Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 27 953
  • 702
  •   1
Отговори
# 540
  • До морето :)
Zazka, много се радвам, че всичко е минало успешно! Дано всичко вече да е зад гърба ви. Целувки! Вкъщи и тримата ви стискахме палци  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 541
Здравейте, мамчета  55
Зазка, радвам се, че всичко е минало добре. Дано бързо загърбите лошото и предстои само хубаво!  Hug
За обличането: засега не сме излизали в студовете, само в колата де, но то не се брои. Иначе вкъщи я обличам с боди с дълъг ръкав, гащеризонче и чорапки. Но днес ми се струва доста хладно, та съм я понавлякла и с жилетка и терлички.
За кашите: ще взимам на Хип - зърнени (оризова, елда и някакъв овес с плодове) и има една млечна, която се води "Първата каша на бебето". Мислех с нея да започна, но сега вече тотално ме объркахте.
Хера, много е готин Боримече. С тази шапка изглежда като голямо момче.  Hands Clap

Друго имаше ли, нямаше ли...  Thinking Не си спомням  newsm78

Иначе моята калпазанка вече не е чак толкова голяма калпазанка. Заспива много по-лесно и от там вече всичко се нарежда. Въпроса е да си вземе съня. Е, не че не се разнасяме пак цял ден на ръце, ама карай  Grinning

# 542
Зазка, чудесно е че сте си в къщи. Hug Дано всичко вече е зад гърба ви. Hug

# 543
Зазка, радвам се, че всичко е минало. Много прегръдки и целувки за двечките!

Гери, ти не смяташ да даваш прясно мляко, но ако го запишеш на кухня на 9мес, да не мислиш че там правят десертчетата с адаптирано Simple Smile Тя и Хера го е казала де, всичко там е с прясно мляко. Освен да не му даваш десертчета на Едито Simple Smile

Хера, Боримечето е голям ПИЧ!!

# 544
hohiho, имат право, обикновено такива са договорите, когато има и сметка и кредит към една банка. Банките си се подсигуряват. Аз съм в ПИБ, там също е такъв договора.
zazka, хубаво е, че отново сте у дома и всичко е минало вече. Hug

# 545
Зазка, много се радвам, че всичко е минало добре и дано бъде успешно! Пазете се сега и дано всичко е вече зад гърба ви! Дано от тук нататък ви предстоят само хубави и усмихнати дни!  Hug Heart Eyes

Мушеее, не бях се замислила над това, ми сега? Баси, мислех да му давам прясно мляко едва след година и половина, а кисело след годинка, пфууууууууууууу, отидоха ми сметките по дяволите  Crossing Arms Tired

# 546
Зазка,добре завърнали се Hug Дано всичко лошо е зад гърба ви Praynig Много прегръдки за теб и малката героиня Hug Hug Hug

Марте,идвааааааааааааайте Hug Ако искаш и със сто деца и мъже да дойдеш ви приемам всичките Hug Само че няма как да ви запомнят в Пловдив,защото ние държим челното място и нас трудно някой може да ни измести от съзнанието на хората Mr. Green
Btw,снощи ви сънувах двете с Магеланка,но убий ме нищо не помня Thinking Само си спомням,че беше хубав сън... Laughing
Ако знаеш аз как се гласях за София и бях убедена,че ще пием кафе с тебе на Витошка Mr. Green,но плановете ми се промениха,а и времето не беше на моя страна Twisted Evil

Хоупова и тя пък се отказала да се връща Crossing Arms Дано до другата Коледа направим нещо съвместно Mr. Green

Добре,че след няколко дни ще се видя с моята вярна дружка Херудута....тя излезна най-сериозна от всички....не че някога съм се съмнявала в заралии Mr. Green

Днес опитахме тиква с картоф,че то по-голяма отврат от това няма бе Sick Аз само като го помирисах,щях да  Sick,така че изобщо не се учудих,че Венцулини му се назландисваше доста Mr. Green Та в този ред на мисли,май ще пробвам и някой от другите марки пюрета,аз кво съм се лепнала на този Хип,все едно рекламно лице ще им ставам Mr. Green Утре пак ще го тормозя милото,но като гледам няма да е това "нашето" пюре Mr. Green

От снощи пак сме във фаза и вече едва издържам-то не е рев,тръшкане,мрънкане,ноооо има и по-лошо(винаги има по-лошо Mr. Green)-крещи като обезумял Twisted Evil Това откъде се научи да го прави,но от 2-3 дни е якото крещене вкъщи и то с едно такова пронизително и пискливо гласче,направо в мозъка ми се забива ooooh!
Някой да има подобни изяви newsm78(няма да казвам,че пак съм се вкарала във филма,то е ясно Mr. Green)(Хоупова,не чети тези редове Mr. Green)

# 547
  • София
Привет от моите мишлета 

# 548
Зазка,добре завърнали се Hug Дано всичко лошо е зад гърба ви Praynig Много прегръдки за теб и малката героиня Hug Hug Hug

ноооо има и по-лошо(винаги има по-лошо Mr. Green)-крещи като обезумял Twisted Evil Това откъде се научи да го прави,но от 2-3 дни е якото крещене вкъщи и то с едно такова пронизително и пискливо гласче,направо в мозъка ми се забива ooooh!
Някой да има подобни изяви newsm78(няма да казвам,че пак съм се вкарала във филма,то е ясно Mr. Green)(Хоупова,не чети тези редове Mr. Green)
Да взема и аз да се възползвам от някой дет е писал  Joy
Люси ,Мариела крещи изтерично от около седмица.Има едно голямо магаре Йори,гуши го,хапе го и крещи,явно е от радост.Или когато успява да си начеше венците пак издава пискливи звуци..котките много се стресират smile3511,аз свикнах:) newsm62

# 549
Люси,картоф и тиква верно си  е гадничко,но аз си го приготвям вкъщи и Мариела яде,що не пробваш?

# 550
Вики и Даниел са много сладки  Heart Eyes

И ние КРЕЩИМ, направо ужасно, както си го описала Люси, все едно за Еди си писала... много глезен е станал и все в ръце да бъде  smile3511 smile3515, а накрая и аз така  smile3514
Тиква с картоф? При нас се прие добре... да ви кажа от както въведах плодовите пюрета, ми се лигави на зеленчуците... но като цяло хапва, само че броколи и спанак не признава  Sick, аха и ще повърне горкото... обаче аз нали съм лоша мама и съм му приготвила този път да пробва спаначето на хипп със сметана, белкем го Ареса  newsm78
Ааа не можех да му смогна на лапането на банана, направо полудя, като автомат бях в ръцете, кога го преглъща незнам, много е бърз когато му хареса някоя манжда...  feeding smile3521

Да ви питам някой знае ли пюре с чушка, капия??? И дали всъщност има за нашата възраст или се дава по натам?  newsm78

Аз да ви кажа, още малко ще давам пюрета и както е лошо времето и ще му правя домашни такива, нещо се надъхах пък да видим  Mr. Green Grinning

# 551
Гери, аз му готвя на Дани и ми е голям кеф (въпреки, че се тръшках, че щом хората са наготвили за малките бебета няма нужда аз да го правя Mr. Green). На мама манджите са най-вкусни  bowuu.
То не че му е много разнообразно менюто де Laughing. Ама нали се налагаше да започнем захранването още в началото на 4тия месец, та реших по-бявно да внасям разнообразие, да не му натоваря коремчето. За сега е ял само картоф, морков и тиквичка, като тиквичка му дадох само 3 пъти до сега по съвсем малко. Ама нещо тиквичката и моркова не му ги мели стомахчето и си излизат целички в памперса. Въпреки, че са домашни, малко ме притеснява морковчето, та днес сложих от готово пюренце, да видим как ще излезе. А и оризова каша на Хип яде, безмлечна, на мен не ми е гадна, ама е безвкусна. Той си я лапа с кеф де. С нея му правих тиквички с ориз Wink. Е те това беше много гадно Sick, въпреки че той си ги изяде, не съм повтаряла.

Силвиа страхотно усмихнат поздрав. Големи сладури, да ги гушнеш и двмата Hug Hug Hug

# 552
Zazka много се радвам, че всичко е минало успешно и ви пожелавам да се възстановите възможно най-бързо!  Heart Eyes

Хера, silvia1111 много са ви сладки дечицата...и пораснали! Мистър Б с тази капела е трепач Simple Smile.

hohiho много гадно е това, дано намериш решение!

danaq_lv за дрешки аз обикалям из кварталните бебешки магазинчета. Нямам кога и как да ходя до Вис Виталисите и Хиполенд, та си купувам необходимото от по-малките. От тях намерих и чорапогащниците днес, точно на Сали както Хера беше казала, едноцветни, и наистина са много хубави. Остана якето.

Луси и Габчо пищи, без значение от позата. Само когато е на ръце е кротък и добричък. Като му омръзне- писва.

Гери. С. Хубава почерпка мерси Simple Smile. Сигурна ли си, че не е рано за сметана и чушки? За чушките не знам, но сметаната нали е млечен продукт, иначе броколито ще е много по-добро с нея. За чушките- като ни каже педиатърката да въведа, мисля да си я направя сама- печена белена, мискирана с картоф и АМ/кърма примерно. Не се сещам за такова пюре (то пък нали и моят опит е един....).

mushence точно за това запарване на яйчицата се бях ошашкала и аз. Но ако измръзне ще е по-кофти. Не се бях замисляла ако навлечен го заведа на гости- явно ще се преобличаме в този случай.
Преобличането обаче вече не е това, което беше. То е едно  smile3511 smile3515, като гледам не сме само "ние" така. Rolling Eyes

Уф дано не пропусна нещо, но ако пропускам- не е нарочно, вече не знам по кой свят ходя.
Много се кефя, че приключихме с тиквата- не мисля да давам скоро пак. Дано морковът и картофът се приемат по-радушно.

# 553
  • София
Зазка, много се радвам , че вече сте си в къщи и всичко е минало благополучно. Браво на малката героиня и на теб  Hug . Не искам и да си представям какво сте преживели тези дни  Rolling Eyes . Дано всичко лошо е вече  зад гърба ви и от сега на татък само хубави неща да ви се случват  Peace Hug    bouquet

За пищенето - и Елена пищи ....от кеф
Луси , а ти кога ще идваш в София ??? И ще пиете кафе  без мен ???  wait  Crossing Arms

Хохихо много неприятна ситуация  Rolling Eyes

Гери  ти прясно и кисело мляко няма да даваш, направо минаваш на сметана  Joy Joy Joy
Пюре с чушки няма или поне не съм срещала  Thinking

Много готини бебоци и кака видях по последните страници  Heart Eyes

# 554
  • До морето :)
Имам въпрос - много ме боли главата, направо ужас. Какво мога да пия? Парацетамол? Чета листовката на Нирофена за малката. Пише да не се взима в 3-тия триместър на бременността, но за кърмачките нищо не пише. Дали може да взема от него?

Общи условия

Активация на акаунт