Венеция-3-та тема

• 71 277
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Момичета,бих се възползвала ако някоя има от картите Ролинг Венис и не и трябват.  bouquet

Мими.ива,  в кой хотел бяхте отседнали,аз търся нещо в самата Венеция? Разкажи повече къде се хранехте,препоръчай нещо ако има?

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 10:23 от cherry12

# 406
Момичета,бих се възползвала ако някоя има от картите Ролинг Венис и не и трябват.  bouquet

Мими.ива,  в кой хотел бяхте отседнали,аз търся нещо в самата Венеция? Разкажи повече къде се хранехте,препоръчай нещо ако има?

Ето го хотела http://www.hotelalmalcanton.com/en/
За храненето не мога да бъда конкретна, защото не запомних името на нито един ресторант.  Embarassed  Във Венеция има ресторанти на всяка крачка. Купували сме и от тези, които продават пица на парче(има и други неща освен пици). Пазарувахме и от магазина - най-вече вода и напитки.

# 407
Ако някой си продава пътеводителя на National Geographic съм насреща да го купя.

# 408
  • зад парка
Имам един бърз въпрос и моля за помощ  Praynig

Как е най-удобно да се стигне от летище Тревизо до Местре ? Хотелът ми е близо до гарата там /така предполагам/

# 409
Имам един бърз въпрос и моля за помощ  Praynig

Как е най-удобно да се стигне от летище Тревизо до Местре ? Хотелът ми е близо до гарата там /така предполагам/

С автобусите от летището. Спират на две места в Местре, така че се уверете от къде ви е по-близко.
Ето тук можете да прочетете. http://www.atvo.it/index.php?lang=en&area=23&menuid=36&view_pc=!

Цена в едната посока 7 евро.

Сетих се, че има и още една фирма http://en.barziservice.com/ - тези спират само на гарата в Месте. Пътуват по магистралата дотам. Цената е същата.

Препоръчвам да си купувате билети само в едната посока, защото навърщане може да имате по-удобен час с другата фирма.

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 19:16 от мими.ива

# 410
  • Варна
Разкажи повече къде се хранехте,препоръчай нещо ако има?

ресторанта на самообслужване веднага в ляво след моста от автогарата към гарата в който се хранят железничарите, осигурява много добра храна на добри цени. Има и вход откъм гарата.Иска внимателно вглеждане,отвън е невзрачен,само на съвсем незабележимата врата има едно надписче

# 411
...

ресторанта на самообслужване веднага в ляво след моста от автогарата към гарата в който се хранят железничарите, осигурява много добра храна на добри цени. Има и вход откъм гарата.Иска внимателно вглеждане,отвън е невзрачен,само на съвсем незабележимата врата има едно надписче

peterky2002, понеже съм чела, че го хвалиш този ресторант, много гледах да го видя, но... не успях.
Веднага след моста има сграда, която в момента се ремонтира и предположих, че може да е бил там ресторанта. Но пък там едва ли може да има вход и откъм гарата. Другото, което видях е едно заведение тип кафене, с вход откъм канала и откъм гарата. Ресторант, обаче невидях.  Sad
Другият път, като ходя пак ще гледам, та дано го видя...

# 412
  • Варна
peterky2002, понеже съм чела, че го хвалиш този ресторант, много гледах да го видя, но... не успях.
Веднага след моста има сграда, която в момента се ремонтира и предположих, че може да е бил там ресторанта. Но пък там едва ли може да има вход и откъм гарата. Другото, което видях е едно заведение тип кафене, с вход откъм канала и откъм гарата. Ресторант, обаче невидях.  Sad
Другият път, като ходя пак ще гледам, та дано го видя...

Много съжелявам ,ако ми е стара информацията или не сте го намерили защото отвън наистина си е много невзрачен.Хранили сме се поне 6-7 пъти,много вкусно и на половин цена,разбира се съвсем не романтично като на масичка на ръба на канала или на САН МАРКО.Вътре беше доста голям,тип соц.закусвалня-минаваш с таблата и си избираш м-у 2-3 супи и 4-5 основни,2-3 вида салата и десерт.По масите зехтина и оцета дори не бяха в оливетници, а така направо в литрови бутилки

# 413
peterky2002 и аз съжалявам, че не го открих.  Sad
Ако случайно имаш някоя снимчица на сградата поне...

# 414
За хотел във Венеция.
Попрехвърлих темата набързо и видях, че някои се интересуват от хотели във Венеция.
Препоръчвам този Hotel Lux. Намира се съвсем близо до центъра. Кокетен, уютен и типично в духа на Венеция. Останахме много доволни със семейството ми. Цената беше много добра за трима души.

Всъщност отсядаме в този хотел за втори път и вероятно при следващото ни пътуване, пак ще отседнем в него.
В офертата, която ни предложиха втория път имаше пътуване с техните луксозни таксита до остров Мурано, за нас тримата + разходка, гид и демонстрации на направата на изделия от традиционното муранско стъкло.

# 415
Имам един бърз въпрос и моля за помощ  Praynig

С автобусите от летището. Спират на две места в Местре, така че се уверете от къде ви е по-близко.
Ето тук можете да прочетете. http://www.atvo.it/index.php?lang=en&area=23&menuid=36&view_pc=!

Цена в едната посока 7 евро.

Сетих се, че има и още една фирма http://en.barziservice.com/ - тези спират само на гарата в Месте. Пътуват по магистралата дотам. Цената е същата.

Препоръчвам да си купувате билети само в едната посока, защото навърщане може да имате по-удобен час с другата фирма.

Ние ползвахме автобуса от летището. Тъй като автобуса е до Венеция кажете на шофьора,  че сте за Местре, иначе може да се озовете във Венеция, както ни се случи на нас.

# 416
А някой ходил ли е на море в Лидо ?Хубаво ли е там

# 417
  • София
Кое Лидо? Лидо ди Венеция или Лидо ди Йезоло?

# 418

Ха.. не знаех че има две  Blush
Лидо Венеция става ли за море

# 419
  • срещу двата комина :)))

Ха.. не знаех че има две  Blush
Лидо Венеция става ли за море
става  Peace

Общи условия

Активация на акаунт