Усмихнати са ЯНУАРСКИТЕ очички, на тортата им греят три свещички :)

• 65 416
  • 402
  •   1
Отговори
# 270
Здравей _valkiria_,

добре приема нещата засега, то ние май обръщаме повече внимание на баткото отколкото на бебето, той сега е в някакъв обсебващ период, ако не му се обърне нужното внимание се тръшка, сигурно и вашите дечица вече го правят ? Но поне не ревнува , а му се смее и го пипа, но е много внимателен към него, чак се чудя за тази нежност, понеже е доста буен и див.
Иначе гледам че сте писали за проговарянето... ние не говорим и взех да се притеснявам, но пък говори на бебешки и прости думи като кой, дай, айде, мама... 

# 271
Silvergreen добре дошла   bouquet

# 272
# 273
Silvergreen и от мен  Hug
И ние се тръшкаме, викаме, по площадките си изсипваме целият пясък на главата  ooooh!
Хич не слуша, значи.....За говоренето сме същата работа, сега научихме и думата леля, че леля му си дойде за малко от Англия  Mr. Green Иначе много добре всичко разбира и е голям артист  Sunglasses Сега ще чакам лятото  да ни вземат някъде на ясла  Praynig, че трябва да се работи....
Лека ви вечер Peace

# 274
Добре дошла на новата мама!  HugАз от много време не съм влизала в темата, ама като гледам не съм изпуснала Joy Писане почти няма тука, а как беше едно време (казала пенсията) hahaha

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 20:40 от Ариел*

# 275
White_roses  страшен аватар Heart Eyes Искам такава рокля и аз! Flutter

# 276
White_roses  страшен аватар Heart Eyes Искам такава рокля и аз! Flutter

Нали  Laughing Пу пу и аз много си го харесвам, не съм такава маниачка на аватари, подписи и т.н. ама в тоя ми останаха очите  Laughing

# 277
Това с пясъка ми звучи много познато, особено ако се овъргаля добре в него.След всяко едно наше излизане пускам пералнята.За говоренето същата работа, само че сега не иска да се облича и преди разходка се гоним като луди из стаята.Засега минава номера-тръгвам без теб, но до кога ли?Хубаво е, че все пак някой пише в темата.

# 278

Честит празник, момичета!!! Честит празник и на всички наши малки и големи именници!! Бъдете живи, здрави и много щастливи!!!

# 279
Здравейте!Темата бая е позамряла.Явно всички са в ФБ

# 280
Така си е, ФБ измести форума отвсякъде!

# 281
А не съм съгласна за фейсбука-аз предпочитам тук да пиша,но нямам време.Хриси вече е на градина от 2м.(от 1.03),но първите 2 седмици беше болна и засегжа сме здрави. Говори много не се спира-и си съчинява и бърбори(но тя не е говорила на бебешки)-сега чак почна да казва 1-2 думи на бебешки.Може да брои до 10,пее 4-5 песнички и (сега почна да пее и нови от яслата).Разказва приказката за Косе босе(е за нея помагам малко).Въобще много говори и прави бързо връзка(даже като и кажеш някои роднински връзки и помни кой какъв е и на кого какъв се пада).
 Днес ми гледа ключодържателя и вика -а шоколад Милка и аз така Shocked(пък не съм и го казвала).И така всеки ден все нови и нови неща.Но тя си е любопитна и бърборана от малка-даже от батко си ,който е на 4г.и 2м. и от него говори повече и по-разбираемо.Въобще на нея всичко и се разбира,но всяко дета си е различно.Просто тя е бърборана.

# 282
Да добавя само.И ние сме още с памперс,но следобед сме без,а днес го махнахме от сутринта и на обяд отиде с братовчед си да спи и забравих да и сложа(нямахме авария(та днес да се похваля,че цял ден сме без памперс).Сега за през нощта ще и сложа макар повечето пъти да е сух сутринта.Като го махнем за следобедния сън,по-късно ще махнем и нощния.Имахме шише с накрайник(голям зор все си го искаше да пие чай(спря да пие чая през нощта),но на яслата за следобедния сън си искаше шишето,но там след две седмици ходен с шишето един ден и го взеха и ни предупредиха ,че са го махнали-пита ни за него(ние малко я плашим с полицая-за да слуша,че иначе е неудържима)-и полицая беше взел шишето-и дотамм беше.Иначе с шишето пиеше мининум 2л. на ден течности.Та откакто махнахме шишето-г-жата на яслата я похвали,че слуша много(явно е било дразнител)-много съм доволна.
 За пишането и акането казва,но пак имаме проблем с акането(появи и се запек и нещо се наплаши и сега задържа акото-явно слабото и място е стомаха.
 Сега като не и хареса нещо и почва да реве с пълно гърло,да се тръшка и ляга на пода(това дето най го мразя)-май това е бебешкия пубертет?Има ли и други като нас?Като повишиш тон и мисли,че и се караме и пак реве-абе пълен ужас(Дидко като я чуе да реве и той почва да реве).Добре че през нощта като реват не се будят един от друг.

# 283
Оф ние сме си с памперс, но това лято със сигурност ще го махам. Ако ни вземат на ясла есента, със сигурност ще искам и да се храни сам и да си пишка Simple Smile)) Виолче, за пореден път се убеждавам с разказаното от теб, момите колко са по-напред с материала от момчетата  hahaha Ето и щерката на тази възраст като нашите, вече и сама се хранеше и то от доста време, без памперс, говореше си като възрастен....а моят сега още си бърболясва......на срички, къде го разберем, къде не. Иначе се кара и забележки прави  Laughing
А за тръшкането сме същите. Даже ако му се скара някой и на обиден се прави и пак се тръшка  Crazy А иначе и биберона го махнахме,  newsm78 не знам дали го писах по-рано. Много съм доволна, че беше започнал по цял ден да ходи с него. Омръзна ми, скрих го и три дена пита за него и край. Peace Иначе сега се радваме на хубавото време. Навън разходки, кафета, бири и цаци  Mr. Green Обичам хубавото време. Hug

# 284
И на мен тук ми харесва повече, но няма кой да пише. Днес бяхме в зоологическата, падна голямо търчане. Вчера пък ходихме в Южния парк и естествено обиколихме всички забавления.
С памперсите сме до никъде-преди казваше поне за акането, а сега нищо. Мисля обаче да я пускам по гащи, та дано да се отучи. За бърборенето няма равна, всичко повтаря и всичко знае. Новият хит е маникюра на баба й. Майка си е лакирала пръстите и Тони се опитва да каже маникюр, обаче се получава нещо много смешно. Иначе като цяло говори правилно, стига да не й е много сложна думата.  Аз съм почивка 3 дена и се размазах от мързел. Нали тези два дена почиваме заедно с половинката и насам-натам с децата, после обед и сън, направо ми е супер. Утре ми е последния ден, а той е на работа, та може и да се хвана да свърша нещо.

Общи условия

Активация на акаунт