Купони за безплатно пазаруване?!?

• 59 097
  • 124
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Всъщност в България качеството на мебелите по повечето магазини е доста по-ниско от това в ИКЕА, дори за мебели със сравними и идея по-високи цени, тъй че се оказва, че магазинът който в чужбина залага не на качество, а на практичност и ниски цени, тук е дори над средното ниво.

Предвид, че запазват/подобряват качеството си на обслужване (направо магазина тук е и по-подреден и с по-добро обслужване в сравнение с ИКЕА във Флоренция примерно, която съм посещавала), честно казано магазина е повече от "гърди на пред" пред конкурентите си.

Определено кухнята им е добра, цените им са добри и винаги се възползвам от талони за намаление на торти, закуската (за 0,99 имаш закуска с безплатно доливане на кафе, земелче, два варени кренвирша, две парчета печен бекон и бъркано яйце) и промоциите, които имат извън годишните си каталози. Отделно магазина предлага карта за лоялни клиенти, с която всяка покупка, дори само на храна ти носи точки, които могат да се разменят срещу стоки.

АИКО примерно е бг веригата, която направо си сверява часовника по ИКЕА, но според мене не успява да ги настигне.

Честно казано талоните им колкото и да е смешно регулират и потока към тях, защото ако така или иначе искам да си купя нещо от тях, вместо да отлагам да пътувам 20 километра до магазина за някой ден, ще отида в рамките на купоните. На фона на няколко стотин лева сигурно не е драма за тях да почерпят с хот дог за 80 ст, но пък за нас е приятен жест като клиенти.

п.п. Ползвала съм и сравнявам мебели закупени от ИКЕА, Лабиринт, Зона, АИКО, Моббо, Виденов и Нов Дом Симеонов.

# 106
  • Седмото небе
 Thinking Не видях някой да е споменал талончетата за отстъпка в списанието на Лили дрогериите.не че е нещо за без пари,но понякога пускат хубави отстъпки. Party аз лично съм се възползвала няколко пъти  bowuu

# 107
# 108
Аз съм имала книжки на ДМ с талончета за отстъпки, сега последно на слънцезащитна козметика.

# 109
Попадна ми талон от вестник (труд или 24 часа, не помня  Blush )за 50% намаление на сапуни Safeguard от Т-маркет. Излязоха по 0,79 лв, при положение, че под 1,40 лв. не съм го засичала. Доволна съм. И да, бих си купила вестник заради талон.

# 110
  • Mediterraneo
Аз съм имала книжки на ДМ с талончета за отстъпки, сега последно на слънцезащитна козметика.

Откъде се получават, как се сдобиваш с такива книжки на ДМ?

# 111
Досега съм имала  за всякакви пасти за зъби - донесе ми ги детето от градината миналата година, а миналата седмица си взех една книжка с приказка за лятото до касата беше, в нея също има талони за слънцезащитни кремове 20%. Другото което не е точно по темата е че в ДМ имат baby bonus програма.

# 112
Срещала съм единствено за магазини Мания (килото) - пускат ни ги в пощата и важат за определен магзин

# 113
И аз искам такова, от къде?

# 114
Хубава тема, жалко че няма какво толкова да се пише...

# 115
Здравейте. Много интересна тема и се записвам, за да следя и споделям   bouquet

# 116
Скоро ми попаднаха ваучери за намаление на врати. Добре щяха да ми дойдат, защото ни предстои да сменяме старите и щях да спестя около 200лв. Ама за съжаление в Ямбол ги няма фирмите, за които  се отнасяха ваучерите

# 117
Аз съм ползвала купони за намаление на сандвичи в Макдоналдс от брошура на Кауфланд.

# 118
  • София
Мда  в макдоналдс и аз съм ползвала талони 1-2 пъти, по едно време  там си раздаваха едно листче с перфорирани 10-тина купона за разни отстъпки, та 2-3 успях да оползотворя.

# 119
Мда  в макдоналдс и аз съм ползвала талони 1-2 пъти, по едно време  там си раздаваха едно листче с перфорирани 10-тина купона за разни отстъпки, та 2-3 успях да оползотворя.
В KFC ми дадоха такъв - важи до края на август

Общи условия

Активация на акаунт