Усмихнати са ЯНУАРСКИТЕ очички, на тортата им греят три свещички :)

• 65 134
  • 402
  •   1
Отговори
# 150
White Magic и при нас празниците започват от рано- на 30.11 имен ден на Андрей, 13.12 аз имам РД, после той на 23.12, след това Коледа и Нова Година и на 01.01 и аз съм именичка, но тъй като на никой не му се празнува тогава минавам само с поздрави по телефона  Crazy Така, че и на моят мъж хич не му е лесно! Не мога да помогна с инфо за Синфлориска, тъй като на Андрей не трябва да се бие- нали е 12.2009г. А кърменето преустанових преди 5м. Но има и други мами, които си кърмят децата често вечерта, както и някои хубавци, които се събуждат, за да си пият АМ  Peace

# 151
Хей измислихте ли коледните подаръци ?

# 152
http://www.medicine.bg/lekarstva/synflorix
Ето за синфлорикса, ние го слагахме по втората схема и последния прием беше юли месец. Тогава сложихме и последния пентаксим и приключихме с ваксините до предучилищната.
Веселушко и ние сме така с празниците декември. На 21.12. аз имам рожден ден, на 26-ти Стефани, на 27.12. имен ден и аз на 02.01. имен ден.
За подаръци съм измислила за сега само за децата - моето и племенниците ми и тези дни ще пазарувам. Иначе днес си купихме първата украса за тази година, едни дядо Коледовци със шейнички и еленчета от тези за прозорците, Стефани ги избра и много им се радва.

# 153
Спиме заедно и си я кърмя Simple Smile Няма биберон  Mr. Green
Блазе ви!  Grinning

За Synflorix-a ние явно сме били по третата схема.

Много ми е интересно да чета за избраните от вас коледни подаръци-може да ми дойдат ценни идеи покрай вас, че всяка година голямо чудене пада. Нашата кака иска "забавен компютър с кристални или диамантени копчета (вторият вариант ще излезе бая скъпичък), който да свири и дава филмчета". Реалността обаче е, че ще получи от чичо ѝ образователен комп с пластмасови копчета, който да я учи на букви и цифри.

Значи има и други наситени с последователни празници семейства - празниците са хубаво нещо, разбира се, но са си и разправия и когато са толкова на често има опасност да понатежи хамалогията  Confused

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 13:39 от White Magic

# 154
  • София
Веселушко,  Hug има начин да се смени заглавието с коледно. Ако искаш, пробвай с първия пост и заглавието на Мишето.  Wink

# 155
Момичета, почерпете се за мое здраве- днес съм рожденничка  Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТРИФИ, НА MTV   bouquet ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВА Simple Smile

# 156
Честит рожден ден Веселушко   bouquet Да си жива, здрава и много, много щастлива   bouquet  bouquet  bouquet 

Heart Eyes Аз след кратка или не съвсем кратка почивка започнах да чувствам ужасната липса на групата. Ако нямате нищо против бих желала да съм пак там сред вас  Embarassed

# 157
Герганче много ти благодаря  Hug Ама разбира се, че ще си пак сред нас- ти винаги си била, нищо, че беше в почивка  Wink Peace Всеки има нужда от такива почивки- и аз понякога така правя и като почуствам, че имам нужда пак започвам да пиша  Hug

# 158
White_roses - супер! Grinning

Честито на Трифи! nbirthday

# 159
Veselushkao, честито на патерица!

Честито на Трифон! Да расте здрав и много жизнерадостен, да носи само усмивки на мама и тате!

# 160
Честит рожден ден на Мишето на Дани! Да е все така усмихнат и лъчезарен! Честито и на днешния рожденник Антон!
При нас дядо Коледа вече донесе единия подарък снощи - от тези надуваемите кончета за скачане. От няколко седмици търсим и вчера братовчедка ми едвам е намерила във Враца последните 2 в един магазин и е взела за нейното и моето момиченце. Стефани се беше видяла на снимките от лятото на такова конче в едно кафе с детски кът и постоянно повтаряше че иска такова. Караше ме да проверяме дали ги има навън пред кафето, а то много ясно че ги няма от 3 месеца. Голямо скачане падна снощи и спа като къпана 10 часа. Интересното е че лятото не ги харесваше толкова.
Вчера бяхме на последната консултация и е 95см и 13,300 кг. Орева света обаче и поне 20 пъти ми повтори, че не иска дока, какво толкова се е стресирала от тази докторка не знам, едва ли може да има спомени от преди годинката. Добре, че свършиха вече.
Хайде хубав слънчев ден и приятна подготовка за празниците!

# 161
Сиси от къде бе? Аз го поръчах от нета, че се сцепих от обикаляне и не го намерих никъде?

# 162
Мацки, може ли да ми обясните какво е това конче? Гери би ли ми пуснала линк на този сайт, от който си го поръчала, защото и Андрей много обича кончета и се чудя какво да му взема? Язди дивана и казва, че е кон  Crazy А изобщо не мога да се сетя за какви кончета говорите  Blush

# 163
White_roses в някакво съвсем неврачно магазинче в комплекса, след като са обиколили всички големи детски магазини. За 14лв., но са взели последните два и са им казали, че чак на пролет ще зареждат.

# 164
http://www.toy.store.bg/p63391/konche-hop-hop-igrachka-za-podskachane.html ето Веси  Wink Има ги и по скъпи от по 50 - 60лв., за мен са много за такава играчка Wink Диди я видя при едни дечица и се сцепи от скачане, сигурна съм че страшно много ще се зарадва  Wink

Сиси мерси, гледах аз по големите магазини, ама нямаше Wink Въобще не съм се сещала да проверя в комплекса, а там има доооосста магазини, никак не лошо заредени и с много ниски цени. Каквото съм потърсила все съм намирала там  Wink

Общи условия

Активация на акаунт