Купони за безплатно пазаруване?!?

• 59 083
  • 124
  •   1
Отговори
# 90
а какви купони,когато магазина  е само във фейсбук? като начало предлагаме 30%намаление за всички артикули на всеки последвал страницата./за повече инфо пишете на лични/

# 91
  • София
В последните брошури на Икеа, които пускат в пощенските кутии, на гърба има талон за безплатен хот-дог в тяхното бистро, офертата е валидна до края на май. А от сайта на Икеа може да се разпечата талон за промоционална цена на парче ябълков пай - 1.79 лв. Използването на талоните не е обвързано с покупка от магазина.

# 92
В последните брошури на Икеа, които пускат в пощенските кутии, на гърба има талон за безплатен хот-дог в тяхното бистро, офертата е валидна до края на май. А от сайта на Икеа може да се разпечата талон за промоционална цена на парче ябълков пай - 1.79 лв. Използването на талоните не е обвързано с покупка от магазина.

Joy голям смях!!! ИКЕА ресторант ли е? май беше мебелен магазин...

# 93
Нищо смешно не виждам,изрично си пише,че купона важи за бистрото в магазина.

# 94
  • Berlin
Ами доста им е посещаван ресторантът в интерес на истината. Кюфтенцата са световноизвестни. Simple Smile

# 95
Ами доста им е посещаван ресторантът в интерес на истината. Кюфтенцата са световноизвестни. Simple Smile
[/quote
е добре... ако си предвидил обяд в ИКЕА си е оферта

# 96
  • София
И аз не виждам смешно. Икеа е добре ориентиран към клиентите си магазин, сутрин между 9 и 10 часа предлагат безплатно кафе, защото магазинът отваря в 10 - няма да връщат подранилите я Simple Smile Това се нарича пълно и съобразено обслужване - отиваме цялото семейство, оставяме децата в детския кът (перфектна организация между другото), обикаляме и пазаруваме спокойно, без децата да нервничат, след това ги вземаме и хапваме заедно. Така се печелят клиенти в белите държави. Пък на който му е смешно, да се смее.

# 97
 Joy Joy
И аз не виждам смешно. Икеа е добре ориентиран към клиентите си магазин, сутрин между 9 и 10 часа предлагат безплатно кафе, защото магазинът отваря в 10 - няма да връщат подранилите я Simple Smile Това се нарича пълно и съобразено обслужване - отиваме цялото семейство, оставяме децата в детския кът (перфектна организация между другото), обикаляме и пазаруваме спокойно, без децата да нервничат, след това ги вземаме и хапваме заедно. Така се печелят клиенти в белите държави. Пък на който му е смешно, да се смее.
Joy явно добре плащат в ИКЕА...
лошо няма

# 98
  • Berlin
Явно ти не си ходила в Икеа.

# 99
всъщност много харесвам мебелите и качеството им!
истината е че са ми скъпи! и темата е за купони за намаление - фактът че мога да ям превъзходни кюфтета в ИКЕА не променя факта,че АЗ не мога да си купя мебели от там... Sad

# 100
  • София
Joy Joy
Joy явно добре плащат в ИКЕА...
лошо няма
doh

# 101
  • Down south
Какво е реномето на IKEA в България?
Тук (САЩ) не си спомням да съм виждала някакви купони за пазаруване там. Освен това,  мебелите им не са реномирани, малко или много се водят, като "еднодневки" или мебели за кратка употреба.

Относно купоните, подходящата им комбинация и съответна координация, може да спести доста средства.
 Имам приятелка американка, специалист в тази област. Превърнала е намирането на купони и ползването им в хоби.

Темата е започната през 2011, как стоят нещата сега в това отношение?

# 102
  • София
Ами не стоят изобщо, поне не в този смисъл, който тук виждаме само по американските предавания. Има спорадично някъде нещо съвсем символично, например от рода на "спести 1-2-5% при покупка на LED телевизор от определена марка". Това е една голяма незапълнена ниша в момента.

# 103
  • София
Какво е реномето на IKEA в България?
Тук (САЩ) не си спомням да съм виждала някакви купони за пазаруване там. Освен това,  мебелите им не са реномирани, малко или много се водят, като "еднодневки" или мебели за кратка употреба.

Относно купоните, подходящата им комбинация и съответна координация, може да спести доста средства.
 Имам приятелка американка, специалист в тази област. Превърнала е намирането на купони и ползването им в хоби.

Темата е започната през 2011, как стоят нещата сега в това отношение?

Икеа реномирана не е, но  за средната класа съотношението качество/цени е добра.

Не разбрах какво общо има, че marzalana не може да си пазарува мебели от там, купона явно е за хора, които ще отидат и понеже в магазина се обикаля  обикновенно доста време, ще искат и да се подкрепят Simple Smile Ние поне винаги хапваме или в ресторанта или поне по един ход-дог като сме там...

Иначе това с купоните в щатите - там си е ок, тук са един такива купоните ни... току някъде по някое залъче,  нещо минимално, за нищо не стават общо взето, нищо не можеш да спестиш.

# 104
  • София
Не е е по темата, но сьомгата в икея е уникална, а и сладоледа на изхода при касите го харесвам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт