Dexter (трета тема)

• 17 785
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
Хм, аз виждам началото не следващата серия по два начина:
1). Декстър тръшка Дебра на дивана и секс, секс, секс...докато забрави какво е щяла да го пита.
2). Вади томахавката и я избавя от мъките й. Ей не оставиха човека да си убива на спокойствие.

# 556
  • срещу двата комина :)))
Скрит текст:
Хм, аз виждам началото не следващата серия по два начина:
1). Декстър тръшка Дебра на дивана и секс, секс, секс...докато забрави какво е щяла да го пита.
2). Вади томахавката и я избавя от мъките й. Ей не оставиха човека да си убива на спокойствие.

нека да не е първото  Tired

# 557
Що бе,
Скрит текст:
все пак са били женени, няма да е толкова трудно за изпълнение от тяхна страна и от наша за разбиране  Rolling Eyes

# 558
Щото е сапунено.  Tired

# 559
ИзгледАх най-сетне

не съм доволна от Дексьо

Скрит текст:
Голяма излагация това с укриването на улики, чудя се не противоречи ли на Кода  newsm78 все пак отначало отстраняваше само престъпници на които им се е разминало, а сега вече го удря съвсем през просото

Пед*ла по-нататък според промотата го дават едва ли не основен антагонист и сериен убиец  Confused от типа на Червения дракон

Харесва ми, че сега ЛаГуерта ще тръгне по следата на предметното стъкълце  Twisted Evil

# 560
  • Ænima/Albuquerque

Кой т'ва? Гийка?

Ей не оставиха човека да си убива на спокойствие.

Ма нали? То не беше Доукс, то Рита... smile3532 smile3532 smile3532

# 561
# 562
Никой нищо за новата серия  Rolling Eyes.... Мъчно ми е за Декси. Как му се преобърна живота.

# 563
Ей сега ще я гледам.

# 564
  • Ænima/Albuquerque
Декс го закъсА с Дебра, обаче Лагуерта ме притеснява повече.
А онзи гийка съм му хвърлила око от предния сезон. Сега вече си го търси!  Rage

# 565
Абе... Лагуерта някак си ми 'аресва ама за Деб хич няма да ми мъчно ако Дексьо рече да ми направи услуга и й покаже ножките отблизо Mr. Green Така е като от прилежен и услужлив убиец на отървали се от лапите на закона престъпни люде се превърна в масов. Нямаше начин това да не му изиграе лоша шега.

# 566
Не мъ кефи. Епизода, тва. Ако ще го обръщат на комедия, съм за.  hahaha

# 567
Ма ако е комедия се оттеглям! И мен не мъ кефи. От миналия сезон като тръгна надоле та нЕма спиране Sad

# 568
Верно е тва, да.

# 569
  • Ænima/Albuquerque
 Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт