Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 18

• 60 240
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Искам да похваля козметичката на салон "Мис Бюти".Сестра ми сега се върна от кола маска при нея и и каза, че е супер доволна и занапред би посещавала и без ваучер.

И в момента имат оферта, от която мисля да се възползва отново.

http://www.dalavera.bg/656/3-50-lv-za-kola-maska-na-gorna-ustna- … -9-lv-61-otstapka

Днес съм на почистване на лице и кола на интим и мишници в Мис Бюти. После ще дам отзиви. Даже мисля, че сделките са още активни, в Лапни.

# 466
  • Все на втория етаж
Sandalka, аз съм с тостера. Звънях и в Колектива и във фирмата от която е тостера, увериха ме, че всичко е наред и да очаквам обаждане от куриера, това трябваше да се случи тази седмица. Ние разговаряхме предната седмица и ми казаха за тази. В понеделник сутрин ще звъня пак.

http://bg.kolektiva.net/sofia/tefal.html

cleare, това не е само с екскурзиите с ваучер. 90 % от туристическите агенции го имат това условие и го пиша накрая на всяка оферта, че ако не се съберат 30 или 40 туриста / зависи от изискванията на агенцията / екскуризията / почивката няма да се осъществи. Аз съм пътувала с голями агенции и два пъти са ми отлагани екскурзии. Просто, ако има 6 или 18 човека примерно, а автобуса и резервациите са за 40- 50 човека, за да вземат голяма отстъпка, те не само не печелят, но са и на загуба и затова почти всички го имат това условие и при недостатъчен брой туристи отпада. Peace

# 467
Поръчах кетъринг по тази оферта:
http://piperki.bg/offer/id-289/%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE_%D … %D0%BB%D0%B2_.htm
Като цяло съм доволна, стигна реално за 6 човека+ няколко деца,които не ядоха особено(по скоро наблегнаха на сладките).
3бр плата е всичко, представях си го повече, но беше вкусно.Доставката е безплатна-закъсняха 15ина минути.Заявка се прави предния ден.

П.П Търся ваучери за химическо чистене Rolling Eyes

# 468
  • София
Sandalka, аз съм с тостера. Звънях и в Колектива и във фирмата от която е тостера, увериха ме, че всичко е наред и да очаквам обаждане от куриера, това трябваше да се случи тази седмица. Ние разговаряхме предната седмица и ми казаха за тази. В понеделник сутрин ще звъня пак.

http://bg.kolektiva.net/sofia/tefal.html

newsm78 Ама как така "тази седмица"???
Аз като чакам пратка от интернет уговарям точен ден и дори часово време, как така ще те връзват за цяла седмица  Naughty
Обади се в понеделник във фирмата да уточниш по-точно време.
Че така излиза: куриерът се замоткал нанякъде седмица-две  Crossing Arms и си измиваме ръцете... българска работа...

# 469
  • София
Току-що се прибирам от тук: http://onfire.bg/offers/90-minuti-SPA-terpaiya-s-topli-kamani--R … -31lv-vmesto-69lv. Чувствам се като преродена. Истински релакс! Приятна обстановка, любезни хора, вълшебни пръсти на масажист - истински професионалист, отпускаща музика, красиво, чисто и приятно място. 10/10

# 470
Връщам се от почистване на лице и кола маска интим+мишници в "Мис Бюти".
Доволна съм, момичето работи много добре.

# 471
Препоръчвам това почистване на лице http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-litze-za-1250lv-066d4. Ходила съм там по предишна оферта, с друга козметика, но като изпълнение и отношение беше перфектно.Най -доброто почистване на лице, на което съм ходила, а аз съм ходила много.

# 472
  • софия
Днес ходихме до Екоескпрес 2002- химическото чистене. Оказа се, че в събота не работели с ваучери и отказаха да ми вземат поръчката.
За мен не е правилно, какво пречи да ми я приемат, да ги чистят дрехите от понеделник нататък. Tired
Някой има ли отзиви от еклеровата торта, беше в Колектива за 10 лв, слад. студио Антъни?

# 473
  • София
Някой има ли отзиви от еклеровата торта, беше в Колектива за 10 лв, слад. студио Антъни?

Отзивите конкретно за еклеровата торта от Колектива ги чакай след 12.10- от тогава е валиден ваучера.

Аз все още си хапвам от чудесната азиатска вечеря- ваучер от Задружно за Азиатско меню от Бистро Нем. Оценка 10/10
Мнооого вкусно! Поръчах за вкъщи вегетарианския вариант на менюто и съм много доволна. Хората бяха доста натоварени (след телефонния разговор за приемане на поръчката го разбрах), но казаха конкретен час за доставка, спазиха го и всичко беше топло. Бяха любезни.
Количеството е не за двама, а за четирима гладни хора!
Пак да пуснат ваучери, моля! Peace Crazy

# 474
Да, Бистро Нем и аз го похвалих, но с месното меню. И то беше за четирима  Laughing  И наистина са много точни с доставката.
Да дам отзив за това http://hito.bg/samo-tozi-uikend-potopete-se-v-edna-ispanska-prik … i-50lv-i-?aff=111 - паелята не е това, което съм яла в Испания, а пък салатата от домати не е апетитна като тази от снимката, но баше вкусно все пак. Много добро обслужване, приятна обстановка. И един огромен плюс - прекрасно шоколадово суфле приготвят! Пак ще ти посетя!
P.S. Исках да си взема ваучер за това http://www.goldendeals.bg/deals/Mabroc-2-teas, обаче може само по банков път. Е, няма да се наредя на гише в банка, да плащам комисионна, за да преведа 4,60 лв!

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 22:40 от milittana

# 475
Употребих си последния ваучер за подстригване и сешоар в "Атина", едва ли повече ще ида там, било и с ваучер. На девойката така не и се работеше и такава досада демонсрираше, че нямам думи. И ми е крива прическата Confused

Да добавя, миналият месец бях на почистване на лице и подстригване в Дарлин - доволна останах и от козметичката и от фризьорката. Единствената ми забележка към козметичката е че почиства със спирт след като приключи със стискането. Иначе нямах зачервявания и добре ми беше почистила лицето. За косата - в пъти по-добре от Атина, въпреки неугледния вид на салончето.

Днес си взех това: http://www.lapni.bg/offer/1150/IPL-ФОТОЕПИЛАЦИЯ-с-Уред-от-ново-поколение-на-ЛИЦЕ-или-ЗОНА-по-избор-от-Салон-NoVello-за-8.50-лв
Дано да е добре. Посещавала съм салона им в мол Сердика и съм доволна, дано и това е с добро качество.

# 476
  • В полите на Витоша :)
Здравейте! Имаше ли отзиви за почистване на лице в студио Miss Beauty? Харесах си тази оферта и се чудя дали да се възползвам...
От другите активни оферти за почистване май друго не ми хвана окото.

# 477
  • софия
Още тече офертата на Севтополис на Павел баня...има ли някой ходил с ваучер? и как е Павел баня, става ли за дете на 6 год и половина, площадки, парк за колело?

# 478
  • София-Младост
Здравейте! Имаше ли отзиви за почистване на лице в студио Miss Beauty? Харесах си тази оферта и се чудя дали да се възползвам...
От другите активни оферти за почистване май друго не ми хвана окото.
Върни се 2-3 поста нагоре 8558 е дала отзив, положителен Simple Smile

# 479
Здравейте,
Копирам писмото си за "перфектното" обслужване в елитния фризьорски салон Арлет на Узунджовска - София.
Преди една седмица писах на салона за случилото се, но нямам отговор. Както им бях обещала, поствам тук писмото си.......

---------- Forwarded message ----------
From: ...............
Date: 2011/10/3
Subject: Obslujvane na klient s vaucher
To: arlet2@abv.bg

Здравейте,

Пише Ви ваша клиентка, закупила и "използвала" процедура измиване и сешоар в салона на Узунджовска.

Фактите:
1. Записах си час по телефона за събота 30.09.2011г.  - 16 h
2. В събота пристигнах 10 мин по-рано, момичето на рецепцията ме попита дали не съм се объркала, защото съм била записана за 15h, но каза че ще ме вземат.
3. Показа ми от мястото, където стоеше да си оставя чантата в първия гардероб, а сакото във втория и да влизам Simple Smile
4. Посетих тоалетната преди да седна да изчакам, кошчето за боклук преливаше, липсваше тоалетна хартия и личеше, че не е почиствано цял ден......
5. Седнах и почаках съвсем кратко
6. Взе ме ваша колежка, изми ми косата и ме постави на един стол
7. Две минути по-късно дойде неин колега и я помоли да му освободи мястото
8. Седнах на друг стол и се започна едно жестоко скубане, сушене, горене на косата ми. Няколко пъти помолих колежката ви да внимава, че ме изгаря, а тя намали сешоара и каза, че косата ми се заплита и не може да я среши. С намален почти до студено сешоар продължи да се опитва да ме суши - 1 час...
9. Един час по-късно след поедното горене и подскачане, станах и със стърчащ бритон и неизсушена коса отидох отново до рецепцията, за да разкажа какво се случва
10. Първия въпрос на вашите колежки беше: Вие с ваучер ли сте?
11 Момичето на рецепцията каза, че няма никой свободен и да седна още 15 минути, за да изчакам.....за да се освободи. След което отиде да си прави маникюр!!!!
12. Почаках още 15 мин , никой не дойде да ме обслужи, среших се сама и си тръгнах с мокра коса и стърчащ бретон.

Изводите:
1. Когато аз съм на работа и пристигне клиент, го посрещам, а не му показвам от дистанция кой гардероб да отвори, за да си остави чантата.
2. За елитен салон като вашия е недопустимо според мен да не поддържате елементарна хигиена на санитарните помещения.
3. Клиентите с ваучери не са третирани като останалите клиенти
4. Лицето, което се зае с моята процедура не беше компетентно - моля за разяснение - ваучерите се обслужват от стажанти, помощен персонал или приходящ персонал? Тези факти не са записани в условията на офертата ви.
5. В моята работа е недопустимо, когато аз съм на работното място, да не изпълнявам задълженията си, а да се занимавам с лични дейности - визирам рецепционистката, която беше напуснала мястото си, за да се лакира.
6. В събота вечер вместо с прическа излязох от вашия салон в по-лош вид, отколкото пристигнах, а след това имах повод, който изискваше адекватен външен вид.
7. Когато обслужването е адкватно, цената няма значение. С това обслужване обаче не бих нарекла салона, който преди харесвах, елитен.
8. Пиша първо до вашия салон, очаквам адекватен отговор и действия.
9. Не ми се иска да копирам този пост в сайтовете за групово пазаруване и във форумите.

Поздрави,

Общи условия

Активация на акаунт