Как се справяте с непрекъснатото боледуване, когато детето ви посещава ясла ?

• 70 100
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
И при нас няма оправия с тези сополи и кашлица.3 дена на ясла,3 седмици в къщи,и пневмония имаше и лежа в болница.То не бяха АБ,не бяха имуностимулатори,хомеопатични/предписани от личната лекарка/,нищо не помага.Сега и никнат последните кътници и си мисля ,че най-вероятно заради тях и пада имунитета.Водих я на класически хомеопат ,да видим дали ще има резултат.Имам чуството че само да си помисля да я пусна на ясла и тръгват сополите.От утре я пускам пак на ясла пък да видим,в напреднала бременност съм и ми идва много нагоре да ходя подире й постоянно.Мисля да й пусна МБ изследване за всеки случай.
Как се прави това МБ ?
А клеевата тинктура как я давате за пиене ?  newsm78

# 256
малката лисичка взима се секрет от носа или от гърлото

# 257
  • София
Най-добре и от двете места, защото понякога в носа няма, в гърлото има - както при нас/а и при една приятелка така стана/ се получи последния път - но първо се почна с кашлица, а после текнаха сополите /обикновено е обратното  и аз затова пуснах и от носа и от гърлото/. Когато текат сополи, обаче взимам само от носа. За гърления секрет е много важно да е на гладно, защото иначе не излиза верен. Другото, което трябва да имате предвид е, че МБ не се прави след взимане на Аб или пускане на Аб капки в носа. Всеки лекар различно казва, но като съм питала в лабораторията са ми казвали, че най-добрия срок за вземане на секрет след използане на АБ или Аб капки е 7 - 10 дена и аз си спазвам този срок. Иначе пак резултатите няма да са верни. А ако не е изчистена бактерията, със сигурност за този период 7-10 дена ще се развие пак...и съответно изолира в МБ изследване.

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 20:23 от EmiR

# 258

Сутрин в мляко, малко сок, чай - толкова капки клеева тинктура на колкото годиини е детето. Аз давам 4-5 капки в малко сок сутрин.

# 259
Записвам се тук да ви чета.

# 260
  • вече Пловдив

Сутрин в мляко, малко сок, чай - толкова капки клеева тинктура на колкото годиини е детето. Аз давам 4-5 капки в малко сок сутрин.

Може да се дават 1-2 капки на година живот. На моята дъщеря давам 5 капки в малко сокче, както Sourcherry е писала, но обикновено след като я прибера вечер от яслата. Сутрин при нея просто няма как да ги дам на гладно - повръща ги...

# 261
  Аз давам всяка сутрин пет капки на гладно - по една на всяка година, но когато детето е болно увеличавам дозата двойно.

# 262
Благодаря ви мили мами,а с колко я увеличавате като са болни ?
Ние утре пак сме на УНГ ,че няма подобрение ...

# 263

Аз не увеличавам дозата.

# 264
  • София
За гърления секрет е много важно да е на гладно, защото иначе не излиза верен.

Само да допълня, че трябва и зъбите на детето да не се мият сутринта.

# 265

Аз не увеличавам дозата.
И аз не замислям да увеличам,събирам си информация ,ох да видим утре какво ще каже лекарката,че вече 4-та седмица влачим ... а тия Марсианци новите дали ще са добри ?  newsm78

# 266
 Аз ги увеличавам два пъти - демек десет и разтворени в два пръста вода я карам хууубавичко да ги гаргари преди да ги глътне. Целта е да омаже някак си гърлото... доволна съм от еФекта - последния път само с клеева тинктура свалихме от сливиците едни бели налепи, които според педиатърката били от вирусна ангина.
   Но не винаги върши работа клеевата тинктура - сега е болна от някакъв вирус и буха като магаре и клеевата тинктура не и помага грам.

# 267
  • вече Пловдив
   Но не винаги върши работа клеевата тинктура - сега е болна от някакъв вирус и буха като магаре и клеевата тинктура не и помага грам.
Даааа, и дъщеря ми е така.  ConfusedДнес се оказа с бронхит, иначе още снощи спря хремата от капките с физиологичен разтвор и клеева тинктура. Вчера съм давала 3х4 капки клеева тинктура в малко сок, иначе давам само вечер.

# 268
Днес три кабинета с лекари минахме,че и кръв й взимаха,оказа се че по мнение на втора педиатърка,нашата такава,не е поставила правилното лечение .. сега имаме нови неща за пиене - Шуслерови соли ,и  гел за нос и да видим ... качвам снимки,да не пиша имената им  -
http://prikachi.com/images/270/4066270x.jpg
http://prikachi.com/images/272/4066272X.jpg
Дано този път се оправим

# 269
И ние от петък сме болни. Cry  Започна с лека хрема и й дадох Осцилококцинум, което не помогна и вдигна температура 38.6. Веднага започнах да давам Умкалор, витамин С,разни чайчета и мед с лимон, но й се появи кашлица.Днес ходихме до Д-р, който каза ,че дишането е нормално и кашлицата е от храчките, и само гърлото е червено. Предписа й АБ, но аз не смятам само за едно черевно гърло да давам АБ. Thinking   Започвам с изварен компрес, Тонзилотрен и витамини пък да видим. Успокоява ме мисълта, че от 12 часа не е имала температура и дано успея да оправя гърлото без да ползвам АБ. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт