Усмихнати са ЯНУАРСКИТЕ очички, на тортата им греят три свещички :)

• 65 129
  • 402
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Гледам обсъждате спортуване- някой да е ходил на зумба? Струва ми се интересно.  Май това най-ме впечатли от вариантите за раздвижване, но още не съм се наканила да отида. Пък и сега с плуването на Мина бюджета пак се сви, та за мен пари не останаха.

Изтегли си я от замундата Simple Smile Аз си я теглих ама не е за мен  Laughing Понякога правя упраженията на Крауфорд, те така най ме грабнаха за домашна тренировка.

veselyshko
аз така като ходих на аеробика с мойте много кила...ейййй няма издържане, то чак сърцето ти не издържа, тъй че правилно са те посъветвали малко на фитнес преди такива бурни тренировки  Grinning

Може ли линкче, моля! Търся си нещо което да правя вкъщи, но трябва да го гледам, иначе не става, много бързо ми доскучава. Simple Smile

# 121
Откакто тръгнах на работа, вече нямам никакво свободно време - ставам в 6:30, в 8 тръгваме за детска и работа; прибирам се към 7 и към 8 вече спя. Спортува ми се малко за тонус, че не ми се събира и 20 минути ходене на ден. Иначе преди ходех на тае бо - много ме зареждаше (ама тогава имах нужда и да стопя някое и друго килце, а сега ми се иска да кача 2-3, ама нъцки - броят ми се ребрата Laughing)

Мога да ти подаря малко  Flutter Whistling

Става Joy

# 122
Здравейте! Гледам обсъждате спортуване- някой да е ходил на зумба? Струва ми се интересно.  Май това най-ме впечатли от вариантите за раздвижване, но още не съм се наканила да отида. Пък и сега с плуването на Мина бюджета пак се сви, та за мен пари не останаха.

Изтегли си я от замундата Simple Smile Аз си я теглих ама не е за мен  Laughing Понякога правя упраженията на Крауфорд, те така най ме грабнаха за домашна тренировка.

veselyshko
аз така като ходих на аеробика с мойте много кила...ейййй няма издържане, то чак сърцето ти не издържа, тъй че правилно са те посъветвали малко на фитнес преди такива бурни тренировки  Grinning

Може ли линкче, моля! Търся си нещо което да правя вкъщи, но трябва да го гледам, иначе не става, много бързо ми доскучава. Simple Smile

Уф нещо не ги намирам. Ако искаш пробвай в гугъл да напишеш - упражненията на Синди Крауфорд  Rolling Eyes

Допълвам се, намерих ги - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=143105&hit=1

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 17:28 от Анонимен

# 123
Здравейте!
Отдавна не съм писала,незнам помните ли ме...
Ние сме добре,Мигленка расте и става все по-...послушна!Много говори и е много весело с нея вкъщи. Heart Eyes Каката тръгна на градина,и тя също иска,но вече догодина ще помислим.

# 124
 just_an_ODDalisque, Привет! Помним те разбира се  Hug. То и аз наскоро се завърнах, но - добре дошла!

Розичке, благодаря! Обаче, това май не е за мен, по-скоро зумбата смятам, че би ми паснала, но нещо няма за момента.  Simple Smile

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМАНА И ИВАН  bouquet ВАНЧЕ, ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ДА ТИ НОСЯТ САМО РАДОСТ И ЩАСТИЕ   bouquet

just_an_ODDalisque как да не те помним  Hug Разписвай се по честичко- да кажеш какво става около вас  Peace
_valkiria_  Зумба ми каза, че една приятелка си я играе вкъщи и е много доволна  Peace Страхотно я тонизирала и се отразявала много добре на фигурата и- значи малко повече воля трябва за да започнеш, а после като ти хареса съм сигурна, че редовно ще си я правиш  Flutter
Лично аз трябва да ходя някъде, да знам, че имам час, защото сама вкъщи никога нищо няма да се наканя да правя  Whistling Whistling ooooh! И в нашият фитнес има Зумба, но аз не съм ходила- Тае-бо то ми стига  Crazy

# 126
  • София
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИТЕ ТАЛИСМАНЧЕТА ДИМАНА И ИВАН ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ Simple Smile

Предлагам да направим нова тема във форума със заглавие "УСМИХНАТИ СА ЯНУАРСКИТЕ ОЧИЧКИ, НА ТОРТАТА ИМ ГРЕЯТ ДВЕ СВЕЩИЧКИ" Simple Smile

# 127
Мише нова тема може да има, когато изпишем тази. Иначе заглавието е страхотно, направо незнам как ги измисляш, но всички заглавия са невероятни  Hug Hug Hug Hug Определено те бива много  Hug Hug Hug Hug Hug

# 128
Здравейте на всички и от мен, попрочетах постовете за зумбата и упражненията на Синди. Не съм ги пробвала, признавам си. С мъжа ми се опитваме сутрин да правим йога вкъщи, преди малката да се е събудила, или като заспи на обед. Чувствам се страхотно тонизирана и фит, много бързо влизам в час, а аз съм от хората, които се събуждат дъъълго и продължително:) да ви призная, не знам дали съм отслабнала от нея, защото започнах да ги правя упражненията след като си бях влезнала в килограмите, та даже и по-слаба от преди да забременея, но определено съм се стегнала здравата, най много ефект виждам в ръцете. Преди като си ги вдигнех и на бицепсите отсрани висяха едни кожи, едно чудо, няма смисъл да описвам:) и разбира се бедрата:) ще ви пусна линк да ги видите.
Иначе Никол е много добре, малко не я свърта вече вкъщи но ще трябва да свиква!
Купихме и ново легло, огромнооо, миличката изглежда толкова мъничка като легне в него:) 140/200 толкова му се радва и скача на воля по цял ден, който дойде веднага го хваща за ръка и го води да му го показва:) разделихме се с кушарката, че брат ми чакат бебе, та им е дадохме! Оставям ви, че се събуди!

# 129
Здравейте!

Пропуснала съм рожденните дни на Димана и Иван!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Ванче, извинявай.....старост и нередовно пиене на Гинкото.........

Честит двоен празник!!!! Да са живи и здрави, безгрижно детство и много бели да имат!!!!!!!

Аз само минавам да кажа,че КакатаСвраката днес е станала за втори път мама......Има си момченце - 4050гр. и 54см., в 10,20ч. Дарито стана кака........Да им е жив и здрав Юнака, много да ги радва и да слушка!!! На мама бързо възстановяване!!!!!!!

Поздрави на всички!

# 130
Честито на Каката свраката!Да им е жив и здрав юнака и всичко най-хубаво им желая!
 ЧРД,на патерици и на Иван и на Димана!Безгрижно детство и много здраве им желая!
 Аз да се оплача-юнака ни е в неправилно главично предлежание-дълбоко право задно тилно(ако не мръдне главичката-ще трябва или да се пробвам нормално раждане ,но много по-напред(докато е по-малък или секцио(пък не ми се ще.Стискайте палци до 09.12 да се намести правилно. Sad,че сега само това ми е в главата.

# 131
ИВОНЧЕ, ЧЕСТИТО МАЛКО МОМЧЕНЦЕ   bouquet ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКЪТ, ДА РАСТЕ МНОГО СИЛЕН, УСМИХНАТ И ЛЮБОЗНАТЕЛЕН   bouquet БЪРЗО ДА ВИ ИЗПИШАТ И ДА СЕ ГУШКАТЕ ВСИЧКИ ВКЪЩИ Heart Eyes

Мамо Це благодаря ти, че ни поднесе тази прекрасна изненада  Hug И да пишеш по-честичко, че лично на мен страшно много ми липсваш  Blush Blush
Виолка стискаме палците бебенцето да се обърне  Peace

# 132
Честито на Каката свраката за големият юнак!!! Да расте здрав, силен и кротък!!! Laughing А на мама бързо възстановяване!

viola78 стискам палци всичко да се нареди както го искаш!!! Hug Praynig

# 133
Честито на Каката Сврака!Да е жив и здрав бебчо!

ЧРД на Иван и Димана!

Виола,аз не разбрах как е застанало бебето в момента.Но бях чела някъде за някакви упражнения,които да правиш,та да се обърне правилно.

# 134
Момичета, почерпете се за мое здраве, днес имам рожден ден  Sunglasses:

Общи условия

Активация на акаунт