Как се справяте с непрекъснатото боледуване, когато детето ви посещава ясла ?

• 70 212
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
При моето дете за съжаление изопринозина не даде резултат. дано при вас помогне!

# 541
При моето дете за съжаление изопринозина не даде резултат. дано при вас помогне!
Дано,че вече няма да ми издържат нервите,сложих я да спи преди малко като се прибрахме от лекар,не спря да се дере от кашлици  ooooh!

# 542
Ей,аз вече направо се отчаях от тия лекари ...
Два месеца не могат да ми оправят детето  #Cussing out #2gunfire
Изписаха пак нещо за 25 лв дано тоя път помогне

И аз съм вече отчаяна от тях, толкова некомпетентни. Дано по-бързо се оправи детенцето  Hug

Този Изопренозин ни го изписаха и на нас, по съвет на една доцентка не го купих.

Дано ви помогне на вас   bouquet

# 543

И аз съм вече отчаяна от тях, толкова некомпетентни. Дано по-бързо се оправи детенцето  Hug

Този Изопренозин ни го изписаха и на нас, по съвет на една доцентка не го купих.

Какви и бяха аргументите?

# 544

Благодаря,дано!
Поне засега няма Т,дано тази сутрин е дошла за последно.

# 545
Два месеца не могат да ми оправят детето  #Cussing out #2gunfire

Какви и бяха аргументите?
Нямаше конкретни агрументи, по нейни думи на дете на 1,7м (на толкова беше дъщеричката ми тогава) било неподходящо (каза дори опасно) да се дават имуномодулатори. Според нея имунната система се стимулирала с добра храна, чист въздух и движение, а не с измислени лекарсва. Това са нейни думи. Аз няма особени познания и не споря, но реших да не го давам.

# 546
  • София
Изопринозина и нашата педиатърка го изписва вече 2 - ри път на Ани и първия път ме беше страх да й го дам, но 2 - я път и го дадох и останах доста доволна от него, защото за 5 дни й спря кашлицата Peace. Сега, обаче лекуваме хремата, която вече 10 дни не минава ooooh!. От днес започнах да й промивам носа със спринцовка и като че ли има малко ефект Thinking. Ще продължа да й го промивам и ако нищо не се получи, след НГ ще я водя да й вземат МБ.

Бързо оздравяване на всички  bouquet.

# 547
Изопринозина и нашата педиатърка го изписва вече 2 - ри път на Ани и първия път ме беше страх да й го дам, но 2 - я път и го дадох и останах доста доволна от него, защото за 5 дни й спря кашлицата Peace. Сега, обаче лекуваме хремата, която вече 10 дни не минава ooooh!. От днес започнах да й промивам носа със спринцовка и като че ли има малко ефект Thinking. Ще продължа да й го промивам и ако нищо не се получи, след НГ ще я водя да й вземат МБ.

Бързо оздравяване на всички  bouquet.
Нас за 1-ви път ни го изписват.Ама вече 2 месеца си е с "хрема",много е една такава с червеникави очички,бива да й измеря Т пак,ама имам чувството че тоя Панадол не действа много много добре.
А колко пъти на ден мога да й давам чай ?  newsm78
Бързо оздравяване и на другите дечица  Hug

# 548

Според мен може да пие чай колкото поиска.
Аз правя един с купени билки от дрогерия, мога да го напиша после като се прибера от работа, кои са точно билките, много приятен става и го давам дори и вместо вода.

# 549

Според мен може да пие чай колкото поиска.
Аз правя един с купени билки от дрогерия, мога да го напиша после като се прибера от работа, кои са точно билките, много приятен става и го давам дори и вместо вода.
Ще се радвам  Hug
Аз исках да взема такъв с лайка,но в магазина ни нямаше и този сега е на пакетчета с мащерка

# 550
Мурсалски чай, шипка, лайка, драка (драката я слагам като има кашлица), офика. Смесва ги като цялото количесто на 1 чаша е една супена лъжица общо от всички билки. Първо слагам драката и шипката (като я цепа с нож предварително), като кипне слагам и другите билки и махам от котлона. Запарвам 15-тина мин. и е готов.

Незнам колко помага, но става много вкусен чай.

# 551
Благодаря,Елито за рецептата!
Аз ей сега реших да й премеря температурата и пак има,сложих свещичка Ефералган.
Цялата е зачервена и от бърсането насополите й носа,намазах с маз два пъти и после като си легне пак,и да видим,мисля да й дам и лъжица мед за кашлицата.
Ох тия гадни болести,как мъчат малките душички.

# 552
За съжаление не само ти си се отчаяла от лекарите  Tired
Какво лекарство за 25 лв. ви изписаха и за какво?Дано даде желания резултат!
ISOPRINOSINEсе казва,ами за засилване на имунната система уж да се пребори срещу вируса,чакам до петък да видим какво ще стане ако не е Ок,вече ще се ходи в Пловдив
Какъв е този вирус, който два месеца не можете да преборите? newsm78
Какво му е на детенце освен хрема и температура, и колко температура ти вдига?
А изопринозина по мое скромно мнение не помага - за кашлица и сополи пък въобще.

# 553
Слагайте мед в чая, а за гърлото мед и сода, натопете краката на детето в морска сол и топла вода и го загрейте да се изпоти!

# 554
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
да кажа аз за Изопринозина -

Разболявам се - ангина - следва антибиотик 10 дена - състоянието ми беше лошо - 7 дена без температура ужасни болки в гърлото и главоболие - 3 дена стабилизирано състояние - на 11-тия ден обрив по цялото тялото - отивам на кожен лекар - докторката видна специалистка отсича МОРБИЛИ - аз от кабинета излязох със сълзи на очи- назначиха ми кръвни изследвания за 78 лева директно вкъщи не смея да се появя в офиса - нали имам Морбили - на следващия ден не издържам и отивам в инфекциозна болница - като видях как изглежда болницата още повече ми се дорева - дежурната сестра ме попита "За какво сте" - "Имам Морбили" - докторката излиза веднага с един поглед пръв преглед "Точно пък ти ще имаш Морбили" - оказаха се свестни хора - прегледа беше доста обстоен - дойдоха още специалисти да ме видят - имам Морбили ама друг път - просто частната болница с "големи" специалисти за пореден път се пресилиха в диагнозите -
Алергия към антибиотика - мина ми за два дена - попитах какво да правя с ангините - боледувам често - замислих се дори на дърти години да махам сливиците - жената ми каза пий Изопринозин 30 дена всяка зима и няма да боледуваш, Изопринозина се изписва от + 6 месеца до +60 години - има доказателства за подобрение на имунната система относно бринхити - ангини и плевмонии и Нулев шанс от алергии - затова Ви го изписват за щяло и нещяло - каза Пий го без никакви притеснения
Аз психически щях да се срина с това Морбили (имахме бременни жени в офиса и затова бе моето притеснение - казах си аз ще го преживея - детето ми също - все пак медицината е доста напреднала - но тез бременни жени ... не искам й да си помислям)

Общи условия

Активация на акаунт