Дългото чакане след трансфер - 8

• 62 317
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ох migra, много съжалявам миличка.Кураж и дано следващия път е твоя. Hug Hug Hug

# 541
  • Варна
migra Tedi B - съжалявам много момичета  Hug Hug Hug

# 542
Мигра, Теди пожелавам Ви по-бързо да съберете смелост и  да продължите напред.Когато силно желаете нещо - ще се случи. Кураж момичета. Hug

# 543
Единствената посока е напред. Винаги остава поне малко надежда...

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 12:04 от Tedi B.

# 544
Теди, Мигра, много съжалявам милички. Не губете кураж, сигурна съм,че другия път всичко ще е наред   love001 

# 545
Здравейте и от мен Simple Smile Това е най-положителната тема, която съм прочела до този момент и затова реших да се включа. Този месец ми предстои това "изпитание" за първи път и много силно се надявам всички тези положителни тестове да споделят и мен към края на този месец!
Успех на всички чакащи!

# 546
Здравейте и от мен Simple Smile Това е най-положителната тема, която съм прочела до този момент и затова реших да се включа. Този месец ми предстои това "изпитание" за първи път и много силно се надявам всички тези положителни тестове да споделят и мен към края на този месец!
Успех на всички чакащи!

Здравей, bugito. Успех при "изпитанието". С теб сме  Hug

magipetrova, благодаря ти  love001

# 547
Стискаме ти палци, bugito  Peace

# 548
Благодаря ви много момичета Hug
Tedi B. сигурна съм, че другия път ще е у спешен за теб Praynig
Бамбукита, успешни месеци  Simple Smile

# 549
  • София, Бургас
magi, ти не си ли в пета седмица вече?

# 550
Бамбукита, честита двойна радост! Лека бременност и щастлив финал! Много се радвам за вас тримата /или трите!/!  Hug Hug

# 551
Мерси, Криси  Hug Доктора ме вика на преглед в сряда на 09.11 да търсим точки (той също е на мнение, че може и да има двойно присъствие). Незнам дали тези дни до прегледа няма да  ми се видят по-тежки отколкото дългоотооо чакане до теста след трансфера  Tired . Все да ни е мъка значииии - за едно нещо се успокоим, друго почне да ни тормозиии  #Cussing out
Кажи ти как си?

# 552
  • София
Имам един въпрос, някоя от вас да е повръщала от Естрофема? Thinking

# 553
  • София
Имам един въпрос, някоя от вас да е повръщала от Естрофема? Thinking
Аз,хич не ми понесе и го спряхме. Преди храна,след храна....все тая Sick

# 554
  • София
Сама ли го спря, или се обади на док? Направо се чувствам ужасно, и според мен, няма от какво друго да е.

Общи условия

Активация на акаунт