SUPERNATURAL: Тhe Road So Far

• 35 656
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Не успявам да изчета както трябва и това е! Тюх!
Галче,
Hug и цък и пак цък за голямо, както обичаме Wink .

# 61
Не успявам да изчета както трябва и това е! Тюх!
Галче,
Hug и цък и пак цък за голямо, както обичаме Wink .

Въх, Импалка, ако и един такъв огромнейшест Дийно на легло ти е наблизо, дай го насам (за малко), обещавам, че ще го върна в годно за (зло)употребяване състояние. Wink Mr. Green

Нова статия с Ново промо на предстоящия епизод: http://insidetv.ew.com/2011/09/26/supernatural-promo/ Уауу, започва да ми прилича на Dead in the Water мъничко.

Лека нощ от мен с нещо много хубаво:

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 01:12 от Dana_Scully

# 62
  • В средата на времето
Да попитам само, сменяйки темата, Дийн сериозно ли ви се видя по-секси в новия сезон?

На мен ми се видя малко позаслабнал само. Simple Smile

но мисля, че тази стратегия е част от израстването на образа и няма да се промени и в този сезон.

Съгласна съм с това, но го направиха прекалено сериозен според мен. Толкова, че лафовете, които пуска сега понякога, не стоят на място, защото не се връзват с това, което е в момента.  Rolling Eyes Дийн понякога изглежда като човек влязъл в кофти серия. Миналия сезон му разказаха играта.  Rolling Eyes

...но и аз като Галчето май усещам, че това ще е последният сезон, въпреки че Гембъл и компания се кълнат, че ако рейтингите са добри, ще има и осми.

Ами и аз се надявам да е последен сезон... не искам да го превръщат в някаква сапунка.  Crazy

# 63
идвам да ви почерпя

днес моята принцеса става на една година

ето нещо за нея

и нещо за нас

# 64
Знаех си, че днес ще се хапва тортичка Grinning
Белс, честито на малката Ема и на теб, много да сте здрави и щастливи. Целувки Heart Eyes

# 65
Бела, честито на малката рожденичка! Жива и здрава да е!  Hug

Още едно клипче от следващия епизод

# 66
  • гр. София
Белс, честит празник на малката буболечица! Да ви е жива и здрава, много да ви радва и да се слушкате взаимно (вие нея малко повечко)!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 12:50 от Зимна роза

# 67
# 68
Муахахахаха! Много са яки! Laughing

# 69
Скоч и Ван Хейлън - това е моят човек Laughing

# 70
Благодаря за пожеланията на всички.

относно клипчето... страхотно, но журналистката определено е тийм Дийн. На Джаред съвсем професионално си задава въпросите, но при Дженсън то са едни усмивки, едни хихикания, че и прегръдка си изпроси или бих казала нахално си открадна... ех, защо не бях журналистка в САЩ, тук предгръдки май не съм получавала много много.... и така като се замисля май веднъж от Део и веднъж от Графа... за други не се сещам...трябва да си разровя архива със снимки да видя.. дали не съм получавала и други... но със сигурност снимки с Дженсън едва ли ще намеря

отивам да търся, после ще рапортувам...

П.С. не разбрах всичко от клипчето, някой ако може да дообясни

като го питат вампири или върколаци Дженсън Jell-O ли отговаря като желе????

какво отговяра като го питат скоч или бира? "зависи в какво настроение съм"???? това ли казва

и този въпрос absent father or wayward son не го разбирам, аз wayward son го свързвам веднага с Канзас

и там нещо за боксерки ги питат - предполагам, че боксерки или слипове... или поне на мен ми се иска това да ги питат... но не съм сигурна нито дали е така, нито какво точно отговаря Дженсън...

П.П.С като го свушам Джаред как казва скоч с един такъв секси грас си спомням защо по едно време бях тийм Сам... ммммммммммммммммммммммммм

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 15:06 от Bella

# 71
Със закъснение, честит рожден ден на Нейно Бебочество Hug , да ви е жива и здрава.

Дейна,
Имам го Диййн, разбира се, наблизо и в естествен размер до леглото си Outta Joint . Цък, значи. То не са порички, не е набола брада, не са бръчици по устните... Да не описвам какво мога да свърша с ушите, шията и пръстите му...

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 15:07 от Impala

# 72
  • В средата на времето
На Джаред съвсем професионално си задава въпросите, но при Дженсън то са едни усмивки, едни хихикания, че и прегръдка си изпроси или бих казала нахално си открадна...

Съгласна съм. Флиртуваше си Grinning...ма не мога да не разбера Grinning

# 73
Бела честит рожден ден на дъщеричката ти.Всичко най-хубаво и пожелавам
цък за подарък и на майка и  Laughing

А относно интервюто то много малко са репортерките, които не флиртуват с J2.А е и имало и доста по нахални.Даже бях гледала някакво интервю дето направо водещата докосна Джаред за крака. Laughing

# 74
А относно интервюто то много малко са репортерките, които не флиртуват с J2.А е и имало и доста по нахални.Даже бях гледала някакво интервю дето направо водещата докосна Джаред за крака. Laughing

набелязана е за унищожениеее

двойният подарък е жесток!!!!!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт