Как се справяте с непрекъснатото боледуване, когато детето ви посещава ясла ?

• 70 215
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • вече Пловдив
Кампанула, бях писала по-напред в темата, че аз слагах лятото в нослето на моята дъщеря бактробан. Имахме доказан след МБ "златен" стафилокок, мазах 2 пъти на ден 10 дни и й мина.
При чисто носле според мен няма смисъл да слагаш антибиотика, а както вече са ти писали, задната хрема вероятно е или от възпалена 3-а сливица, или на алергична основа.
Изчакай да минат празниците, промивай нослето с физ. разтвор и заведи детето след Коледа на лекар.

# 526
Първо да пожелая ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички и нека дечицата ни са по-здрави отсега нататък!

Ние днес отскочихме до Бърза помощ,че малката си изгуби гласа и така ама дано всичко е наред вече,че ... ужас  ooooh!
Весели празници още веднъж!

# 527
Ваня, благодаря ти за отговора!

малката лисичка, от какво ви казаха, че детенце си е изгубило гласа? съвсем ли е без глас или е само дрездав? какво ви изписаха? Вече има ли си глас? Дано се оправи бързо детенце! И моето дете на морето частично си изгуби гласа, защото бе студено  Rolling Eyes ЛЛ по тел му изписа един сироп и се оправи бързо.

# 528
  • Пловдив
А какъв точно физиологичен разтвор използвате за прочистване на носа със спринцовка? Как се продава? Банка физиологичен разтвор ли?
Аз досега само спрейчета съм пръскала.

# 529
Ханна, купуваш банка от аптеката.
Физиологичен разтвор можеш да приготвиш и у дома - 1 чаена чаша вода+1 чаена лъжица морска сол. Бъркаш до пълното разтваряне на солта и ползваш.

# 530
Ваня, благодаря ти за отговора!

малката лисичка, от какво ви казаха, че детенце си е изгубило гласа? съвсем ли е без глас или е само дрездав? какво ви изписаха? Вече има ли си глас? Дано се оправи бързо детенце! И моето дете на морето частично си изгуби гласа, защото бе студено  Rolling Eyes ЛЛ по тел му изписа един сироп и се оправи бързо.
Дрезгав е ,говори си но едвам-едвам,ами казаха че е на алергична основа от задната хрема,изписа ни - Ксизал - перорални капки разтвор и Gluconate lactate + Хустагил.
Надявам се утре да е по-добре,но постоянно вади сополки.
Иначе казаха да си продължаваме с впръскванията в носа с натриевия хлорид.

# 531
Дрезгав е ,говори си но едвам-едвам,ами казаха че е на алергична основа от задната хрема,изписа ни - Ксизал - перорални капки разтвор и Gluconate lactate + Хустагил.

аз сега се сетих, че на нас ни бяха изписали Фитолор. Бързо оздравяване на детенце!

# 532
Весела Коледа на всички, дано дечицата ни да боледуват все по-малко !!!!

Да ви попитам, какви витамини мога да давам заедно с антибиотик и какви пробиотици? Ние сме с двустранна пневмония и беше някакъв ад тези дни.

# 533

аз сега се сетих, че на нас ни бяха изписали Фитолор. Бързо оздравяване на детенце!
Благодаря,тази сутрин е с Т и ако не се оправи ще се ходи до Пловдив вече

# 534
Мили майки, аз бих ви препоръчала есберитокс-а. Много е добро и ефикасно за предпазване от настинки. Има го и на капки и на таблети.

# 535
Да ви попитам, какви витамини мога да давам заедно с антибиотик и какви пробиотици? Ние сме с двустранна пневмония и беше някакъв ад тези дни.

Нищо ли не предписаха?

Саностол са хубави витамини.
Биогая е повече от важно да се дава при прием на АБ. Може и друг вид пробиотик.
Но ако изписаният АБ е на основата на пеницилин, както е Аугментин ES, то между приема на пробиотика и антибиотика трябва да има поне 4 часа.

Бързо да оздравява детето ти!

# 536

Нищо ли не предписаха?

Саностол са хубави витамини.
Биогая е повече от важно да се дава при прием на АБ. Може и друг вид пробиотик.
Но ако изписаният АБ е на основата на пеницилин, както е Аугментин ES, то между приема на пробиотика и антибиотика трябва да има поне 4 часа.

Бързо да оздравява детето ти!

Нищо не ми предписаха  Sad Вече съм ги взема и давам, че милата много се измъчи.

# 537
Ей,аз вече направо се отчаях от тия лекари ...
Два месеца не могат да ми оправят детето  #Cussing out #2gunfire
Изписаха пак нещо за 25 лв дано тоя път помогне

# 538
За съжаление не само ти си се отчаяла от лекарите  Tired
Какво лекарство за 25 лв. ви изписаха и за какво?Дано даде желания резултат!

# 539
За съжаление не само ти си се отчаяла от лекарите  Tired
Какво лекарство за 25 лв. ви изписаха и за какво?Дано даде желания резултат!
ISOPRINOSINEсе казва,ами за засилване на имунната система уж да се пребори срещу вируса,чакам до петък да видим какво ще стане ако не е Ок,вече ще се ходи в Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт