SUPERNATURAL: Тhe Road So Far

• 35 467
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Ох, започнах да вибрирам като

PS. Ех, как ме карате да се Fаcebook-на, за да не ни баннат от форума Crazy .

# 121
   Joy  Бих си ги гледала у дома  Grinning

# 122
Ехаааа, паткииии! Розе, мерси за инфото и патешките снимки!  Hug

Аз  ще го гледам утре по някое време ако успея  Sad

# 123
  • # супернатурална #

PS. Ех, как ме карате да се Fаcebook-на, за да не ни баннат от форума Crazy .

Еми време е да загубиш своята ФБ девственост. Така ще можеш да ни се отдаваш от къде всякъде  Shocked

Joy  Бих си ги гледала у дома  Grinning

И аз. Но само ако след като ги целуна се превърнат в това  

# 124
Е то само тя ми остана, но, оx, сложно е ooooh! . С едното място се отдавам почти веднага, с второто - евентуално след много убеждаване и няколко чашки, а третото си го браня дори от мъжа ми.
Още едно гифче от моята серия:

# 125
Мм много хубави патета.Ето още малко патешки снимки и от мен  Laughing https://twitter.com/#!/bodyguard4JandJ/media/grid

Малко снимки и гифчета от tumblr
цък ох колко е прекрасен тук Сам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И сега главната причина да пиша-да се похваля че най-накрая намерих ближещия ножа Сам Laughing че да си го сложа в подписа  Laughing

много ми харесва гифчето Heart Eyes

# 126
  • Разпиляна във въображението
Тъй като момчето от X фактора ми възроди любовта към тази песен ето и един клип към братята. Може и да сте го гледали, но е хубав

# 127
  • гр. София
Стягате ли се за нощно къпане гледане на епизода?  Grinning

Джен, Самито с ножа...бррр...зловещо... Но пък много хубаво се е получило.
А по-горе, дето Джаред е с микрофона, нямам думи - невероятно лъчезарен изглежда! Направо сияе. Да си признава веднагически кой го зарадва така?!   Sunglasses Странно, но погледът ми автоматично се извръща към Галчето и Апокалиптик...  Mr. Green

Мириел, о, да, този клип е страхотен! Благодаря за припомнянето!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 22:52 от Зимна роза

# 128
Стягаме се, поне аз, но имам чувството, че пак ще настина Tired .
Хм, вижте какво клипче е открило едно от русначетата: http://bcove.me/6dee9ecx - гледайте от около 1:08 мин.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 23:58 от Impala

# 129
  • гр. София

Много лошо, защо така?  Confused
Да не би да си стояла на отворени прозорци и да е станало течение?

# 130
Добра нощ на всички  Hug

лелеееееее таз патешка история до къде е стигнала!!! А нашия форуме епизод? без да ставам нагла!!!

Аз отново ще се опитам да го гледам във вашата приятна компания, само дано очите ми да се задържат отворени  Shocked  Praynig

# 131
Много лошо, защо така?  Confused
Да не би да си стояла на отворени прозорци и да е станало течение?
Mда, определено ми духаше отнякъде Whistling .

Бичи,
 Hug Липсваш ми.

# 132
Здравейте,

Макар че отсега съм така ще гледам да издържа до среднощното гледане с вас. Simple Smile Дано да успея, защото ще ми трябват кибритени клечки, за да си подпра клепачите.

Иначе DuckNation кампанията явно е добила неизмерими широти, да не говорим, че вече не мога да видя гумено пате и да не си помисля за това. Simple Smile SPN има множество все странни проявления, явно. Simple Smile

# 133
Импалка и вие ми липсвате, ама като в последно време нямам много време .... за това гледам поне да ви чета редовно  Hug

Току що изгледах последната серия на Дневниците и там участваше наш Балтазар  Heart Eyes, ееееех колко драго ми стана ако знаете.

Айде и да не са само празни приказки един мааааалък, но неотразим Дженсън

# 134
  • # супернатурална #
Има ли някой  Rolling Eyes Нещо се събудих по-рано и не знам как да уплътня времето до 4. Идеи?   newsm78

Хм, вижте какво клипче е открило едно от русначетата: http://bcove.me/6dee9ecx - гледайте от около 1:08 мин.
Joy  Слънцето от малко налита да прегръща  Flutter А ръцете ги мотае точно като във "The French Mistake"  Laughing

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 03:00 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт