Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 383
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • София
На мен тази оферта ми се вижда изгодна http://grupo.bg/sofia-oferta-butikova-torta-samo-vmesto-otstypka … a-belga-shoko-524. Като се има на впредвид, че това е торта за празник примерно РД на дете. Същата торта на друго място наистина си струва двойно, като се сложи фигурка, надпис и т.н. НО не съм им опитвала тортите на Белга шоко бар  newsm78. Някой да има лични впечатления от тях, качество?
Имаха преди оферта за кафе + торта.

# 226
На мен тази оферта ми се вижда изгодна http://grupo.bg/sofia-oferta-butikova-torta-samo-vmesto-otstypka … a-belga-shoko-524. Като се има на впредвид, че това е торта за празник примерно РД на дете. Същата торта на друго място наистина си струва двойно, като се сложи фигурка, надпис и т.н. НО не съм им опитвала тортите на Белга шоко бар  newsm78. Някой да има лични впечатления от тях, качество?
Имаха преди оферта за кафе + торта.

Ние ходихме по предишната оферта. Ядохме ягодова торта с шоколадов топинг - нищо особено не беше, но е вкусна.

# 227
  • Sofia
Ала-Бала, много добре звучат винаги офертите на Мадейра и името е готино, но не става. Салончето е малко /една стая/ с неугледен вид /това не е проблем/, симпатична собственичка /козметичка/, която е наела 2 обучаващи се фризьори. Много се стара едно момче над главата ми, милото, цял следобяд почти се поти, но просто не става, никога няма се научи, девойката също.
Ако искаш пробвай, аз не повторих.

# 228
Има ли някакви активни оферти за класически масаж, които да може да ми препоръчате - искам да взема за подарък за мъжа ми?
Преди няколко месеца му бях взела ваучер за масаж от колектива за салон Хаос, но не беше доволен от масажа Sad

# 229
  • о`майна лунна нощ е
Ако говорим за Пловдив, с две ръце препоръчвам масажа в "Пълмед" АД. Прави се от рехабилитатор, а не някой, изкарал 14 дневен курс за мачкане.
... но предполагам имаш предвид оферти за София.

# 230
Ако говорим за Пловдив, с две ръце препоръчвам масажа в "Пълмед" АД. Прави се от рехабилитатор, а не някой, изкарал 14 дневен курс за мачкане.
... но предполагам имаш предвид оферти за София.
търся масаж в София...

# 231
  • Viena
Ала Бала,аз имах в предвид маникюра в салон Инфинити,има две мацки,който работят много добре,а салона е в центъра точно до НДК.

# 232
Давам обещания отчет за тази оферта: Цветя от магазин Роза и Кулинарна наслада с повече от 60 % намаление в ресторант Ам-гъл Wink Букетът беше хубавичък, опакован добре, много красиво изглеждаше, но заради това, че струваше точно 5 лв реално, а не 10, оценката ми е 5/10 Simple Smile

За Ам-гъл оценката ми е 8/10, храната беше убийствено вкусна, единствено не ми хареса особено поовехтелият интериор. Цените са приемливи, 2 ваучера ни стигнаха за две малки салати, пърленка, пълнени гъби и два пилешки специалитета Wink Пак да повторя, че за нашия вкус там готвят прекрасно и с удоволствие бихме отишли отново заради чудесния вкус на храната Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 13:20 от Шехина

# 233
  • София
Има ли някакви активни оферти за класически масаж, които да може да ми препоръчате - искам да взема за подарък за мъжа ми?
Преди няколко месеца му бях взела ваучер за масаж от колектива за салон Хаос, но не беше доволен от масажа Sad
Аз ще ти препоръчам с две ръце Про терапи. В момента има оферта за там, но не е за класически масаж, а за масаж с горещи камъни. Сигурна съм обаче, че масажът отново ще е божествен!  Peace

# 234
  • в 1001-та нощ
мъжът ли ти го прави? (Сашо?)

# 235
Отзиви от здравните услуги на Студио "Студио "Healthy i happy"?
Дали имат право и правят достоверен биоскенер?:
http://www.hitceni.bg/offers/-TOP-OFERTABioskener--kvantov-anali … -35lv-vmesto-80lv

Някои вече да ги е пробвал?

# 236
  • София-Младост
Ала-Бала, много добре звучат винаги офертите на Мадейра и името е готино, но не става. Салончето е малко /една стая/ с неугледен вид /това не е проблем/, симпатична собственичка /козметичка/, която е наела 2 обучаващи се фризьори. Много се стара едно момче над главата ми, милото, цял следобяд почти се поти, но просто не става, никога няма се научи, девойката също.
Ако искаш пробвай, аз не повторих.
А не благодаря...да е сладолед да пробвам, ама боядисване... Rolling Eyes

janaa777 извинявай, просто им видях офертата в сайта и се сетих, че вчера утепах 50мин. там Sad
Сега ще видя маникюра и даже може да си взема един ваучер Simple Smile

# 237
  • София
AzureEyes , благодаря, взех си.   bouquet

Вчера си поръчах и от тортата на Белга шоко, че другия месец имам РД. Дано да е хубава. Peace

# 238
  • София
   Ето това е едно перфектно място за пълен релакс! Ходили сме без ваучери много пъти и нямам никакви забележки. Водата в басейна (само открит) наистина е много топличка и приятна, дори зимата на най-големите студове това е единствения хотел в района, който предлага тази атракция-горещ открит мин.басейн и около теб вали сняг... Heart Eyes

http://www.lapni.bg/offer/1088

П.С. Нямам нищо общо с хотела, просто отбелязвам, че си струва на 1000% да се посети.

# 239
  • Countryside
Чудя се за това? Някакви отзиви за салона и процедурата?

Общи условия

Активация на акаунт