Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 28 001
  • 702
  •   1
Отговори
# 315

Знаете ли, че една от априлските мами 2011, е вече при априлки 2012?  Wink
Ние очаквахме и при нас да има такива, записали се в МАЙ 2012, но май не се случи  Grinning

От априлките взех и това интересно инфо:

В ПОНЕДЕЛНИК се раждат красивите.
Във ВТОРНИК - добрите и обичливите.
Родените в СРЯДА са немирни деца
В ЧЕТВЪРТЪК се пръкват смели сърца.
В ПЕТЪК дошлите са щедри и мили.
В СЪБОТА се раждат все трудолюбиви
А пък децата, в НЕДЕЛЯ родени,
са умни и честни, и надарени.

И двамата си сина съм ги родила в понеделник. А вие в кой ден от седмицата родихте?  Mr. Green

# 316

Знаете ли, че една от априлските мами 2011, е вече при априлки 2012?  Wink
Ние очаквахме и при нас да има такива, записали се в МАЙ 2012, но май не се случи  Grinning

От априлките взех и това интересно инфо:

В ПОНЕДЕЛНИК се раждат красивите.
Във ВТОРНИК - добрите и обичливите.
В ЧЕТВЪРТЪК се пръкват смели сърца.
В ПЕТЪК дошлите са щедри и мили.
В СЪБОТА се раждат все трудолюбиви

И двамата си сина съм ги родила в понеделник. А вие в кой ден от седмицата родихте?  Mr. Green

Аз родих  каката в събота,а малкия в понеделник. Mr. Green Peace

Добро утро!

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 15:23 от лава

# 317
Ева е родена в сряда-с две ръце гласувам за по-горе написаното.
Ина е в четвъртък,ама не ми се вижда много смела Mr. Green

# 318
Добро утро, майчета  Hug Hug

Браво на тази мама априлка! Ами тук ще чакаме коя от нас ще е първа в някоя от темите за 2012  Heart Eyes Mr. Green
Еди е роден сряда. Определено е немирен. Но и аз съм родена в сряда, пък съм си била мирна, само че много ревлива  Grinning  Flutter

# 319
Привет:)
Моето бебе все още спи Shocked Затова пък аз свърших доста работа из къщата.
Аз родих в петък  Wink
Гери, този кекс много вскусен изглежда Hug
Хайде кафето от мен:

Усмихнат ден Hug

# 320
  • София
ДД! Laughing Laughing
Аз съм родена в Неделя Mr. GreenУмна, честна и надарена-какво да ви кажа повече Heart Eyes Mr. Green
Вики в сряда- е няма по-немирно дете от него! Peace
Криси в петък-щедър и мил е! Peace
Маги в понеделник-дано е красива! Hug
ММ- в събота- но не е трудолюбив,а и по зодия би тябвало да е- явно се е бъгнал нещо! newsm78
Мерси за кафенцето!
Пишете веднага за вести от Зазка!
 За кр.група-B положителна съм за съжаление! Cry
П.с. На Вики главата му е голяма и триъгълна от малък-сега се пооправи на размер,но формата си е такава,просто изисква специфично постригване и всичко е ОК!Не си личи! Peace
На останалите-ММ,КИки, Маги и аз-главите са ни малки и абсолютно кръгли като футболни топки...един ден ако оплешевея(каквато вероятност има скоро да се случи! #Cussing out) ще съм добре с гола глава Mr. Green

# 321
ДД
Павче е със хрема, до вчера бяха само секретчета и на последната консултация док каза, че се чистел още. Но от снощи хърка с нос, а от сутринта има и сополи. Изписа ни някакви капки, Витамин Ц и осцилококцинум, да стопира и да не слезе към гърлото и дробовете. Дали мога да му дам Витамин Ц със пюрето иначе ме съмнява, че той ще го изпие, по вероятно да го изплюе.
Аз и Павел сме родени в петък - щедри и мили  Heart Eyes
За кръвната група - аз съм А1+ и няма да стане

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 10:41 от dessince

# 322
Добро утро!!!

Я да се включа и аз по клюкарските въпроси като видна клюкарка вечно търсеща забавления  Laughing

Клавдия-родена в Петък- щедра и мила....абе не е от най-щедрите да ви кажа  Mr. Green
Виктор- роден в Събота-трудолюбив......може,може....грижи се всичко свързано с техниката и чекмеджетата вкъщи да е наред  Laughing
Рая-родена в Понеделник-красива....ех,да...красавица ми е тя  Heart Eyes
Мама -родена в Събота-трудолюбива......Въх,майкооо...явно не съм типичен представител Laughing Приличам повече на Неделка и Понеделничка да ви кажа  tooth

За кръвната група....за съжаление съм А"-" и няма да съм от полза  Confused

# 323
Хахаха,този път ще ползвам поста на Елфи...винаги се намира по някоя добра душа за мен smile3534

Добро утро!!!

Я да се включа и аз по клюкарските въпроси като видна клюкарка вечно търсеща забавления  Laughing

Венцулини - роден във вторник-обичлив...може би  newsm78,но добър - нема такъв филм Mr. Green
Мама -родена в Събота-трудолюбива......Въх,майкооо...явно не съм типичен представител Laughing Приличам повече на Неделка и Понеделничка да ви кажа  tooth

За кръвната група....за съжаление съм А"+" и няма да съм от полза  Confused

Гери,Мария,благодаря ви момичета,че се включихте по моя последен наболял проблем Peace Честно казано ме поуспокоихте,че не сме само ние така Hug

Аз също чакам хубави новини от Зазка Praynig

Сутринта при Гала гледах ЗА и ПРОТИВ проходилките и за захранването с жълтък в 8-ия месец на бебето.И въпреки всичко не мога да взема окончателно решение какво точно да правя,да ползвам ли проходилка или не Thinking Още навремето с Херудута го бяхме обсъждали този въпрос и тя също ми наклони везните към това да не ползвам,но ще го помъдря още малко newsm78
Към опитните мами-вие кога за пръв път сте захранвали с жълтък вашите отрочета?

Аз днес започвам с морковите Peace Дано се приемат добре Praynig

Нелли,много си изчерпателна, и систематизирана,и организирана,и....просто ти се възхищавам  bouquet
Само не разбрах,ти ще заместваш ли цяло хранене и кога точно ще предлагаш новата храна,преди или след кърмата newsm78

И последен въпрос-сега като съм изредила всички зеленчуци,които аз смятам да давам на този етап и кашата,да започвам ли с плодовите или да ги въртя още веднъж newsm78

# 324
  • Варна
Добър ден Grinning

Относно дните от седмицата: Валентин е роден в понеделник и за мен е много красив, но най-вероятно това е защото съм му майка и не гледам обективно на нещата Mr. Green

Аз съм родена в сряда, но съм била послушно дете, явно не съм типичен представител.

Много съжалявам, че не мога да помогна на момичето, нуждаещо се от кръв Sad. Аз съм Б положителна. Дано по-скоро се намери донор Praynig.

Във връзка с кръвните групи, много ме кефи и с пълна сила се отнася за мен ей този лаф на английски: My blood type and motto in life are the same: B positive Grinning

# 325
ДД и от мен!
Относно дните на раждане:
- сина ми е роден във вторник - добър и обичлив е , ама и непослушен доста. Laughing
- Анито е родена в сряда - ами немирна е, да, ама и ревлива. Mr. Green Определено ще си патя с нея.
- аз съм родена в четвъртък - ама като гледам май са ми объркали деня.
Относно кръвната група - аз съм АВ. Не става.

# 326
  • София

Бубе, главата на Сияна също беше доста ръбата, продълговата и несиметрична, но започна да се закръгля и заглажда Simple Smile

Аз родих в неделя, а съм родена в сряда. Не съм била от най-послушните деца. Дано се окаже вярна орисията. Simple Smile

# 327
  • София

Нелли,много си изчерпателна, и систематизирана,и организирана,и....просто ти се възхищавам  bouquet
Само не разбрах,ти ще заместваш ли цяло хранене и кога точно ще предлагаш новата храна,преди или след кърмата newsm78

И последен въпрос-сега като съм изредила всички зеленчуци,които аз смятам да давам на този етап и кашата,да започвам ли с плодовите или да ги въртя още веднъж newsm78

Ех, как ме изчеткахте само  Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing
Луси целта ми е да заместя хранене и ще давам първо пюре после кърма , така докато започне да яде цяла порция. След като заместим обедното хранене с пюре ще започна следобед с каша. Мисля до към 10 месец да съм я отбила съвсем  и ще давам само сутрин и вечер АМ най-вероятно. Сега сигурно ще ме оплюете , че съм лоша майка, но не издържам вече с тези килограми. Започнаха да ме болият краката от тях  Rolling Eyes .  
По въпроса ти - зависи каква си решила, да заместваш хранен или запознаване с различните плодове и зеленчуци? Ако искаш да заместваш почваш да увеличаваш постепенно количеството, а ако е второто продължаваш да му даваш  по малко от всичко ново

За жълтъка до колкото си спомням ( страно , че не съм си го записала   newsm78 ) беше след 6-ия месец . Първо по 1/4 после по 1/2 . Мешах го със зеленчуковото пюре. Редувах един ден месно, един зел.+ жълтък.
За дните Елена е в сряда, Алекс е в събота, а аз и мъжа ми сме в неделя.
Ето и тук може да видите повече за дните http://margaritta.dir.bg/0302rojden_den.htm
За кръвните групи - и двамата сме 0+ , няма как да помогнем  Sad

# 328
ДД от нас-и двете с Мариела сме родени в четвърът-аз да съм смела-не съм,ще я видим нея.
Елфи не сподели нищо за РД-то на дядо ти.
И ММ е с плоска,ударена с тиган глава отзад....

# 329

Мисля до към 10 месец да съм я отбила съвсем  и ще давам само сутрин и вечер АМ най-вероятно. Сега сигурно ще ме оплюете , че съм лоша майка

Аз също мисля да се кърмим максимум до годинката, но се надявам до 10-11 месец да е отбита. Не мисля че ще сме лоши майки. Ще замествам всеки месец по едно хранене. Кърменето е много интимен процес и ми носи невероятна наслада, но понякога много ми тежи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт