Събитията в Катуница

• 214 749
  • 4 668
  •   1
Отговори
# 4 395
  • София-Лагера
Цитат
България, където са се провели редица антиромски демонстрации, обвиняващи ромите за почти всички големи проблеми на страната като корупцията и престъпността и искащи разбиването на ромските селища.
Тези.

В Русия химическа кастрация за педофили
Химическата кастрация да бъде назначена като принудителна мярка от съда след произнасяне от лекарска комисия

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4175711
Ей такива закони и на нас ни трябват.Всички гласували ЗА.

Да му изпратим покана,да поживее малко тук и да види.Е Филаделфия е много гостоприемна Laughing.
Ама там в Столипиново.
Ей такива най ги обичам.Където само акъл дават.

# 4 396
  • Варна

Цитат
България, където са се провели редица антиромски демонстрации, обвиняващи ромите за почти всички големи проблеми на страната като корупцията и престъпността и искащи разбиването на ромските селища.
Тези.

Пак не виждам нарушени права и свободи.

# 4 397
  • София-Лагера
Ген. секретар на Съвета на Европа хвали властите за реакцията към ромите
В България бурни прояви на подобен расизъм избухнаха след "съмнителната смърт на не-ром, причинена от шофьор-ром", добавя той.

Съмнителна?Алоуууууууууу.
И не съм НЕ–РОМ А БЪЛГАРКА“
Егати ЕС.
Да вървят по дяволите всички.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4175111&page=3#commentsContent

# 4 398
Господин демократ Раджан Зед от американския щат Невата, сигурен ли сте, че добре сте разбрали за какво протестира България през изминалата седмица ?

Ей така питам, макар да знам, че няма да ми прочетете въпроса.

# 4 399
  • Варна
Те ЕС, не са виновни. Прави са по принцип.
Само че изобщо нямат никаква идея, за какво точно става въпрос. Аз затова и няколко пъти питах дали и как се отразяват събитията в чуждите медии. Ами никак - криминален инцидент, довел до демонстрации с расистки скандирания срещу определен етнос. Това им е информацията. не знам откъде я черпят, предполагам наши официални източници това им подават. Tired

Господин демократ Раджан Зед от американския щат Невата, сигурен ли сте, че добре сте разбрали за какво протестира България през изминалата седмица ?

Ей така питам, макар да знам, че няма да ми прочетете въпроса.

Пък г-н Раджан Зед само е отразил някаква дейност по неговия ресор. Предполагам за пръв път е чул , че има държава България.

# 4 400
Хексе, нали е имало и чуждестранни журналисти на протестите /поне така беше спомено и в темата/? Те, какво са отразявали?

# 4 401
  • Варна
Хексе, нали е имало и чуждестранни журналисти на протестите /поне така беше спомено и в темата/? Те, какво са отразявали?

И да е имало, аз нищо по различно от писаното от мен по-горе не прочетох -
Цитат
криминален инцидент, довел до демонстрации с расистки скандирания срещу определен етнос.
Не знам от кои чужди медии са били на място, аз лично четох в британски  и холандски медии.
Единствено руснаците са направили някакъв анализ на събитията и дори не ни обвиняват в расизъм.

# 4 402
във връзка с "интеграцията" ето мисли на една мама по въпроса за задължителното започване на 5 г  на детска градина
"малее, представям си догодина как нашата група ще се пръсне по шевовете, ако ни интегрират няколко ромчета, които до сега не са били на ДГ, но заради едните 35лв. детски родителите им ще ги пратят на "училище" "

Sad

# 4 403
  • Варна
във връзка с "интеграцията" ето мисли на една мама по въпроса за задължителното започване на 5 г  на детска градина
"малее, представям си догодина как нашата група ще се пръсне по шевовете, ако ни интегрират няколко ромчета, които до сега не са били на ДГ, но заради едните 35лв. детски родителите им ще ги пратят на "училище" "

Sad

Това в каква връзка е?  newsm78
Какво точно си представя?

# 4 404
  • София-Лагера
Инче,те ако са като нашите журналисти нали се сещаш за какви иде реч?

А това с НЕ–РОМ уби всичко в мен. Tired

# 4 405
flambe, както вече написах по-рано - държавата е правова и следи за спазването на реда. аз що български цигани съм видяла там, но се пробват и като не мине номера или се изнасят или се научават да спазват правилата.

германия има по-скоро проблем с турските общности и с онези на руските немци, които коол върна. много пари и програми има за тях, обаче толерансът е малък и ако след първото прегрешение не се научиш, няма трети шанс.

за мен не е констатация, а пример за справяне с проблема

останалите абсурдни постове тук отказвам да коментирам с едно изключение: чии са циганите, че да си ги вземат? колкото всяка от нас има право да живее тук, просто защото се е родила българка, така и всеки циганин роден в българия, от родители българи, има право да е тук. националност не се дава според заслугите.

# 4 406
  • Варна
Инче,те ако са като нашите журналисти нали се сещаш за какви иде реч?

А това с НЕ–РОМ уби всичко в мен. Tired

То и РОМ, ми е много измислено. Laughing
Не се сещам, откъде я измислиха тази глупост да прекръстят циганите, роми. И май само в медиите се ползва.
Та ми е интересно Торбьорн Ягланд, който е казал за ром и не-ром, как точно наричат циганите в тяхната страна? (Швед ли е?)
Щото в Англия им викат Gypsies, в Германия - Zigeuner, а сега пуснах гугъл преводач, на шведски са zigenare. Thinking

П.П. Норвежец бил. Е, на норвежки са sigøynere. Mr. Green

# 4 407
  • София-Лагера
Цитат
останалите абсурдни постове тук отказвам да коментирам с едно изключение: чии са циганите, че да си ги вземат? колкото всяка от нас има право да живее тук, просто защото се е родила българка, така и всеки циганин роден в българия, от родители българи, има право да е тук. националност не се дава според заслугите.
Те не се държат като БЪЛГАРИ,а точно като ЦИГАНИ.

ЦИГАНИН ПОСЕЧЕ СЛУЧАЕН ГРАЖДАНИН
http://www.haskovo.net/news/88647/%D0%A6%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD … D1%8A%D1%80%D0%B0

И това днес посред бял ден.

# 4 408
  • София
Ром идва от неспособността да приемем, че циганите са цигани и дълбоко признание, че циганин е обида. Аз не приемам подобно лицемерие и наричам циганите цигани. Да не говорим, че роми са само дна част от циганските племена.  

Това за ром и не- ром е култово. Нямам думи.

ПП Какво стана с протестите? Това ли беше?

# 4 409
  • Варна

Е, ти най-абсурдния пост коментира.

Общи условия

Активация на акаунт