Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 21

• 74 469
  • 668
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Ина, благодаря. За темелкова и аз съм чувала, че е добра, само дето си мислех, че направо към нефролог трябва да се обърна... ама то май освен тази особа Близнакова няма други за деца във Варна. Ох как ми звучи Хидронефроза - докторката защо не се изрази така? Това ли значи задържане на урина?

# 586
о,извинявай,явно аз не съм те прочела добре,но все пак разните задръжки,...по-добре ги виждат ехографисти,отколкото уролози и нефролози.
на мен д-р темелкова ми откри урологичният проблем и вече 12год.ме следи.но и ме е насочвала във вн към кого да се обърна.за задръжката бях при уролог.много надъхан и знаещ е д-р чанков.

# 587
  • Варна
Ina, а за Балев нещо?
Чудя се откъде да почна, опитвам се да си ги подредя нещата, кое след кое следва. Да изчакам ли първо да излязат всички изследвания, после да отида при добър диагностик и след това вече с всичките материали при нефролог?
А инъче само по себе си задържането на урина какво предполага? Развиване на инфекция ли? При малки деца и отсъствие на други симптоми, какво следва, да се пускат редовно изследвания и да се прави ехо?

Искам да пожелая на всички вас дечицата ви и вие да бъдете здрави  Praynig

# 588
не харесвам доц.балев ,поне по отношение на ехографска урология.при бременните може да е добър,но тук не му е стихията..
задръжката  предразполага инфекции.
да,изчакай спокойно и другите резултати. Hug

# 589
  • Варна
Ина, разбрах, ще отидем при Темелкова. Но дали преглежда толкова малки бебоци - ще питам по телефона.

Звъннах...била извън БГ в края на март ще се върне... Sad

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 13:50 от svetl@

# 590
ай,и аз щях да я търся..
дано урината и кръвните да ви са ок! Hug Praynig Peace

# 591
  • Варна
Дано... ако всичко е ок дай Боже, само ще трябва да следим бъбрека без лекарства нали? Някои от моите приятелки ми споделиха, че и техните бебчета са имали задръжки, но с времето всичко е било ок. Дано  Praynig

Ей това не мога да си обясня, голям град сме, как може да има само по един детски специалист в някои области ?!? И то заБлизнакова сега чета само лоши неща...

# 592
Някой да има телефон на д-р Чаначев, в началото на темата има, но не съм сигурна дали е той...
И може ли инфо за Пеев?

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 21:54 от Letter.

# 593
Да ми препоръчате добър уролог, за мъжът ми. Може и да не е за уролог, но да съм информирана, ако ни препратят. Казва, че долу в дясно го е боляло( към апандесита),  тестиса също, от болка кракът му се схванал, но не може да определи точно къде е била болката. Вече му мина, и не иска да чуе за лекар, но аз смятам тези дни да отиде.

# 594
д-р халачев-мвр болница.преглежда изчерпателно,обеснява много.(скорпион е  Wink)

# 595
д-р халачев-мвр болница.преглежда изчерпателно,обеснява много.(скорпион е  Wink)
Моята кръвна група Mr. Green
Благодаря. Може ли малко повече инфо, има ли определени дни за преглед, телефон и т.н. или се обаждам в болницата и така записвам час?

# 596
ще ти пиша на лични. Hug

# 597
  • МИНДЕРА
Благодарение на тази много полезна тема,намерихме един много трудно откриваем антибиотик ''Фуринал''.Започнахме лечението,но се оказа че повръща от него,сега се разплаках като видях че и кръв има в урината?Някой знае ли ,дали това е някакъв страничен ефект или се влошава положението.Оказва се че тази бактерия,причиняваща това възпаление е много упорита.Възможно ли е след продължителен прием,да е намалило действието си и в момента или да действа частично или вообще да не действа?

# 598
  • shumen
Момичета как сте?Аз съм малко по добре,но мисля да отида в понеделник да пусна и стерилна.Само дано устискам здрава,че от ходене тези дни май нещо ме хваща.Тази вечер съм със страшно главоболие и нещо ме дразни светлината.
П.С.Дано ми няма нищо,че сега не е момента-чакам да се обадят за работата всеки момент.  bouquet  bouquet  bouquet

# 599
  • София
Благодарение на тази много полезна тема,намерихме един много трудно откриваем антибиотик ''Фуринал''.Започнахме лечението,но се оказа че повръща от него,сега се разплаках като видях че и кръв има в урината?Някой знае ли ,дали това е някакъв страничен ефект или се влошава положението.Оказва се че тази бактерия,причиняваща това възпаление е много упорита.Възможно ли е след продължителен прием,да е намалило действието си и в момента или да действа частично или вообще да не действа?
Фуролин ли имаш в предвид? Ако е той - да, възможно е от него да повръща, най-добре го давай вечер след последното хранене.
Кръв в урината не е от фуролина, каква ви е бактерията, фуролина обикновено не става за лечение, той е химиотерапевтик /нещо подобно на антибиотик, но не точно/, а само след лечение с антибиотик се изписва за профилактика, за да попречи на образуването на бактерии. Знам от собствен опит - опитах се с лечебна доза Фуролин да излекувам детето си - не става, сега го ползвам в ниска профилактична доза след силни венозни антибиотици.
Най-добре пусни стерилна урина, не обикновена. Каква е бактерията?

Общи условия

Активация на акаунт