Каката Свраката да ти е жив и здрав сина и да си горда с него!
Виолке стискам палци бебока да застане правилно.
Аз вчера след работа ходих на зумба. Голям купон и голямо подскачане. Добре ми дойде. Смятам да повторя.
))))))))) Прекарсно детство да имат!!!
Много целувки!
Тръгваме с Камен, за да стигнем навреме в яслата, вече е на държавна и голям зор беше с адаптациата, но като че ли вече е ОК - с голямо желание ходи и ми пее песнички, които е учил там, вдига си ръцете и казва "Раз, два" и някакви подобни упражнения ми показва, които правят. Научили са го да си показва лявата и дясната ръка, но винаги ги обърква 
Да го похваля, че лелята ми каза, че бил страшно интелигентен и всичко от раз зацепвал и запомнял 

В това отношение баткото беше същия, пиеше мляко до 2 г. и половина, включително и през нощта! 
Да си жива и здрава!! Много щастие ти желая и професионални успехи! 
Заглавието е супер!

Татко му още има да ги учи
))))))))))
То за моите представи дебела не е кой знае какво чак, ама аз като не се чувствам добре така...
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ОСТАНАЛИТЕ ИМЕНИЦИ - ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМАЩИ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ПРЕДНИТЕ ДНИ 
А си той ще оздравее за няколко дни
Знам, че ще ти е свито сърчицето, но пък отиваш в Барселона
Аз лично благородно ти завиждам и те моля да си изкараш колкото се може по-хубаво там
И пийни едно кафенце (или коктейлче- по избор 
Добре, че е роден на 23.12 та така или иначе ще получава подаръци и около Коледа и за Нова Година
Между другото аз също свързвам получаването на подаръци от детството с Дядо Мраз, затова и аз подарявам подаръци за Нова Година. Което си е голям кеф, защото ги купувам дните след Коледа и преди Нова Година и по магазините за детски играчки няма почти никой, който да ти се пречка
Всички са се наблъскали и са се редили по опашки преди това, а аз като отида и си блея на спокойствие и купувам доста бързо
): Айде и А,така! Впоследствие речникът се разшири с Та=лампата, Га=гори (котлона), Дай (което значи и Дай ми и Давам ти), Тати (баба,кака) кде ти = къде си и др. еднични словесни съчинения.
.
Препоръчани теми