Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 27 972
  • 702
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Добро утро...моят ден започна в 6,30ч...със нежното гукане на Боримечето Mr. Green
Еми то как няма да стане в 6,30ч. като вчера спа от 14-16ч......стана..яде, къпане...ядене в 18ч. и в 18,30ч. беше отнесъл плувката...то умрял да е ще стане от толкоз много сън Mr. Green
Хоупова...благодаря за комплиментите bowuu Hug Галиш самочувствието ми Mr. Green
Уф вие вече изместване хранене...аз още не съм го почнала Боримечков Crazy Иначе купувам често пюрета и складирам Mr. Green

# 436
ДУ и от мен! Да Ви почерпя с едно кафенце:

Мария честита ви месечинка на патерици! Embarassed  bouquet
Хоуп, стискам палци да се размине на Фифо, а мама да оздравява! Praynig  bouquet
Честити месечинки и на Виктория, Магдалена, Давид, георги, Даниел, Стела, и най-вече честита месечинка на Филип! честито и на майчетата им!  bouquet
Все си мисля и забравям - Хера, честит ти фотоапарат! Да го ползваш дълго време, и да правиш най-прекрасните снимки на Слави и Боримечето! Peace  bouquet
Ох, събудихме се, после пак! Simple Smile

# 437
Привет, привет!
Тук сме - след цяла събота и неделя липса Hug
A_вал, благодаря за кафето, а от мен един билков чай за всички болни, да се оправят бързо

Днес Алейна ме събуди в 6,30 - нещо много нетипично за нея, но няма как - станахме Simple Smile
Деси - моите съболезнования за близките ти Hug Нелепо е когато си заминават млади хора, но както някой преди мен е казал, дано да са на по-добро място  Praynig
А Павел е просто страхотен!
Хера, честито за фотото - и ние (разбирайте мъжът ми) се бяхме спряли на този модел, но в последствие се ориентирахме към Канон. Сега предстои да го разучим, но и така стават много хубави снимки на буболечката Heart Eyes
Захранихме се - вече е изяла 6 лъжички картофено пюре. Не мога да кажа, че го прие с възторг, за разлика от пъпеша, който си изпроси (току що го писах и във фейса) и който много, ама много и хареса Heart Eyes Но и аз не я насилвам, бебето има право да откаже храна, а и смятам да замествам по едно хранене  на месец, за да стане всички бавно и плавно.
И да се похваля - поръчахме бебефон, дигитален, на Авент. Тук струва около 200 лв, но в английския амазон бяха намалени - излезе ни за 79 лв без доставката. Сега с нетърпение чакам да пристине, това ми е и първата поръчка с посредник, така че стискайте палци да не се объркат нещата.
Ако се сетя още нещо ще се включа, усмихнат ден!!! Hug

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 09:35 от Бисквитка

# 438
здравейте на всички  искам да попитам майките които дават каши с глутен ли давате или без че моя мъж купил погрешка със глутен но не можем да ги върнем но знам че може да се прояви някаква алергия поне така съм чувала. В СЛИВЕН ВСЕ ЕДНО Е ЗИМА ГОЛЯМ СТУД

# 439
  • София
viki23@, глутенът, доколкото знам, се въвежда към 10 месец.

# 440
  • София
здравейте на всички  искам да попитам майките които дават каши с глутен ли давате или без че моя мъж купил погрешка със глутен но не можем да ги върнем но знам че може да се прояви някаква алергия поне така съм чувала. В СЛИВЕН ВСЕ ЕДНО Е ЗИМА ГОЛЯМ СТУД

Глутена се въвежда м/у 6  и 10 месец. Ранното му въвеждане  крие рискове от алергии както и късното  Peace На Алекс му дадох глутен на 8 месеца.  Щом не можеш да върнеш кашата я запази за по натам. Все ще се изяде  Wink
Честити месечинки на празнуващите днес   bouquet Hug и много целувки на любимият ми Фифо  newsm51     love001

# 441
Мерси за отзивите за Павел  Heart Eyes
Има пюре от банан на Хип е .
А за кашата с глутен, мисля че четох, че е след 6-ия месец. А като цяло за кашите чувам различни мнения, първите каши трябва да са млечни или безмлечни.
Въпреки гадните неща, които се случиха покрай мен, снощи ходихме с ММ на концерт на Жан Мишел Жар, защото си бяхме купили билети и не успяхме да намерим на кого да ги дадем или поне само моя. Не съжалявам, беше голямо шоу. Та ходихме до София и оставихме Павел на една братовчедка, добре се е държало детето. Е поплакало е малко - за цица, не е искал да яде от шише. Но като цяло като се прибрахме го заварихме заспал. Толкова от мен, че свекитата са 1 седмица на селото си и трябва да  newsm79 wash hang 1ironing 1dishes  food002 и т.н.

# 442
  • София
 ДД! Laughing Laughing bowuu
Май по- актуално би било заглавие на темата:''Есента отпадна, зимата нападна, МАЙчето реве- не иска да яде каша и пюре!'' Mr. Green (Шегувам се разбира се! Peace)
Сега да честитя на месечинковците от вчера и днес- да са живи и здрави и все така да растат и хубавеят!  bouquet
Мерси за хубавите почерпки на всички! Peace
 Абе, чудя се защо не пишем от известно време newsm78 Би трябвало като се застуди да седим вкъщи на топло и само да цъкаме на компютъра, а вместо това всички се изпокриха в миша дупка и настроението е около нулата Sad Ще взема да напиша пак някой пост в рима, пък дано ви поразбуди малко Hug

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 12:14 от jenajena

# 443
Добър ден и от нас!
Студ,не стъд-ние пак сме си навън!Не иска вкъщи да спи това дете и това е!Онзи ден в дъжда рева цял ден! ooooh! Направо ми разказа играта!

Деси съжалявам за случилото се!Наистина е жалко да си отиват млади и добри хора! Hug
Хера Честит апарат!Моделите ти са прекрасни!
Шени браво на вас!

Аз да си призная дадох малко картофче на Марти онзи ден.В чуденка с какво да го занимавам вече.Много се мръщеше  Laughing много беше смешен,но пък като види лъжицата и веднага отваря устата.Та изяде 2-3 лъжички.Вчера пак му дадох преди да хвърля пюрето.Днес не съм още.Чудя се вече какво да го правя newsm78
А вчера вече окончателно останових,че вечер не му стига кърмата.Изцока всичко и от двете гърди(сменях ги 100 пъти) и рев до скъсване!Накрая му направих 60 мл. АМ и се кротна и заспа блажено!

ииии...забравих да се похваля.След 3 седмици на работа бях -2кг!Останаха само 3!Та,Луси-никакви ароматерапии хихихи движение трябва!

# 444
Момичета, защо пюре от банан, суров банан не може ли да се дава? newsm78
Малко да се посмачка и да се дбави мляко или кърма...
Сигурно голяма глупост изтърсих, ама карай.
  На нашия човек също още нищо не му давам, мисля да изкараме още около месец така. После ще почна с бабешки японски рецепти за захранване, оризови каши, супи от соя със зеленчуци. Аз баткото го гледах съвсем безсистемно, каквото ядеме ние му давах по малко и на него.

Към кърмещите мами, вашите бебета нощем сучат ли или си спинкат? Щото аз съм дежурна всяка нощ и доста ми тежи, но съм готова на всичко за моето слънчице.

# 445
Марте - давай с римите!!! Hug
Теди - изкарай го на балкона да спи Simple Smile
Към кърмещите мами, вашите бебета нощем сучат ли или си спинкат? Щото аз съм дежурна всяка нощ и доста ми тежи, но съм готова на всичко за моето слънчице.

Както дойде - в повечето случаи става чак към 5, но ако си поиска по-рано - не отказвам Peace[/i]

# 446
lotxen само мога да си мечтая аз да спи цяла нощ.Кърмим се горе долу по 3 пъти нощем.Може и повече Tired

# 447
И Ина суче най-малко три пъти нощем.

# 448
  • До морето :)
Жива съм. Нямах нет и нищо не съм чела  Grinning
Елито от 4 дни е със запушен нос, но вече се пооправя. Много трудно й беше да спинка и да яде, но сега е по-добре. Иначе за 1 месец сме качили 700гр. и сега сме точно 8 кг.
Връщам се да ви чета, дано да няма други болни  Praynig

# 449
Добър ден,  Hug  wavey

писах, писах и го затрих  #Cussing out ooooh!

А_вал и Бисквитка благодаря за кафенце и чайче тази сутрин  Hug

накратко да ви се оплача, малкия нещо започва да обръща ноща на ден и обратно... нещо се опитва да си обръща режима и не мога да му хвана спатиите  Tired newsm78. Уж сега трябва да яде, пък той спи, уж се беше събудил, оставих го да се разсъни самичък и да си поиграе до ядене, пък той пак заспа  Rolling Eyes
Отгоре на всичко вечерно време започва да иска да заспива по-рано. След като онзи ден заспа некъпан и гладен към 19.00 се събуди чак към 22.30 да яде и пак продължи да спи до 5.30 ... а снощи към 19.15 пак така, само че реших да го изкъпя и да го приспа... изкъпах го, почнах да го приспивам, той взе че се кротна и опули едни очи и до там... заспа към 21.00 и след час два започна едно мрънкане, ядене в 00.30 и в 5.00 айде пак се събуди, пфуууу ...

Така си мечтая да легне това зверче в 21.00 и да спи до 7.00 без да се събуди ( мечтиии, мечтиии, кога ще  ме зарадвате  newsm12
Тази сутрин аз бях със запушен нос и познайте - пръснах от спрея на детето - МаримерА, и съм ШЕСТ!  Mr. Green
За нощното ядене: Еди яде обикновенно в 20.00 - 20.30 и после към 00.30 - 1.00 и после сутринта между 5.30 и 7.00, когато дойде...

Честити месечинки на Филип, Виктория, Магдалена, Давид, Георги, Даниел, Стела!  baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

Отивам да видя, малкия какво прави...  Tired няма ли да се обядва...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт