Венеция-3-та тема

• 71 317
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз пътувам с дъщеря си до Венеция на 23 февруари. Wizz Air предлагат услуга трансфер от летището в Тревизо до Венеция и обратно за сумата от 44 лв. за двама пътника. Моля, ако някой е ползвал тази услуга като трансфер да сподели удачно ли е да се използва или за по-сигурно да използвам AVTO като трансфер. Разликата в цените е незначителна.

# 211
  • In transit
elfea, и аз смятам за недопустимо пращане на данни по мейл.
Аз мисля, че като се въведат данните в сайта, не се разбира дали е дебитна или кредитна.
Ако някой е запознат повече, да ме поправи.

разбира се само дали картата е на Виза или Американ Експрес примерно, мисля, че беше по първата цифра на картата.

# 212
elfea, и аз смятам за недопустимо пращане на данни по мейл.
Аз мисля, че като се въведат данните в сайта, не се разбира дали е дебитна или кредитна.
Ако някой е запознат повече, да ме поправи.

разбира се само дали картата е на Виза или Американ Експрес примерно, мисля, че беше по първата цифра на картата.
Аз също се надявах ,че не се разбира и като е Visa  да няма проблем,но ... Mr. GreenЯвно са се пробвали да изтеглят цялата сума,а аз нямах толкова в картата и от там е тръгнал проблемът,но все пак в сайтът им пише ,че резервацията се плаща на място и затова не вкарах  в картата сумата за целият престои.Друга съфорумка stef77 също има този проблем с тях ,при нея също са поискали данни на кредитна карта в мейл ,след като е имало проблем с дебитната и карта.Надявам се да се разберем нещо с хотела,въпреки бавната комуникация от тяхна страна Mr. Green,че ще ми е труден изборът на нов хотел,а и цената в Минон е доста добра за тези дати.

# 213
  • Под гъбата
Elfea, през кой сайт се опитваш да резервираш?
Все съм си мислела че може да възникне такъв проблем с карта в чужбина! Thinking Иначе имам кредитна карта, но е с малък лимит и не бих плащала с нея/ не че не съм го правила Embarassed/. Обаче, трябва да резервирам три хотела на различни места и ако на всякъде искат кредитна карта, не знам как ще стане.

# 214
Вие си знаете, но май най-добре е да ги оставите.
Сега гледах, че даже въвеждането на данните в сайта не е през защитена връзка.
Не съм сигурна, когато резервирах преди как е било, но аз по принцип първо това гледам.

# 215
Резервирам през сайтът на самият хотел http://www.mignonvenice.com/en/location.html.
Ето част от  мейла получен от тях след направената резервация .
You can cancel your reservation without penalties until 7 days before 17:00 on your arrival date, otherwise you will be charged for the amount of 1 night.
We will not charge your credit card. Your credit card information is only required to guarantee your booking. You will pay directly at the hotel.Your personal and credit card details are sent to our web server are encrypted using the industry standard "Secure Socket Layer" (SSL) technology. Our SSL certificate has been issued by Thawte.

# 216
То това го пише и в сайта им. Има ли номер на резервацията в мейла?
И какво, после пишат, че има проблем с картата? Сигурно са искали да блокират сумата.

# 217
Да,има номер,като вляза през системата им резервацията си е там със статус confirmed.Ето първият мейл
Your reservation has been accepted!
The room will be reserved for you by the hotel.

Reservation number:.......

а след това след два дена ето този
We thank you for the preference accorded to our hotel.

We are very sorry to inform you that your credit card was refused.

Please check if on yours card are in force restrictions of use.

A new Credit Card, VISA or Master Card, will be require to fix your reservation.

To do that please use:

Our on-line reservation system, web page: http://www.mignonvenice.com/en/bookonline.htm, then login  with the user ID and password print on the confirmation, than change the credit card details.

Линкът от мейла не е активен и не мога да опитам да направя ново плащане с нова карта.След като им писах това ми отговориха да пратя данните в мейл,поне аз така го разбирам
Hello,

you can make the reservation with email, be sure that the American express is valid because 7 days befor arrival we make a pre-autorization.

We wait for your new card details for complete the reservation
Може и аз някъде да греша при коренспонденцията си с тях,но и stef77 ми писа ,че има същият проблем.

# 218
Да си оправят сайта. Щом не е валиден линка, ще има да чакат данни на мейл.
Сега гледах и мейла, който са ми пратили. Линкът за промяна на резервацията е същия и естествено не е активен. За съжаление тогава не съм го пробвала, за да сравним.

# 219
  • In transit
Да си оправят сайта. Щом не е валиден линка, ще има да чакат данни на мейл.
Сега гледах и мейла, който са ми пратили. Линкът за промяна на резервацията е същия и естествено не е активен. За съжаление тогава не съм го пробвала, за да сравним.

наистина момичета, сайта не е защитен по никакъв начин. аз също бих ви посъветвала да не пращате никакви данни, дори и по факса. По добре потърсете друг хотел...има някаква уловка тук или просто сайта им не работи както трябва.  Peace

# 220
Моя съвет не знам колко е полезен, но винаги използвайте отделна карта с която пазарувате или правите някакви плащания по интернет и да е дебитна слагате толкова пари колкото е нужна за покупката.
В случая дайте им данни за дебитна карта със стойността, която искат да блокират. Почертайте им, че са написали, че може с VISA i MAster и им се троснете, че сте направили всичко каквото е било необходимо и причината не е във вас. Вече сте направили резервацията и това, че сайта им не работи коректно не е по ваша вина. Може да вмъкнете някое изречение, че хотела е най-прекрасния и искате да бъдете имено в него. Simple Smile Успех Peace  bouquet

# 221
Благодаря за отговорите момичета HugСлед няколко мейла с молба да пробват отново да изтеглят сумата от дебитната карта ми отговориха,че ще го направят днес или утре.Дано с това приключи всичко и да не се налага там на рецепция да плащам отново Mr. Green Grinning
За плащане в нета използвам дебитна карта ,която зареждам с пари само когато ще пазарувам с нея,никога няма свободни парички в нея,изхарчвам ги на момента Laughing

# 222
  • срещу двата комина :)))
имам въпросче, момичета , някой има ли идея как може да се стигне от Венеция до Верона и какви са цените  newsm78 много благодаря предварително  Hug

# 223
  • София
имам въпросче, момичета , някой има ли идея как може да се стигне от Венеция до Верона и какви са цените  newsm78 много благодаря предварително  Hug

Стига се с влак от гарата във Венеция или с кола под наем. С влак е 40 евро двупосочен билет, кола под наем от 30евро до колкото дадеш. За влака виж тука за твоите дати www.trenitalia.com . По назад в темата се обсъждаше.

# 224
имам въпросче, момичета , някой има ли идея как може да се стигне от Венеция до Верона и какви са цените  newsm78 много благодаря предварително  Hug

Стига се с влак от гарата във Венеция или с кола под наем. С влак е 40 евро двупосочен билет, кола под наем от 30евро до колкото дадеш. За влака виж тука за твоите дати www.trenitalia.com . По назад в темата се обсъждаше.

Има и влакове по 15 евро за отиване и връщане. Пътуването с тях е около 1.40 - 2.20 часа в една посока. Човек вече си преценява.

Общи условия

Активация на акаунт