. Килограмите на по-късен етап по мое мнение зависят от гена и от начина на живот - ако се храни здравословно и спортува, няма да е пълна.
.
.
, много ми е любопитно?
. В 4 часа не искаше да спи, мислеше, че е време за игра, защото си бърбореше, но го оставих пак да си бърбори и той към 5 заспа и се събуди чак в 8 /съответно гърдите ми бяха станали бомбастични, защото са свикнали да яде в 6
Майсторки!Майсторки!
Нито ткава торта ще направя някога, нито такива мекици ще мога да извъртя, така че отивам да 'рупам ябълки- никак не ме бива в кухнята 
Аз понеже още съм прасе, гледам да не ме фотографират много-много. Дано един ден детето да не помисли, че само баща му и баби са го гледали.... 
.
Ако някъде съм я изпуснала, да знаете защо е.
стискам ви палци , дано всичко мине леко и бързо да се възстановите 

. Скоро, скоро - когато Елена започне да се държи малко по човечно.
)

. Готвя и чистя когато мъжа ми се прибере.

По-често е пресолено и постоянно ме мъмрят вкъщи,понеже обичам соленичко 

залащи ме, че ще спре да и се развива мозъка (?!!?) и няма да иска да се захрани, ако изчакам още.
и ще си правя каквото аз си знам. Обаче се ядосах, че мъжът ми и се върза и ме пита НАИСТИНА ли ще чакаме още. 
Много съм щастлива,това бебе го чакаме от 16.09,а днес е 29.09 все пак
Не се научиха да изчисляват термини и това си е...
Но и аз като Херудута вече се чудя дали да купувам това и онова,че само ги прескачаме из къщи най-различни чудесии
Благодаря ти за хубавите думи 
Моята е много проста,защото има две нива - или легнало,или седнало
Но си е много нестабилен все още и това е 

. Те бебетата нали се раждат със запас от желязо, на моето дете като му правиха кръвна картина преди 2 месеца, хемоглобинът му беше 158. 
Но не приемам, че на 5 месеца съм закъсняла 
Препоръчани теми