На море в Турция - тема 16

• 104 214
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Описаното е класически трик за прилъгване на туристи. Обикновено още при пристигането предупреждавам, че не ме интересуват екскурзии или ако ме интересуват, ще намеря начин да се обадя. Предупреждавам и че няма да отида на инфо срещата, да не ме чакат.
За следващия път ще знаете. Simple Smile
Всеки, зает в сферата на туристическите услуги в Турция, води туристи в определени фабрики, магазини и т.н. срещу заплащане. Това не бива да ви учудва или да ви разваля настроението. Типично е за Турция, а и за други страни от арабския свят.

# 136
Всеки, зает в сферата на туристическите услуги в Турция, води туристи в определени фабрики, магазини и т.н. срещу заплащане. Това не бива да ви учудва или да ви разваля настроението. Типично е за Турция, а и за други страни от арабския свят.

Съвсем вярно.  Peace Всеки е свободен и да не купи. Понякога са доста нахални, но щом е организирана екскурзия до еди-къде-си, знаем, че задължително ще има посещение на фабрика в "меню"-то. В Турция обаче съвсем не са толкова нахални продавачите като в арабския свят.

# 137
# 138
Че то и в Гърция е така с екскурзиите и фабриките, не само в Турция и арабския свят, какво толкова чудно има.
Estellia, мила, много си хубава, но би ли споделила в кой хотел бяхте?

# 139
  • Beyond the Frontiers
Снимките, особено тази на плажа с чадъри на фона на планина са уникални....

Описаното е класически трик за прилъгване на туристи.

Почти навсякъде го има това.

# 140
Предварително искахме да бъдем в евтин хотел, затова взехме Аслъ 3*. В Турция или 5* или 3*, разликата между 3 и 4* е почти никаква. Нашето желание беше да ходим по вътрешни екскурзийки и разходки по плажа, града и затова нямахе кой знае какви изисквания относно хотела. Там се прибирахме да вечеряме и да спим само. Достатъчно ни беше да има 3-4 хранения на ден и интернет. Стаята беше прилична, а и хотелът се намира на 10 метра от плажа и на километър от центъра на Мармарис, което идеално ни устройваше.

# 141
Естелия няма какво да се ядосваш това им е  в традиците и обичаите.Дори на пътя да спреш някой да те упъти за хотел или ресторант и ако той те заведе после му дават процент  Grinning
Снимката на плажа и планината е уникална  Shocked Браво!!Ти също изглеждаш страхотно явно и аватара си е твоя снимка  Grinning
Чух откъслечни новини за Анталия -наводнения,жертви или хора в неизвестност?!?

# 142
  • София
Много, много красиви снимки, радост за окото! Това плажа на хотела ли е или градски плаж?

# 143
Естелия,чудесни снимки !
Личи си,че и времето е било хубаво ,като вас!

Това с екскурзиите винаги ме е дразнело,но при нас
се случваше в автобуса по време на път.Отказвала съм
с обяснението,че впоследствие ще решим.
Правя разлика между почивка и екскурзия. Laughing

# 144

Това не го чух, но чухте ли за вчерашния инцидент със самолет на Скай на летище Анталия?

Естелиа, чудесни снимки, браво!

# 145
http://www.btv.bg/news/svetut/balkanite/story/1611522917-Shestim … ena_Antaliya.html
За съжаление не само в Анталия времето е повече от лошо. В Бодрум е валяло сняг! Shocked

# 146
 Shocked  Ето защо въпросния полет е трябвало да кацне още суртинта но не можело поради лошо време в Анталия.

# 147
Татяна не съм чула,какво е станало със самолета? Горките хора дето са отишли сега на почивка..

# 148
# 149
  • София
Описаното е класически трик за прилъгване на туристи. Обикновено още при пристигането предупреждавам, че не ме интересуват екскурзии или ако ме интересуват, ще намеря начин да се обадя. Предупреждавам и че няма да отида на инфо срещата, да не ме чакат.
За следващия път ще знаете. Simple Smile
А какво правиш когато в 4 сутринта като пристигнеш в хотела те чакат на вратата, в 10 още не са ни настанили и ни търсиха из хотела (вече ни беше виждала и няма измъкване) за да ни информира за екскурзиите, в 8 сутринта на следващия ден ни събуди по тел. да ни каже за среща с нея, а в 12 на обяд се върнахме в стаята и намерихме бележка на леглото от нея, кога да отидем на среща с нея. Честно казано и да имах желание за екскурзии, ми се изпариха и си ходихме сами Sad
Честно казано, с такова чудо не се бях срещала друг път.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 15:27 от 450

Общи условия

Активация на акаунт