Време е за Икеа! - тема 11

• 88 527
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте. Ориентирала съм се към спалня MALM? Някой има ли я? ИИИ също- доволни ли сте от матраците на ИКЕА и по-специално се интересувам за SULTAN HUGLO?

# 436
Здравейте. Ориентирала съм се към спалня MALM? Някой има ли я? ИИИ също- доволни ли сте от матраците на ИКЕА и по-специално се интересувам за SULTAN HUGLO?

Коя по-точно? Ние имаме в бяло и сме доволни. Ползваме я вече около година. Е, не се тръшкаме отгоре или да скачаме...просто само си спим на нея. Нищо и няма и много бързо я сглобихме. Трябва обаче да знаеш (може би вече си обърнала внимание де), че като кажат спалня, това е само дървената рамка. Подматрачна рамка се купува отделно. Така че по-скоро зависи от това  и от матрака. Simple Smile

Но това е мое мнение де. Нека и другите да кажат. Peace

# 437
Днес се обаждах в ИКЕА и ми казаха ,че в сряда ще получат липсващите вратички ,аксесоари за кухня и кофичките на кукички в метален цвят.
Сега привърших сглобяването на табуретките ,столовете и хол.масичка ЛАКК pironi.Монтирането е много лесно прави се с удоволствие.
Исках да го направя сама и мъжа ми лежеше на дивана и ме наглеждаше newsm09 .Накрая рече и отсече ,че ИКЕА трябва да рекламират ,че жените сами сглобяват мебелите и тогава всеки мъж ще иска от техните мебели  1dating.

# 438
Ние сме се спрели на MALM-цвят избелен дъб. А иначе подматрачната рамка за размер 160/200 е 70лв.Гледах пак в ИКЕА и с повдигащ механизъм рамки,но то леглото не е до долу рамката му и всичко ,което сложа така или иначе ще се вижда което обезсмисля повдигащия механизъм. А попринцип искам да има място за багаж. Надявам се някой да каже нещо и за матрака дали е добър избор? newsm78

# 439
Ами защо да не е добър? Нов матрак... какво да му е?
Искам да кажа, че ако нямаш претенции, като тези, които се захласват по латексовите матраци, е добър.

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 20:45 от celika

# 440
  • София
Здравейте, чета поне от 3 или 4 теми, но не съм писала. Виждам големи фенове Simple Smile Пазарувала съм в Солун преди 3-4 г - Стол Поанг, килим, масичка 50/70, разгъваем диван - като за всекидневна, 2 килимчета - малки, 2 одеалца за покривало - всичко за 400 лева! Тук същите неща излизат по-скъпичко по мои сметки, но какво да се прави. Бях в събота и си купих хартиен полилей, чаршафи за подарък, нощна лампа, детска масичка с 2 столчета и конфитюр с боровинки.
Видях, че Шанта има Хемнес конфигурация - и ние май се спираме на нея за сега. Много добре седи в домашна обстановка точно в същия цвят Simple Smile Интересува ме има ли в някой от сайтовете Икеа планер, който да има заложени модулите с размерите. Аз имах един (май Румънски) сега дръпнах английски и пак ги нямаше.

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 21:17 от Ama O Mar

# 441
  • ENGLAND
Копирам какво съм писала миналата седмица за малма.
pow това беше преди 6 години, оттогава я имаме, такова здраво нещо не съм виждала. 5 години всяка вечер дребната и баща и скачаха по половин час минимум на спалнята, не е мръднала. Само един съвет, ако обичате по-нависоко да сядате сложете рамката за матрака на по-високото ниво, има две нива на матрака.
Раклите също имаха малък проблем в началото, като се сложеше нещо по-тежка в чекмеджетата и дъното увисваше, но сега вече има средна подпора на дъното. Радвам се, че като пуснат продукт, ако нещо не е наред веднага го доразработват.
А това за матрака.
Doret какъв ви е матрака- с пружина, латекс, пяна?
С пружина, беше един от най-евтините, взехме го временно, а остана за постоянно. Подобен е на SULTAN HARESTUA, само дето втората дума преди беше друга. Като поспиш малко и добива формата на тялото ти.

# 442
Аз се връщам малко, не ами доста ядосана. За първи път влизам в ИКЕА, в която да има толкова много липсващи неща. Всъщност, половината ми списък липсваше. Това обезсмисля идеята, но... Аз съм свикнала ИКЕА да е затова ИКЕА, защото знам, че отивам, купувам и нося вкъщи. Което е и един от основните им слогани. Та, останах си без шкаф, който единствен влиза на моето тясно пространство, без малки рафтове, без аксесоари за кухня, с друг килим за детската, който изобщо не ми харесва толкова и с някаква СТУВА, която не става за целта... Много ми е криво, защото никой не можа да ми каже кога ще ги има тези неща.  Crossing Arms

Иначе си взех гардероба, килими други за дневна и антре, кукички, тенджери, чаши, лампа за дневна, одеала, закачалки за детска, разни органайзери... Но пак основни неща липсват. Имам чувството, че за Коледа евентуално ще см се сдобила с каквото ми трябва.  Whistling

И сайтът пак не е актуален, сума ти неща са отразени като налични, а ги няма. Примерно, металните кошници за окачване в кухня ги има само в дългия размер, но не и в късия. Кукички също липсват. Рафтове за подправки. Органайзери различни видове. Метални рафтове от по-късите размери... И още имаше, но вече ги изпозабравих.  Tired

# 443
  • софия
аз също съм писала за малма. и ние сме много доволни, от три години го ползваме.
матрака ни е султан хаселбак или нещо подобно, сега вече го няма или е с друго име. пружинен и с мемори пяна, 28см дебел, много ни е удобен и не е мръднал за тези години. беше най-скъпия от пружинните тогава - 300 евро за 140/200

# 444
  • Варна
Аз се връщам малко, не ами доста ядосана. За първи път влизам в ИКЕА, в която да има толкова много липсващи неща. Всъщност, половината ми списък липсваше. Това обезсмисля идеята, но... Аз съм свикнала ИКЕА да е затова ИКЕА, защото знам, че отивам, купувам и нося вкъщи. Което е и един от основните им слогани. Та, останах си без шкаф, който единствен влиза на моето тясно пространство, без малки рафтове, без аксесоари за кухня, с друг килим за детската, който изобщо не ми харесва толкова и с някаква СТУВА, която не става за целта... Много ми е криво, защото никой не можа да ми каже кога ще ги има тези неща.  Crossing Arms

Иначе си взех гардероба, килими други за дневна и антре, кукички, тенджери, чаши, лампа за дневна, одеала, закачалки за детска, разни органайзери... Но пак основни неща липсват. Имам чувството, че за Коледа евентуално ще см се сдобила с каквото ми трябва.  Whistling

И сайтът пак не е актуален, сума ти неща са отразени като налични, а ги няма. Примерно, металните кошници за окачване в кухня ги има само в дългия размер, но не и в късия. Кукички също липсват. Рафтове за подправки. Органайзери различни видове. Метални рафтове от по-късите размери... И още имаше, но вече ги изпозабравих.  Tired

Е, че ти сефте сякаш ходиш до ИКЕА, постоянно липсват разни артикули, особено от по-дребните. Rolling Eyes

Аз да обявя - виновният, за липсващата в икейските доставки Варна, е разжалван и вкаран в черния списък на морската столица. Mr. Green
Официално ние сме в трета зона, скоро ще докладвам от първа ръка и как е самата доставка.
Приятно съм изненадана от софийската ИКЕА, много по-добра от букурещската... Flutter

# 445
Не знам къде липсват, но на мен до този момент не ми се е случвало да ида в канадска ИКЕА и нещо да липсва. В интерес на истината, и в щатска и френска не ми се е случвало. Може да съм луда късметлийка. А да липсва половината ми списък... е, това не си го бях представяла.  Tired

А шкафът специално изобщо не е дребен артикул - той е част от кухненска серия, от която липсват доста неща.  ooooh!

# 446
  • софия
бъди по-снисходителна де, работят от две седмици, може да не са заредили като хората. а дреболиите са ги изкупили, що народ чакаше икеа да отвори  Peace

аз пък си разглеждам стари каталози от 2008 и 2009  Simple Smile

# 447
Права си, но си искам нещата.  Laughing Специално за кухненската серия се бяхме събрали шест човека.  Laughing

# 448
  • София
Питах за едни десет левови масички(онези белите и черните) - ще идват на 13ти октомври та може би и други неща ще заредят тогава. Кукички за мивка ми трябваха...нямаше. Сигурно и още 100 неща. Жалко че са ги изложили в салона, а ги няма.

# 449
  • София
Брей, много пазаруваме май  Laughing
Аз от две седмици врънкам мъжа ми да отидем за Хемнес и други дребни, сега остава да се съгласи и да ги няма  Tired
Уф ...
 Готово, параноясах  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт