Виола, и Камен е така с тръшкането, спокойно - явно сме си наистина насред ужасните две
Аз хич и не се притеснявам обаче, такова спокойствие слонско съм станала, не знам от бременността ли, от какво

Я разкажи ти по-добре как е животът с двете деца, че на мен ми е на дневен ред и се притеснявам - кой къде ще спи, как ще го приспивам, как да няма ревност, какви легла да купувам...
А, ето, да ви питам нещо - бях забравила до каква възраст могат да се ползват за сън разтегаемите кошари от плат и сега като гледам за малкото, видях, че на всички пише до 15кг, а Камен е вече 14 и аз си мислех, че още ще си спи в нея, сега се запритеснявах и вече си мисля тази да остане само за път за дребното, а да взимам истински дървени мебели и за двете деца.
Не знам какво е най-удачно да направя
Не ходи на ясла, гледат се в къщи с лелята.
Направо е станал
Вчера на една детска площадка 2 часа никакво сядане. Постоянно пазех да не бутне някое дете, да не го ощипе.....станал е....А щерката каква кротка беше на тази възраст, можех да си седна на пейката с едно кафенце и да наблюдавам....а този дивак 
Малко е галеничък. 

Днес купих на Мина рокля, но уви пък не харесах за Тони и ми стана кофти, че се връщам с нещо само за едната. 
Просто не си струва да се дават много пари за дрехи дето се мърлят в пясъчника. Онзи ден падна и си скъса едното клинче ... и коляното си ожули де, ама и клина скъса