Усмихнати са ЯНУАРСКИТЕ очички, на тортата им греят три свещички :)

• 65 133
  • 402
  •   1
Отговори
# 105
Peace Веселушко, аз докато прочета и Марина снощи взе че сама си легна в леглото си, вместо при нас на спалнята. Не повярвах, ама си тря. Заспа там и до 2.30 спа непробудно. После почна да ме вика и си дойде да се гушим, но се надявам, че това е началото  Whistling Flutter

Абсолютно същото и при нас тази нощ, тръгнах да я приспивам при мен и тя като рече "искам в кеватчето" Simple Smile) съгласих се, няма да настояваям,я Simple Smile) Спа до дъм 2:30 - 3:00 и ревна да дойде при мен  Wink

Момичета имам рожден ден, почерпете се:

# 106
Ей, момичетаааа, изтървах ви аз! Ще има да наваксвам  Embarassed!

Розичке, жива и здрава бъди, много щастлива. Малката принцеса и домочадието много да те слушат.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ама ти момиче, в какъв размисъл ме хвърли, докато разбера кой се крие зад този ник. Laughing Цял следовател станах...

# 107
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ееееееее, честит рожден деееееен!

Много късмет, успех, радост, щастие, усмивки и най-вече ЗДРАВЕ   bouquet Hug

# 108
Честит рожден ден! Желая ти много здраве, късмет и любов! И достатъчно пари за да си позволиш останалото!

# 109
Благодаря момичета   bouquet

Татит каква е тази линийка, ще отслабваме ли пак, дружина?

# 110
Здравейте  Peace
_valkiria_ отдавна не си писала, значи  Thinking Тя  White_roses е от миналата тема още, ако не се лъжа  Mr. Green Честит Рожден Ден със закъснение мила!!!! nbirthday
Оф и аз трябва да заслабна....Даже и личната ми го каза  Blush Ама как ще стане, като аз от доста години не съм имала проблеми с кг и не съм свикнала да се ограничавам  ooooh! Crazy Crazy

# 111
Snakeeeeee същото е положението и при мен с килограмите. Никога не съм била на диети, като качех малко, просто леко си ограничавах храната и готово. Тази есен катастрофално качих още 3 кила и това при положение, че избягвам да ям хляб, сладко и гледам да готвя здравословно, тъй като детето яде от нашата храна. Миналия месец започнах диетата със зелевата супа, уж здравословна с много плодове и зеленчуци, за 6 дни свалих 2 кила, супер много се изнервих и после се разболях от гадния грип и познай, докато пиех лекарства и витамини за нула време си върнах тези 2 кила. Сега не смея да започна диета, страх ме е да не ми падне имунитета и пак да се разболея и да заразя малката. А нищо не ми става вече, ще трябва да си изровя бременните дрехи. Sad Не знам какво ще облека като тръгна на работа другия месец.

# 112
Герганче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на паетрички  Blush Blush Да си жива и здрава и дълги години да го празнуваш, заобиколена от най-любимите ти и скъпи хора   bouquet
И аз бях качила някое и друго кило, затова реших да започна да спортувам. Много съм доволна- наистина добре ми се отразява. Напоследък взех и да поограничавам малко тестяните неща и сладкото, защото само спорт без поне малко ограничение не става  Crazy

# 113
Леле Сиси 3 кила са нищо бе душо  Grinning Аз имам 23 в плюс, почнах някакви хапове за отслабване пък да видим, поне не озверявам от глад на първо четене  Laughing

Веселушко ти какво спортуваш? Аз все не мога да открия моя спорт, дето да ме грабне и да ходя с кеф. Сега на едни народни танци се каним да ходим с мъжа ми два пъти седмично, ама все не може да си напаснем графиците. А така си мисля че това с голям кеф ще го правя....Фитнеса ми е скучен, аеробиката е готина ама доста натоварваща за мойте кила, тениса - скъп, бягането ми е е малко глупаво без компания...  Rolling Eyes

Благодаря ви за пожеланията   bouquet

# 114
Герганче ходя на Тае- бо и Пилатес, а тази седмица на Тае- бо и Фитнес  Peace Първо походих 1 м. на фитнес по съвет на инструкторката, защото ми каза, че няма да издържа цяла тренировка Тае-бо и аз я послушах  Crazy Добре че го направих де, защото се оказа цял 1 час лудо скачане. Самият фитнес е дамски, само жени ходят там и инструкторките са  много готини- повечето упражнения са си на стелките на земята. Сега ходя 2 пъти на Тае- бо и 1 път  на нещо различно- честно казано доста си е изморително Тае-бо-то, но определено влияе много хубаво на тялото и тонуса  Peace

# 115
Здравейте! Гледам обсъждате спортуване- някой да е ходил на зумба? Струва ми се интересно.  Май това най-ме впечатли от вариантите за раздвижване, но още не съм се наканила да отида. Пък и сега с плуването на Мина бюджета пак се сви, та за мен пари не останаха.

# 116
Здравейте! Гледам обсъждате спортуване- някой да е ходил на зумба? Струва ми се интересно.  Май това най-ме впечатли от вариантите за раздвижване, но още не съм се наканила да отида. Пък и сега с плуването на Мина бюджета пак се сви, та за мен пари не останаха.

Изтегли си я от замундата Simple Smile Аз си я теглих ама не е за мен  Laughing Понякога правя упраженията на Крауфорд, те така най ме грабнаха за домашна тренировка.

veselyshko
аз така като ходих на аеробика с мойте много кила...ейййй няма издържане, то чак сърцето ти не издържа, тъй че правилно са те посъветвали малко на фитнес преди такива бурни тренировки  Grinning

# 117
Татит каква е тази линийка, ще отслабваме ли пак, дружина?
Ама направо е крайно време  Whistling  Flutter

# 118
Откакто тръгнах на работа, вече нямам никакво свободно време - ставам в 6:30, в 8 тръгваме за детска и работа; прибирам се към 7 и към 8 вече спя. Спортува ми се малко за тонус, че не ми се събира и 20 минути ходене на ден. Иначе преди ходех на тае бо - много ме зареждаше (ама тогава имах нужда и да стопя някое и друго килце, а сега ми се иска да кача 2-3, ама нъцки - броят ми се ребрата Laughing)

# 119
Откакто тръгнах на работа, вече нямам никакво свободно време - ставам в 6:30, в 8 тръгваме за детска и работа; прибирам се към 7 и към 8 вече спя. Спортува ми се малко за тонус, че не ми се събира и 20 минути ходене на ден. Иначе преди ходех на тае бо - много ме зареждаше (ама тогава имах нужда и да стопя някое и друго килце, а сега ми се иска да кача 2-3, ама нъцки - броят ми се ребрата Laughing)

Мога да ти подаря малко  Flutter Whistling

Общи условия

Активация на акаунт