Усмихнати са ЯНУАРСКИТЕ очички, на тортата им греят три свещички :)

• 65 144
  • 402
  •   1
Отговори
# 165
Това е страхотна идея за подарък-може да й взема за РД.

# 166
Здравейте момичета!

Видях че обсъждате гумените кончета.Ето тук има за 17 лв http://vegatoys.com/view/5636.html

# 167
Благодаря момичета Simple Smile))
Вегата ми е точно на 5 минути от вкъщи, но е в противоположната посока на кухнята и детската площадка, та ходя там рядко. Иначе имат страхотни играчки и видях през прозореца, че има и други кончета, защото Анди на тези гумените пък хич не им обръщаше внимание - ще видим.
В този сайт- store.bg имаше едно друго конче, но малко по-скъпо, ще видим Simple Smile

# 168
Да се включа с едно питане - миналата година по това време някой беше пуснал линк на вносители на играчки, които имаха складова база на Илиенци. Тогава ставаше въпрос за триколките. Ако някой се сеща или е запазил линка ще съм благодарна да го постне. Hug

# 169
Аз ходих преди няколко дни на Илиенци. Има триколки. Купих на Мишо колело с три гуми, такова ниско, за бутане, за 26 лв. Той направо е влюбен в него.

# 170
По тия сайтовете за колективно пазаруване имаше някаква скъпа триколка яко намалена  newsm78

# 171
Здравейтеееееееее  Flutter
Покрай клюкарските теми тук във форума съвсем съм забравила да преглеждам тази.
То при нас няма нищо интересно де- от месец вече все са болни, една аптека лекарства изпиха  Cry
Иначе пък не се спират, толкова са палави, че незнам какво ще ги правя след една две години.
Неговорят много, но всичко разбират и понякога даже ме слушат и изпълняват.
Още сме с памперси, още пият АМ сутрин и вечер, но махнахме бибите преди 2 месеца.
Играчки имаме толкова много, че незная дали има нещо по магазините, което нямаме. Това гуменото конче което показвате / на мен ми прилича на магаре де/ го имаме от 1 година и още си играят много с него.
Сега купихме за детската стая килим и май с това ще минем.Те много му се радват де -Иван цяла вечер скача и танцува върху него

# 172
Охооо колко сте изписали  Crazy Crazy Crazy Party
White_roses чакаме те във ФБ !!! Hug
За играчките-на дъщерята съм купила чанта за през рамо на Габол, че такава искаше. И един екип, сама си ги пожела подаръците в писмото Simple Smile А на малкият поръчах една електронна книжка с информация за животните. Която говори, пита и обяснява за имената им и обитаването. Май и дъщерята доста ще си играе с нея. Ще му харесам и още нещо по-дребно, но още не съм измислила  Thinking За бабите поръчах големи и малки календари и ще взема нещо символично..
Е, това е от нас !!!!!

;

# 173
Охооо колко сте изписали  Crazy Crazy Crazy Party
White_roses чакаме те във ФБ !!! Hug
За играчките-на дъщерята съм купила чанта за през рамо на Габол, че такава искаше. И един екип, сама си ги пожела подаръците в писмото Simple Smile А на малкият поръчах една електронна книжка с информация за животните. Която говори, пита и обяснява за имената им и обитаването. Май и дъщерята доста ще си играе с нея. Ще му харесам и още нещо по-дребно, но още не съм измислила  Thinking За бабите поръчах големи и малки календари и ще взема нещо символично..
Е, това е от нас !!!!!

;

Нещо не става работата с ФБ, две момичета ми писаха че не може да ме добавят  Sad

# 174
Още съм на линия-прочетох малко-за подаръци сте писали.На Хриси сега мама и тате ще и подарят кухня и дрехи,ние с баща и дрехи и тоалетка,вуйчо и и вуйна и кукла-бебе(че сме на тази вълна,а другите баба идядо и чичо и(нямам идея какви подаръци ще и подарят)-Хриси освен Коледа има и Имен ден-дядо Коледа(баща ми) ще идва на обяд на 25 и ще даде на нея и на племенникът ми подаръците.На 27.12 мъжо и тате имат Имен ден,на .1.01 тате има рож.ден,на 7-ми брат ми и снахата и дядо ми имат Имен ден,на 09.01 мъжо има рож.ден,а на 10.01 Хриси,а на 29.01 племенникът ми има рож.ден-въобще подаръци и празници да искаш от нас.А не се знае и бебето кога ще реши да излезе(Хриси иска дядо коледа да го донесе(ама да видим) ако не от 28.12--01.01 го чакам-дано не се бави много,че върви едричко.

# 175
Такааа. Готова съм с подаръците, даже и на мен си подарих едни ботушки. За този месец съм готова де. Другия с двете рожденички и именички пак ще падне обикаляне, ама да са живи и здрави. На майка й направих една халба за бира с двете внучки, на свекървата табакерка, на мъжа чашата с логото на Алфа, на Мина една игра (нещо като Не се сърди човече ама в съвременен вариант и с фигурки на принцеси, вместо пионки) на Тони една количка за сервиране на барби.
Много съм доволна, че най-после падна сняг- някак не ми е съвсем коледно без да е бяло навън. Утре съм обещала на Мина да правим коледни курабийки. Днес трябва да изчистя, та утре цял ден да се занимавам с готвене. Следобед мисля да отида и на зумба, да се пораздвижа малко. Въобще графика е пълен.
Виолка може бебока да е подарък за Коледа, кой знае. Стискам палци да мине леко и бързо! Peace
Обичанка, нормално е с две деца особено когато си играят с различни неща. Аз съм решила- подаръци само с повод, че вече няма къде да стъпвам от играчки. Ние една част, най-вече тези, които не ползват даже ги закарахме при баба му и дядо му на мъжа ми. Други сме разглобили. Еми то само къщичката заема половината стая, имат театър, къщичката на Снежанка, все 'малки' нещица. А колко неща имат, дето чакат за нови батерии. ooooh!
Опаа май се събуди. Чаооо!

# 176
Момичета искам да ви почерпя за Рожденият Ден на моето малко-голямо  момченце, което днес става на 2г. Да ви е сладко  Simple Smile

Подарих му една йоника и сега познайте какво става вкъщи  Whistling Whistling

# 177
Веселушко да ти е жив и здрав! Желая му приказно детство и щастлив живот! А на теб да си горда с него!

# 178
veselyshko Честите рожден ден на малкия. Да е жив и здрав, много усмихнат и щастлив  Hug

Виолка пожелавам ти всичко да мине безпроблемно и леко и скоро да се радвате на малкия бебок  Grinning

При нас днес идва дядо Коледа в градината/ яслата и Иван казаха, че си е взел подаръка, но е плакал и не е искал да се снима с дядо Коледа.А последните дни все ми показва, как ще му дръпне брадата  Laughing Батко му беше много щастлив и направо не вярваше, че дядо Коледа е дошъл наистина.
Утре и аз ще опитам да направя някакви сладки, но да видим дали ще успея

Весели празници желая на всички- с много положителни мигове и радост в домовете ви   bouquet

# 179
Честито Рождество, момичета! Да сте здрави и обичани!

Общи условия

Активация на акаунт