, Цвети да ти е много здрав и щастлив, нека детството му е изпълнено с игри и усмивки!

Да има живот изпълнен с много щастие, здраве, късмет и пълен с прекрасни и стойностни изживявания! 

бързо стана и още по-бързо го изядохме 
Абе няма спиране, ама поне се развива, че доскоро нямаше желание да се пуска от мен

.
).Като се усети, че е прав без опора и си сяда

Сигурно вече месец стана откакто започна да прави стъпчици сама, обаче все не смееше да се пусне и ревеше да я водим за ръка (за пръстче
Дано да не стане като миналия път и да спре да се придвижва сама и пак да търси пръстчета
че направо съм на ръба на откачането, 3-4 месеца имам чувството, че живея с човек, закачен за пръста ми
Имаме много хубави терлички, бабино производство, но се пързалят. Слагам й едни чорапи с подметка, ама те са 19-ка и все й се изсулват. Олето беше писала май за буйки в Дайхман под 19ти номер, освен да ида да проверя.
Ужас, лекувай се, че гадна работа, я как събори баща ми, голям мъж 
Дано да няма счупено
Имаме много хубави терлички, бабино производство, но се пързалят. Слагам й едни чорапи с подметка, ама те са 19-ка и все й се изсулват. Олето беше писала май за буйки в Дайхман под 19ти номер, освен да ида да проверя. 
Препоръчани теми