Dexter (трета тема)

• 17 769
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • Ænima/Albuquerque
Мда, мда, много яка серия.
Аз щастлив!  Mr. Green

# 31
Аха, аха, приятната доза хумор внесе неочаквана свежест в ситуацията.  Mr. Green

# 32
  • Ænima/Albuquerque
Ъхъ, Декс е дори по-свеж от преди.  Flutter

# 33
Абе какви са тия сексове още в първа серия бе, бива ли така, раз'лопа ми се сърцето  Mr. Green. Виж го ти нашия Декс, какво скромно и залюхано момче беше в първи сезон, а сега.....св**ки за "здравей-здрасти".
 Яд ме е, че трябва да чакам до следващата седмица......

# 34
Абе какви са тия сексове още в първа серия бе, бива ли така, раз'лопа ми се сърцето  Mr. Green. Виж го ти нашия Декс, какво скромно и залюхано момче беше в първи сезон, а сега.....св**ки за "здравей-здрасти".
 Яд ме е, че трябва да чакам до следващата седмица......

Е, хайде сега и ти, от 20 години не бяха се виждали, такъв случай трябва да се отбележи по-специално.  hahaha

# 35
  • София
Снощи забравих да ви кажа, че гледах Декс още следобяд вчера!

Много, много, много, много пъти по много готина серия!!!!

# 36
Само аз още съм я гледала. Чакам съпружеството, ама май ще го отсвиря и ще си гледам сама.  Crossing Arms

# 37
  • Ænima/Albuquerque
Оп, оп.  Mr. Green
Пристигам с лоши новини.  Tired
Шоутайм и Майкъл Хол се карат за няк'ви 4 милиона и вероятно няма да се стигне до 7-ми сезон.  Cry

И малко добри новини - първи епизод е гледан от 22 милиона зрители, с 25 % повече от миналия и е единствения сериал с такава гледаемост (на първа серия) ever.

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 06:33 от Sarcasm™

# 38
Аууууу бързо тука всеки да дава волни пожертвования, да ги събираме тия нищо и никакви 4 000 000$, че живота без Декстър...не е живот!

# 39
  • Ænima/Albuquerque
Ма да, бе! Дават му 20 - за 4 седнали да се дърпат!
Ама като си преразгледат рейтинга по-натам в сезона, ще му ги дадат, сигурна съм.

# 40
Хм, тез  пък! Какво са седнали да се дърпат за пари, вместо да снимат. Искаме Декстър! Искаме Декстър

# 41
Хм, тез  пък! Какво са седнали да се дърпат за пари, вместо да снимат. Искаме Декстър! Искаме Декстър
Декстър и кръв да се лее  Twisted Evil.
 Свалила съм си един убийствено кръвнишки скрийнсейвър от сайта им(100% го знаете ), няма такова блаженство за окото като вземат да се въртят тия ми ти кървища от екрана  Mr. Green

# 42
  • София
Оооо, Декс е толкова обичан, че хич няма да си позволят да го изпуснат!

# 43
  • София
Страхотно начало, мноого готин Декстър   Heart Eyes
Харесва ми и темата на сезона - религията, интересно ще я пречупят през погледа на Дектър и религиозните убийци  Thinking
И лошият е Едуард  Джеймс Олмос   newsm44
Батиста и Лагуерта кога се разведоха, нещо ми се губи този момент  newsm78

# 44
Беше страхотно начало!

Оп, оп.  Mr. Green
Пристигам с лоши новини.  Tired
Шоутайм и Майкъл Хол се карат за няк'ви 4 милиона и вероятно няма да се стигне до 7-ми сезон.  Cry

И малко добри новини - първи епизод е гледан от 22 милиона зрители, с 25 % повече от миналия и е единствения сериал с такава гледаемост (на първа серия) ever.

Ако продължава така с рейтингите вероятно ще му ги дадат, все пак това са пари не за един, а за още два сезона.  Hug
Важният детайл е, че трябва да предвидят бюджет и за равностойни противници  Twisted Evil

пс Поправка 2.2 млн. зрители

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 15:03 от Boomer

Общи условия

Активация на акаунт