Дългото чакане след трансфер - 8

• 62 318
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Бамбукита,почти задължително е на 5 ден да ти даде положителна стойност,различна от 0, за да има надежда за десети ден  Wink,но,това е практика само в Щерев Заедно с другите хормони ,показва дали се стига изобщо до имплантация и при неуспешен опит,поне да се тръгне отнякъде

# 346
здр.момичета на мен ми е 8-ми ден от трансфера и си стоя в къщи малко почивка но се връщам в понеделник на работа, че това чакане ме изнервя. мен ме болят гърдите но аз си мисля че е от утрогестана и имам подут корем с лек запек.Трябва да си направя тест на 15-ден на 26,10 и се надявам тази хубава дата да ми донесе късмет. Започва да ме хваща страха от резултата явно и аз съм в стрес от първия опит беше 0,5. Търпение на всички чакащи деня на теста.

# 347
Добре, момичета Simple Smile Ще пусна на 5тия ден както ми каза док. И аз мисля че ако всичко върви добре трябва да има положителна стойност Simple Smile Тоя път моя си доктор ми ги трансферира и той си е загрижен човека. Предния път друга лекарка направи трансфера, защото той беше излезнал отпуска точно в деня на моя трансфер, и тя тогава ми каза директно на 14ти ден уринен тест, без дори да ме накара поне на 10ти да си пусна кръвен. Айде няма да й споменавам името (една съфорумка беше много гневна на нея и яко я беше наклепала тука, за което я подкрепям, че е нехаен лекар ).

# 348
  • Русе
Не е ли много рано на 5ти ден тест? На мен ми казаха на 14ти ден след трансфера. Знам, че е много тежко чакането, но няма как. Аз днес правих моя тест. ЧХГ - 823,1. Късмет бамбукита, Ели79 и всички момичета които чакате тестчета.  Praynig

# 349
Петя, супер просто Simple Smile Честито! Това на кой ден ти е този резултат? Ами и аз това се чудих дали не е рано на 5ти ден, но явно показва дори и минимално ниска стойност ако има имплантация, което е някакъв ориентир.

# 350
  • Русе
Трансфера ми беше на 5ти октомври. Днес идва 14ти или 15ти ден, не знам дали се брои деня на трансфера. Доктора ми сметна тази дати, че днес трябва да направя теста, а и тази дата е специална за клиниката - днес имат юбилей, а доколкото разбрах и днес било деня на доктора.

# 351
  • София
Петя78 честито успяхте bouquet, лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug Hug Hug

Бамбукита някой път бързат лекарите и забравят, мен първия път док. забрави да ми каже за кръвния тест на като я подсетих - каза пусни го на 10 ден.

# 352
  • Русе
Мерси Djiji . Пожелама вяра, търпение,късмет и  успех на всички  Hug

# 353
  • София, Бургас
Петя, пожелавам ти спокойна и лека бременност с пухкав резултат накрая newsm32

# 354
Ооооо Петя, ти голямо търпение си имала да издържиш до 14тия ден за резултат  Grinning. То и аз при първия ми опит чак на 17 ден си направих уринен тест от страх да не се разочаровам, но този  път ще направя точно обратното - възможно най-рано ще се тествам, за да не се терзая толкова много  Naughty

# 355
Бамбукита, ти бременна ли си? Че ме учуди лентичката ти .

# 356
Не съм (още), надявам се след около 10 дена официално да се похваля с това. Направих си я за късмет Simple Smile Трансфера ми беше вчера.

# 357
  • София
Е,бива ли така...как да не си  Naughty нали видя,като ги сложиха  Wink
Петя,честито и ,все така късметлийски до термин  Hug

# 358
  • София, Бургас
Бамбукита, недей така, бременна си разбира се..след трансфер всички сме бременни  Laughing

# 359
Хахахах....Хриси това ми повдигна настоението:) Ок, бременна съм, права си! Вътре са си на топличко и си растат Praynig Какво беше правилото - БРЕМЕННА ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО, нали?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт