www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки

• 35 475
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
 maximka, Фб има опция да си провериш какво си посочила за вадене, т.е. да си кропнеш снимките така както искаш или пък съответно да зададеш точния размер...за червените очи не знам, аз май не съм вадила такива  Rolling Eyes

# 31
А аз имам шипнати на 3-ти две поръчки, но още ги няма.  Close
Аз предпочитам сама да си кропвам и глася изгледа. И преди казах, че не мога да разчитам на вкуса на служителя във фотото.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 21:05 от Coolmummy

# 32
така е,ама защо да се занимавам,като има кой да ми оформя снимките
е,все пак е въпрос на личен избор Simple Smile

# 33
# 34
Дойдоха ми 300 снимки от Фотобокса!  Crazy Хем оправях червени очи с тяхната програма, ама не ми се виждат оправени. То голяма хамалогия беше, адски бавно става, а и не на всички очи се оправя. Доволна съм обаче! Сега ще пускам още 420 бр.  ooooh!

# 35
  • Magrathea
Може ли малко хелп Hug
Получих оферта за PRINTS99 – 99 Standard Prints for 99p за нов акаут и направих на друг мейл. Пише, че трябва да се използва при първа поръчка. Но кога се опитам да го активирам, ми изписва Sorry but you're not eligible to use this offer code. Ref. 8012
Може ли някой да ми каже дали някъде бъркам или и на новия акаут трябва да получа тази оферта, за да се активира.
Мерси

# 36
Не знам какви са условията на кода, т.е. трябва ли да има кредити, не трябва ли... Изпробвах на нов акаунт, направен с покана и на нов, направен без покана- дава същата грешка. Не съм получавала офертата и не знам с какви тънкости е обвързана.  Laughing
И  нещо интересно- с гугъл хром на началната страница банера ми даде 60 снимки при регистрация без покана. С опера или мозила не е така, странно.
П.П. Сега пък на хром ми дава 50, а на всички останали по 40 както си беше до сега.... Сигурна съм, че видях 60 преди малко и даже мислех да правя скрийншот. Хм. И все пак с различните браузъри дава различни условия.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 16:52 от Coolmummy

# 37
Трилиън, да не би да дава само, ако доставката е до Англия, примерно  newsm78 защо не опиташ да смениш адреса и да провериш.

# 38
  • Magrathea
Пробвах Rolling Eyes
Първо изключих кредитите - 50 безплатни, после адреса, ама пак не става. Пише, че е само за нови при първа поръчка, но не разбирам какво означава тази грешка.Порових из google, няколко пъти срещнах този проблем, не само за тази оферта. Явно няма да е, така или иначе качвам за печат около 500 снимки и цената им е достатъчно добра

# 39
Пробвах Rolling Eyes
Първо изключих кредитите - 50 безплатни, после адреса, ама пак не става. Пише, че е само за нови при първа поръчка, но не разбирам какво означава тази грешка.Порових из google, няколко пъти срещнах този проблем, не само за тази оферта. Явно няма да е, така или иначе качвам за печат около 500 снимки и цената им е достатъчно добра

Тия 500 снимки предполагам ги разбиваш на 10 акаунта и минаваш с 5 лири за всички. Няма проблем ако рестартираш модема, чистиш кеша след всяка поръчка от веригата и даваш различни имена и адреси. Пробвано наскоро!  bowuu

# 40
  • Magrathea
Ами няма логика да правя 10 акаунта за по 50 снимки.
Реално аз  днес пуснах 770 снимки с доставка до бг за 31 лири.За една снимка цената падна до 0.04 +9.99 лири доставка до бг.
Аз се сетих друго- ако каниш приятел, а смяташ да вадиш над 500 снимки- по-добре е да се избере 5 лири подарък, а не 50 безплатни снимки. Аз не използвах моите 50 безплатни в тази поръчка, защото нямаше смисъл на такава цена.
Освен това в момента са валидни кодовете -20% за над 20 лири и 30% за над 30 лири. А 550 снимки са около 25 лири, които стават 20 след кода -20%. В същото време обаче ако поръчаш около 700 снимки за 30 лири, след кода за -30%, стават 21 Mr. Green За 1 лира получаваш около 150 снимки в повече

Но вчера като пусках поръчката вечерта, няколко пъти имах проблеми от моя компютър и ме изхвърляше точно на последната стъпка. Днес пуснах безпроблемно от лаптопа на мъжа ми. Едва сега получих мейл за поръчка, но в акаунта си видях, че има няколко със статус failed. Нали не е проблем това- не виждам как мога да ги изтрия Crazy

# 41
Bih iskala da vi popitam triabva tezi priateli koito sum gi pokanila da se registrirat za da polucha tezi  50 free prints ili prosto triabva samo da gi pokania?

# 42
Asushto taka moje li s edna karta da se plashta za niakolko akaunta?

# 43
  • Magrathea
Трябва да поръчат, за да имаш безплатни снимки.
Иначе може да се плати с 1 paypal акаунт, така че не би трябвало да е проблем да се плати с една и съща карта. Но не съм пробвала, аз предпочитам paypal
Сега си погледнах поръчкаха- packed е вече. Изпратена е с Dispatched by AIRMAIL (EUROPE) за 9.90, а в сайта има номер за проследяване, който ме препраща към dhl, но още няма информация. Дали наистина ще дойде с dhl ? За близо 800 снимки, това ми предложи за доставка до България(в интерес наистина исках да ги изпратя на uk адрес за по-сигурно, но се оказа, че ще платя повече: до Англия тотал-а беше 35 лири, до България 31)

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 18:40 от Трилиън

# 44
Какви 31 лири, Трилиън, какви сметки и цифри думаш?  Laughing Аз казвам, че пуснах 720 снимки общо за 4,99 лири от 14 акаунта, пък нека няма логика.    Whistling Преди месец обясних как точно се прави и изказах предположение, че може да стане проблем и да блокират акаунти. Е, не се случи, след като взех мерки да не пускам от едно IP и на един и същи адрес и име.

Общи условия

Активация на акаунт