Изгубихте се вие, но сте имали причина- честито преместване в Германия, надаявам се всичко да е наред при вас и много да ви хареса там

Включила съм ви в списъчето на първа страничка, но ако искаш да включа и мерките на малката при раждането- кг. и см., както и за кога ти е бил термина ми пиши 
И той започва да пищи и вика понякога като не стане на неговата и надава такива писъци, все едно го колим
Започна вече и фазата с недаването на играчките си, или като се заиграе с нечия играчка (дали негова или на друго дете) и реши, че точно с нея ще играе и край не можеш да я вземеш. Сърди се и плаче
Добре, че засега се случва рядко това, иначе през другото време е спокоен и си играе. Купих му едни кубчета и сега строим комини по цял ден (т.е. се редят едно над друго и му казвам, че е комин) и само повтаря "комим, комим" и иска да строим и той да го събаря
От няколко дни хич не иска да спи следобяд и си ляга чак късно вечерта, но добре, че спи пък по цяла нощ иначе съвсем щях да изперкам
Хубаво ми беше като спеше по 3ч. следобяд, но хич не се оплаквам, че спя по цяла нощ. Вече си мислех, че никога ама никога няма да спя непробудно и да се чувствам наспана

Пък тя на морето само тормозеше баща си да я учи да плува. Но май е като мен- не може да се отпусне и това е. Ще видим как ще е. Тони пък е на вълна Мой. Всичко е Мой и ела да видиш ако някой иска да го вземе. Знае кое на кого е вкъщи и друг не може да го пипа. Майка онзи ден ми обула чехлите, че си намокрила нейните и Тони орева махалата- мама, мама, сочейки към чехлите. После като си облякох палтото (пък то много прилича на това на майка) Тоната ме дърпаше за него- баба, баба. Демек събличай го, на баба е! Много зорко следи да не взимаме чуждо
От два дена вечер иска да спи при кака си, снощи обаче заспах преди нея и не можах да я пренеса в нашето легло, та спа при Мина цялата нощ. Иначе я изчаквам да заспи и си я взимам. Освен това вилнее до късно, пък аз след работа съм изморена и бързо заспивам.
Взима, хвърля, дере се
. Седнем ли на масата, редовно ми мушка нещо в чашата. Аз му се карам, той пак. И тича при кака му и се смее разбойникът
Само музика слушаме и големи танци му хвърля 
.Айде,че мрънка,друг път пак Препоръчани теми