrity-gossip.net/joe-manganiello/photo/joe-manganiello-16Hug

# 680
 Shocked  Heart Eyes Ан тъй, Джодженце, нАмести чорапчето, милУ  Heart Eyes Таз пЪчЪ ко ме плагиатства с туй кърмазъ на мандарините  Crossing Arms Алоуууу, медузата, червено се носи на тиквата, ма, сии.ало начи  Crossing Arms
Ко е туй, мър, Цеце, някоя фотосесия ли, да се успокоя. Или натрапчива гарга, да пущам бойните гугутки да й смъкнат оперението русо  Crossing Arms

След поемите на Уома взех да говоря като от наше село   Crazy

# 681
Хаха, Кате  hahaha  Joy
мернах да пише нещо от рода на "Joe in Hawaii Oct 18 with a female friend, Джо в Хавай на 18ти окт. с приятелка. " не звучи да му е някаква, все още, или може би не знаят коя е.

# 682
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Или натрапчива гарга, да пущам бойните гугутки да й смъкнат оперението русо  Crossing Arms
Аз бойна гугутка ли се водя, да знам да чистя ли оръжието Crazy?

# 683
Почисти, смажи, не се знае кога ще дотрябва.  Mr. Green

# 684
Или натрапчива гарга, да пущам бойните гугутки да й смъкнат оперението русо  Crossing Arms
Аз бойна гугутка ли се водя, да знам да чистя ли оръжието Crazy?

Оооостави засега. Фалштревога  Laughing

# 685
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Hug
Айде на кафетооооо.

Shocked  Heart Eyes Ан тъй, Джодженце, нАмести чорапчето, милУ  Heart Eyes Таз пЪчЪ ко ме плагиатства с туй кърмазъ на мандарините  Crossing Arms Алоуууу, медузата, червено се носи на тиквата, ма, сии.ало начи  Crossing Arms
Ко е туй, мър, Цеце, някоя фотосесия ли, да се успокоя. Или натрапчива гарга, да пущам бойните гугутки да й смъкнат оперението русо  Crossing Arms

След поемите на Уома взех да говоря като от наше село   Crazy
Ше се гътна,рано-рано томороу. hahaha hahaha hahaha

# 686
Де е кафето, мър, Зис   Laughing Не го скиф. Или за мен не остана  Crossing Arms

Я, слушам по рейдиото - в Кауфланд пуснали курнишони по 0,99лв. буркана  hahaha Чи те без пари, бе  Mr. Green Щото пазара се заля с тях сигурно  hahaha

# 687
  • гр.София-Красна поляна
Е как не го скиФ мър,Като? newsm78
Кафето си е на местото,ма.
За корнишоните в буркан скивах язе у брошурата им.

# 688
Не го, ма. Въх и Джото от подписа ми е на Х  Tired Днес без изглед ще съм  Tired

За корнишоните в буркан скивах язе у брошурата им.

И ко, ще си закупиш ли? То на такваз цена..., че и с капачки са бурканите...  Wink

# 689
 hahaha hahaha hahahaКаква тематична оферта в духа на последните дни. Ха брютру и честит четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт