Усмихнати са ЯНУАРСКИТЕ очички, на тортата им греят три свещички :)

• 65 417
  • 402
  •   1
Отговори
# 285
Ей, направо се оживи тук  Hug
Виола, и Камен е така с тръшкането, спокойно - явно сме си наистина насред ужасните две  Mr. Green
Аз хич и не се притеснявам обаче, такова спокойствие слонско съм станала, не знам от бременността ли, от какво  newsm78
Я разкажи ти по-добре как е животът с двете деца, че на мен ми е на дневен ред и се притеснявам - кой къде ще спи, как ще го приспивам, как да няма ревност, какви легла да купувам...
А, ето, да ви питам нещо - бях забравила до каква възраст могат да се ползват за сън разтегаемите кошари от плат и сега като гледам за малкото, видях, че на всички пише до 15кг, а Камен е вече 14 и аз си мислех, че още ще си спи в нея, сега се запритеснявах и вече си мисля тази да остане само за път за дребното, а да взимам истински дървени мебели и за двете деца.  Thinking Не знам какво е най-удачно да направя  Rolling Eyes

# 286
Ау, голямо раздвижване в темата.
Диляна също е с памперс, май пропуснах момента й, но все беше студено и ... ме мързеше. Mr. Green Още седмица и я оставям по гащички с надеждата вече да има резултат. Приказва по бебешки за съжаление, но все пак приказва, строява... Като не става по нейната, опитва се да реве много драматично. Тя си мисли, че изглежда така и няма как да не й угодим, но според мен е много смешна. Обръща долната устничка, опъва вратле нагоре и реве Grinning Не ходи на ясла, гледат се в къщи с лелята.

Snakeeeeee, каква е тая линийка, ти си се свършила! Браво!

edna ot nas, знаеш ли вече пола на лявата линийка?

# 287
А, да, забравих да кажа, че и Камен е с памперс, малко ме стресира този момент с махането му - ще се пробвам да го махна до месец-два, но още не знам дали трябва да го спра от яслата за известно време или не  Thinking
Блу, полът не е много ясен още, има съмнение за мъж, но тези дни ще се потвърждава  Grinning

# 288
Edna ot nas мойто шоши е 16кг. пък още я мъчим с преносимата кошара, като от време на време се намърдва и при нас. Не съм забелязала да й е неудобно. Решили сме направо на легло за големи да я слагаме, то е готово, но уви още не е в нас, и май скоро няма  да е. Та може до към 3 год. да си откара с тая кошара. Другия ми вариант е да купим един матрак за бъдещото легло, да го сложим на земята и евентуално там да го приспособим за спане, ама това ако се наложи само. Изчака ми се чакането с тия мебели...

# 289
Бреей, голямо раздвижване  Mr. Green
Блу ааа много съм си добре така  Whistling Laughing
Този моят бандит направо две сутрини ме подлудява, взима, разлива вода, хвърля всякакви неща през терасата  ooooh! Направо е станал  #Cussing out Вчера на една детска площадка 2 часа никакво сядане. Постоянно пазех да не бутне някое дете, да не го ощипе.....станал е....А щерката каква кротка беше на тази възраст, можех да си седна на пейката с едно кафенце и да наблюдавам....а този дивак  #Crazy
Хайде слънчев ден на всички!!!Една от нас и аз се замислих тези дни за легло за малкият....ще изчакам още малко, да навърши 3 и сигурно ще взимаме вече голямо легло, на дъщерята по същото време и взехме. Расте, става голям и нека да му е по-широко.

# 290
Здравейте и от наш' та банда  Laughing Гледам че доста си приличат дечицата. Иван също плаче доста артистично, силно и гръмко, но без сълзи. Е, ако го оставя да си пореве малко пуска някоя сълзичка и го гушвам и той ме стиска силно  Simple Smile Малко е галеничък.
Памперса също не сме махнали и се чудя кога. Той отдавна си казва за голямата работа, но за пишкането- никак. Една от нас и аз се чудя за яслата, че като гледам на лелите никак не им се занимава с него. Освен вечер като си го взема да го пускам по гащички и да преобувам- друго не измислям  Naughty
Също не говори почти нищо. Казва някоя и друга дума, но слаба работа. За сметка на това обяснява много добре с ръце и се разбираме чудесно, а също има доста координирани движения- с топки, с колело, изобщо справя се с всичко добре  Heart Eyes
Да попитам дали остана друго детенце ,което още суче  newsm78 При нас няма надежда да се отказва скоро, а на мен така ми писна вече и не ми е и приятно, че му пораснаха зъбките и хапе/ не нарочно/. Приемам съвети всякакви. Мазах се с едно много горчиво, но и то не му пречи вече, та се чудя .....
Хайде слънчев ден на всички. Ех на мамите на морето малко завиждам, май вече могат да откриват сезона  Hug

# 291
На мен честно казано от както Стефани започна да говори ми стана малко по-лесно, като започне да реве и като й кажа че ако млъкне ще й кажа нещо интересно, след четвъртия път примерно млъква да ме чуе, получава се някаква комуникация. Иначе тези почивни дни я оставях без памперс и почти нямаме инциденти, само ако се заиграе и забравя да я подсетя. За спането обаче не е готова за махане, не се напишква насън, обаче като й се допишква се буди с рев и докато я сложа на гърнето се напишква, разбива си съня и после е нервна.  Но и в будно състояние само да го махнем ще съм доволна, ама да видим от утре като съм на работа дали ще имат търпение баща й и дядо й, че хич не ми се праща на градина с памперса, а и много взе да се обрива от него.
Иначе ние си спрепнахме едно миниосвежаване на спалнята тези дни, та хич не си починах, но поне съм доволна от резултата.
Snakeeeeee и аз нямам спокойствие по площадките, та взех да водя малката в двора на къщата на баща ми или пред нея на улицата, почти няма движение, има много деца, в двора сме направили и пясъчник. Или в двора на някое училище, също се събират повечко деца и по-хубаво се заиграват. Така и аз си почивам, иначе постоянно съм нащрек по тези площадки, особено има една до най-натоварената от към движение улица, няма огради, а на мойта мома е любимата. Гледам по дворовете на някои къщи взеха да зареждат басейнчетата, много голяма жега стана отведнъж.

# 292
Иха почти като едно време докато бременеехме заедно...
Пу-пу Тони май се отказа от сученето. Бяхме оставили едно вечерно и чат-пат през деня като съм в нас, но я забаламосвам и от доста време не се е присещала. Но за сметка на това не ме изпуска- вечер не иска да заспива без мен. Бяхме за една вечер във Велинград без тях, е нямало такъв рев. И не смея да шавнем някъде Sad Днес купих на Мина рокля, но уви пък не харесах за Тони и ми стана кофти, че се връщам с нещо само за едната.

# 293
Ариел това с покупките е кофти наистина. Аз установих, че Иван няма нужда от почти нищо, освен от обувки, защото не ползва тези от брат си, но пък има останали камари с дрехи. И сега се чуствам малко гузна, че купувам само за големия и като купя нещо не го показвам изобщо, а пера и прибирам  Laughing

# 294
Една от нас-какво да кажа за живота на 2 породени деца-много е динамично.Времето за нищо не ми стига.Дидко наистина по-трудно се гледа-много е ревлив,повръщаме още.Сега ново 20-не ме изпуска от поглед и само да усеги,че излизам да взема нещо от другата стая и рев,реве и като не го гледам(че той иска да си играем).Е -днес спа 20 минути през деня и реве,повръща ,яде-ама няма как слагам го в кошницата,че един огромен ама наистина огромен куп с пране за гладене ме чакаше и няма как.И така домакинската работа край няма.Гледам да го извеждам навън като не  е горещо(ама така хич не си почивам)-към 16.30 вече и малко по -късно вземаме и Хриси от яслата.
 За памперсите незнам дали писах-Хриси вече цял ден е без памперс(само в яслата като спи и слагаха ама вече им казах да не го правят,че в нас 2-3 дена спа без памперс).Ще я слагам и вкъщи без памперс да спи,а от другата седмица ще махам и нощния памперс(тя много рядко пишка в него нощем.Като махнахме чашата с накрайника доста е намалила течностите(ама пак си пие(ама май в яслата ги ограничават).За казването казва и за двете,но повечето пъти иска да ака в памперса.
 И да се оплача-имаме проблем с акането-ака на 3-4 дена веднъж(май се наплаши от един период със запек ,тогава се палаши и от сапунчето(ама нямаше как 7 дена не беше акала тогава).И всичко пробвахме тогава-сиропи,подходяща храна и т.н. и накрая стана със сапунчето само.
 Обаче ето като не е по нейната и се тръшка,реве,нарежда-опасна е.Иначе като и обясняваме и слуша няма равна.
 Дидко -радва му се-пее му песни,дава му бибероната, докладва(Дидко се смей,играе,повръща).Обаче понякога ревнува(иска да играе с гумените му играчки,пипа го като го потупва и т.н.).Вашата разлика ще е по-голяма.Стискам ти палци! Няма страшно.

# 295
Мерси много, Виола  Hug
А иначе тепърва ще има да се шашкаш колко са привързани момченцата към майките си - аз още не мога да отида солово до 00  Joy
Но аз поне с тези екстри съм свикнала вече, надявам се там да нямам шок Simple Smile
Та да ви се похваля, че днес бях на ФМ - със сигурност пак е мъж малкото и всичко си му е тип-топ  Heart Eyes

# 296
Честито!Лека бременност ти желая!О да синчето е по-опасно-не ми дава вече да излизам от стаята,а и трябва да го гледам в очите,да го забавлявам и т.н. иначе тръгва да реве Grinning

# 297
edna ot nas  честито!  Heart Eyes Ей тази новина, че Камен чака братче я бях изпуснала Laughing

На Вики не й става нищо от миналата година, освен сандалите Mr. Green Купихме за първо време две клинчета и тениски, но в най-скоро време трябва да я обзаведем с летни дрехи, че с тези пясъчници, пързалки, тревички и т.н. един чифт дрехи изкарва максимум  час да е чист Mr. Green

# 298
edna ot nas  честито!  Heart Eyes Ей тази новина, че Камен чака братче я бях изпуснала Laughing

На Вики не й става нищо от миналата година, освен сандалите Mr. Green Купихме за първо време две клинчета и тениски, но в най-скоро време трябва да я обзаведем с летни дрехи, че с тези пясъчници, пързалки, тревички и т.н. един чифт дрехи изкарва максимум  час да е чист Mr. Green

И ние трябва доста да се обзаведем, ще има 1-2 комплекта по така, останалото ще купувам най евтиното и обикновено  Wink Просто не си струва да се дават много пари за дрехи дето се мърлят в пясъчника. Онзи ден падна и си скъса едното клинче ... и коляното си ожули де, ама и клина скъса  Laughing Laughing Късите панталони поне си и стават от миналата година, та сега основно тениски, потници и някое и друго клинче.

# 299
Здравейте и от нас! Hug
Оо, за обзавеждането, ние сме почнали отдавна Simple Smile Купих му сандали, къси панталонки, е, рак хубаво че миналото лято взимах по-големи неща и има много дрехи, които му стават  Mr. Green И слипчета, особено  Mr. Green, че почнах вече да го пускам така, да се учим  ooooh! А той бандита ми носи памперса и ме кара да му го слагам, не иска да е с гащи  hahaha Joy А иначе дъщерятааа  ooooh! ooooh! нищо не и става. Така се е източила....носи обувки моят р-р-38, панталоните и блузите също и стават)моите), само в кръста са и малко широки(е, все пак.... Blush Heart Eyes) Та тя ми е по-големият проблем. И нея започнах да я обличам от половин месец вече.
А за изкарването чист-10 минути му трябват  Grinning Иначе е голям беладжия. Само пакости прави и се смее отгоре на всичко. Голям артист е също и отсега си мисля какви номера ще ми прави по-късно  #Crazy Sunglasses
Хайде това е от нас засега!!! Hug bowuu

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 13:46 от Snakeeeeee

Общи условия

Активация на акаунт