SUPERNATURAL: Тhe Road So Far

• 35 685
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
А, Галче, не така. Аз тъкмо идвам, така че действайте нататък Mr. Green

# 601
  • гр. София
Много ми е драго
с теб да си римувам
почти толкоз сладко
'гат със Сам палувам.

Драго ми е също
както си седиме
с тебе да обръщам
тука всичко в рима.
Щом като ме пипне
лудостта ми тиха
всичко в мене кипва
и подхващам стиха.
Тръгне ли обаче,
много трудно спира,
с часове се влачи,
гледай ми сеира...  ooooh!

# 602
Сега ще примамя Галчето с едно дълго, широко, твърдо и удобно матраче - да си легнеш и да не ти се става дъъълго време Whistling .

# 603
  • # супернатурална #
Дългото и твърдо матраче
за моята компания плаче  Flutter
Да му седна в средата, да опъна краката.
И доволно изпружена
във отмора заслужена
в него кротичко сгушена
да посрещна зората.

Внимание, Галя и Розето нямат спирачки  ooooh!

# 604
# 605
Здравейте.
Аз по загадката да попитам.Не е ли случайно 4.05, този черно-белия епизод?Или пък да не би да е от 1.13?

Галче, Розе   bouquet  bouquet Продължавайте така. Grinning

А за тема, каквато кажете.На мен всички идеи ми допадат.Мислех си и за тема, посветена на сценаристите и екипа на сериала.Имам една снимка дето са абсолютно всички, свързани със сериала , която много ми харесва.Смятам, че и те трябва да се уважат.Но само ако искате. Grinning

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 20:15 от Jennifer3

# 606
Чудесна идея за тема, Джен, благодаря   bouquet . Записвам си я за понататък.
За загадката - ще кажа, когато някой познае Peace . Ако се затрудните много, ще подскажа.

# 607
Хехе, здравейте! Ама сте спретнали един прекрасен римуван диалог, направо се хиля до ушите като ви чета. Розе, Галче, продължавайте в същия дух.

Ето подарък и за двете ви, едно полегнало Сами.

За загадката на Импалка, това не е ли от епизода, където една духка я преследваше един дух по пътя? Тя го беше блъснала с колата и след това всяка година духовете на двамата се появяваха на магистралата, а мацката даже не знаеше, че е умряла?

# 608
  • # супернатурална #
Възглавничка, полегнало Сами...все ме тикате към леглото, да взема да си лягам  Laughing

Добре де, ако не искате слаш, може да е тема за J2 със снимки като тези

без никакъв двойствен смисъл  Naughty Или само една, мъничка  Rolling Eyes Ейй, не мирясах  Joy

# 609
За пореден път гласуване за Ultimate TV crush: http://uk.eonline.com/news/watch_with_kristin/ultimate_tv_charac … _2011_vote/271420 Миналата година Дийн размаза Деймън Салваторе на финала и стана най-готиния мачо в ТВ-средите. Дайте и тази година да им покажем какво може Supernatural fandom-a.

П.С. E как пък не ги беше срам да сложат Джон Сноу срещу Сами Уинчесър още в първия кръг? Това ще значи, че единия отива на директна елиминация, а не върви да не гласувам за Самито, колкото и да харесвам Джон.

И ако случайно не сте видели новото (спойлерско) промо на предстоящия епизод, ето го и него: http://www.youtube.com/watch?v=swlrSwwwJ5k&feature=share

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 23:42 от Dana_Scully

# 610
И, сори че е пост след пост, но случаят си заслужава!

Two Hearts  Мило Галче! newsm59
Честит рожден ден! Бъди здрава, все така палава и весела и нека в живота ти има много поводи за радост и смях! Пожелавам ти да бъдеш винаги обичана!

newsm67 Скромен подарък - с шалче, както разбрах, че го предпочитате

# 611
  • В средата на времето
Гале, честит рожден ден!  Hug Пожелавам ти винаги да бъдеш нечие дъхоспиращо вдъхновение! Бъди жива, здрава и много щастлива!

И една наздравица от Папа Grinning

Добре де, ако не искате слаш, може да е тема за J2 със снимки като тези

Бе на втората снимка, на Дженсън...хмм...все едно му прозира лявото зърно Mr. Green

# 612
  • гр. София
Галче, Галче, Ч. Р. Д!
Бързам да ти честитя,
да ти пожелая здраве,
да ти кажа и „наздраве”,
да ти дам и армаган –
хубав, весел и засмян!

# 613
  • # супернатурална #
Алее, момичетаа, колко сте мили  Hug Благодаря за прекрасните пожелания. Целувам ви всичките  Heart Eyes

Нападайте по случай поредното ми пълнолетие  Mr. Green

Бе на втората снимка, на Дженсън...хмм...все едно му прозира лявото зърно Mr. Green

Ми така действа Джаред - настръхващо. Ти мен да видиш - и двете, и двете  Joy

# 614
  • В средата на времето
Ми така действа Джаред - настръхващо. Ти мен да видиш - и двете, и двете  Joy

Разсмя ме Joy

Общи условия

Активация на акаунт