Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 21

• 74 467
  • 668
  •   1
Отговори
# 195
violina.d, ужасно е това, което се е случило на детето ти. Чудесно е, че всичко страшно е зада гърба ти. Това, което казваш за плащането на пари в Пирогов на лекарите не ме учудва, но да плащаш на старшата и санитарките  Rolling Eyes И аз изкарах 2 м. в боксовете, но не са ми искали пари за нищо. И въобще никому един лев не съм дала.

# 196
ами никои всъщност не ми е поискал нищо в пирогов но те се държаха като с куче спрямо мен.
аз имам захарен диабет и съм на инсулиново лечение.за мен цялата тази ситуация тем беше едва ли живото застрашаваща защото кръвната се повлиявава най много от стрес и емоционални преживявания.и тъй като подочух от други мамита че трябва да им се даде нещо на персонала за да са малко по добри аз така и направих и имаше ефект.защото малкият спеше следобяд и аз всъщност само тогава можех да изляза до вън да си купя нещо.това време от 4 до 5 ч, някак не ме устройваше .
веднъж помолих да ми отключат че не ми е добре и те се развикаха колкото могат и не ме пуснаха.и общо взето след като се погрижих ''за тях'' нямах повече проблеми от такова естество и държанието беше друго.

# 197
моля ви не ме разбирайте погрешно!
не съжалявам за нито една стотинка или подарък които са дадени.доволна съм и безкрайно благодарна на екипа в пирогов и почти от целия персонал.те спасиха детето ми ! той просто умираше!дала съм всичко от сърце на мен ми е ясно че навсякъде за всичко вече е така в българия така че това не са нередности!
ОГРОМЕН ПОКЛОН И БЛАГОДАРНОСТИ ОТ МЕН КЪМ ВСИЧКИ В ПИРОГОВ!
макар че найстина е голям ад там но може би по скоро битовите условия допринасят за този негативизъм.

# 198
Споко, violina.d, написаното от теб е публична тайна, всички го знаем........просто хората не го коментират(особено в темата), защото децата им зависят от тези хора.............поздравления за смелостта.

# 199
Споко, violina.d, написаното от теб е публична тайна, всички го знаем........просто хората не го коментират(особено в темата), защото децата им зависят от тези хора.............поздравления за смелостта.
newsm10 мдааааа, така е, Ани ама как точно си го казала. 

# 200
ani27,  Laughing което си е право, си е право! violina.d, кураж!

# 201
  • shumen
Момичета как сте?Меричери как е Миши?Ина ти как си.Аз днеска най-накрая успях да отида до личната за профилактичните.Направи ми пълен преглед,пусна ми кръв и урина,ама то точно сега трябваше да ми дойде и неможах да ги пусна.Остава за края на тази или другата седмица.На всичкото отгоре се оказа,че съм и с много отслабено дишане и от 2-те страни.Почти не се чувало,а съм здрава.Само дето се изморявам много бързо.Сега сън не ме хваща от какво ще е така дишането ми.Може ли да е от  пневмониите,който карах преди няколко години?Дано поне кръвта и урината са добре,че ще лудна вече.Каквото мине и се мене хваща.
П.С.На всичкото отгоре и за изпити чета,ама нищо не влиза в главата ми.Решавам задачи по счетоводство пък да видим какво ще стане на 27.11.

# 202
ще успееш!ще стискам палци! Hug Peace
аз утре,ако не се случи нещо друго,ще ида да дам стерилна...

# 203
  • shumen
Благодаря Ина.И аз ще ти стискам.Дано ти е чиста стерилната.

# 204
Ех : danaeka иди на улмолог да ти направи една спирометрия. Ще ти кажат как да се лекуваш. Ние сме добре, Михаил е здрав, другите също. При Мария на спирометрията също излезна не особено добър резултат а и тя е здрава, та пак и изписаха лекарства.

# 205
  • shumen
Благодаря момичета.Ами като отида другия път на личната ще е питам за спирометрия.Тя в какво се състой?Незнам в Търново правят ли някъде или трябва пак да идваме в София.

# 206
изследва белодробната ф-ция.не може да няма в търново в белодробните отделения.
ти пушиш ли?как върви четенето?

# 207
  • shumen
Ина не съм пушач,а и никога не съм била.Четенето засега е добре,но нямам много време.Ходя и на работа,а не плащат и се нервирам.Незнам пак как ще изкараме до 01.12.Вече ум не ми стига.А трябва да ходя и кръв и урина да пускам.Да Ви питам момичета направлението за тях колко време трае-месец ли пак?

# 208
да,месец е.
ползотворно четене и лека работа ти желая в следващите дни.и преди всичко да си здрава.

# 209
Здравейте, момичета  Hug
Аз отдавна не съм се включвала, но нещо все не ми остава време откакто родих, а и вече няколко пъти ходим по доктори и май различни мнения получаваме  ooooh!
Родих беба с хидронефроза на едното бъбрече и рефлукс на другото. Казаха, че хидронефрозата е в лека степен и рефлукса е 2-3 степен.
Живеем в САЩ и практиката тук на профилактика срещу евентуална инфекция е доста консервативна. Казаха, че има голям шанс хидронефрозата и рефлукса да се израстат от самосебе си, но още от първия ден на раждането предписаха за беба антибиотик- амоксицилин, който трябва да се взема веднъж дневно в продължение на цяла 1 година  Shocked .

Моля ви, момичета, кажете ми- при такова състояние- хидронефроза и рефлукс, които и двете са в ниска степен, каква е практиката в БГ? какво се прави? Взема ли се профилактично АБ, колко време и какъв АБ точно? Какво ви казват докторите на вас при подобни проблеми-как да предпазвате бебето от инфеция? Има ли шанс да се израсте от самосебе си и до колко време? Не е ли опасно толкова дълго време да се взема АБ, нали се увреждат черен дроб, бъбреци, може да развие страшни алергични реакции такова малко бебе  Confused

Какви изследвания и на колко време правите, за да предпазите от евентуална пикочна инфекция? Стерилна урина, кръвни или други?

Като цяло знаете ли какви са съветите и отношението на проф. Марбергер към антибиотичната профилактика заради хидронефроза и рефлукс?

Общи условия

Активация на акаунт