Иде пъстроцветна есен, МАЙ-чето приспиват го с песен! - Тема 8

• 27 947
  • 702
  •   1
Отговори
# 555
Зазка  Hug Hug Hug Браво на малката героиня! Дано наистина вече всичко лошо е зад вас Praynig

# 556
ДВ и от мен!
Zazka, много се радвам, че всичко е минало успешно! Дано всичко лошо вече да е свършило   bouquet Hug Hug Hug
Хера, Силвия, страхотни бебоци и кака. Мистър Б. е 6.
Гери, благодаря за почерпката! Wink
Хохихо, много неприятна ситуация! Да си нямаш вземане-заване с банки направо.
Нелка, можеш да пиеш парацетамол!
Отчет от днешната консултация - +500гр. и +2см . Сега сме 7500гр. и 68 см. Малко множко, ама айде, от мен да мине. Laughing Биха ни и ваксините. В резултат на това днеска беше ад - не стига че във Варна беше цял ден ветровито и дъждовно, и не мога да я изведа никъде, ами и вкъщи не се живееше след боцките - то не беше рев, тръшкане, спи й се, а не може да заспи.... ooooh! Цял ден на ръце.  Направо съм като пребита и сгазена от незнам колко влака.
За дрешките - купувам от квартални магазинчета, но имам и от баткото доста, та ги използваме по предназначение. Grinning Иначе и при нас обличането е  ooooh!, много й харесва да стои гола, ама няма! Crossing Arms
Марте, страхотни рими! newsm20 Шапка ти свалям! Абе който може, го може! Laughing
И накрая, честити месечинки на всички бебчовци днес, включително и на нас! За почерпчица, то толкоз късно вече, ама айде, от мен да мине: Mr. Green
, , . Абе всеки да се чувства почерпен с кавото иска!

# 557
Добър вечер!

Зазка Радвам се,че всичко е минало!Браво на бебка!
Марте просто убиваш с рими! newsm10

И Марти пищи от радост.Днес даже се стресна от собствения си писък.Много беше смешен.
Днес,не знам дали защото яде картофче и е по-заситен,но му стигна кърмата.Сложих го в леглото,гушна си любимата играчка и зяпа,зяпа,па заспа!Няма такъв кеф!

Много сладки бебоци! Heart Eyes Да има как всичките да мога да ги нагушкам! Hug

Ааааа...какво викате за кафе????

# 558
Да се включа и аз на бързичко Simple Smile

Аз също ще купя чорапогащници, но ако отиваме някъде на гости няма да слагам, само ако ще се моткаме навън. А и то няма да седи само в количката детето, знам си го, колкото и да е опакован с чували и т.н. ще иска да изскача от количката, затова навън ще е облечен, но по къщите - не Simple Smile

Гери, ти верно изби рибата - без мляко, направо сметанка Simple Smile Поне няма да го мислиш много Simple Smile

Аз дадох чушка/пипер Simple Smile Направих пюре картоф, морков и пипер.....добре беше. Тези дни нещо не мога да насмогна да направя домашно и запаса от зеленчукови намаля. Аз и преди това казвах де, че вкуса на купените пюрета няма нищо общо с това да е направено домашно..... особенно пък и морковите, така боядисват, а домашните - не толкова.

Друго какво имаше......... newsm78 забравила съм  Whistling

# 559
  • София
Добър вечер и от нас с Никол.
Благодаря ви момичета за топлото посрещане!
След дъъългия ден,в който редувахме с бебка ядене,игра,приспиване по 100 часа и спане по 15-20  мин.най-накрая се добрах и аз до компа.Първо да честитя месечинките на Еди на Гери.С.и на Анна на А val.Зазка-браво на малката героиня и дано всичко лошо остане в миналото!Хера и Silvia1111-мн.хубави бебета и кака видях.За обличането-от както е толкова студено още не сме излизали,а в къщи е облечена с боди,гащеризонче и чорапки за малко,а после за мой ужас-боса.Като гледам това май е най-голото бебе в темата,ама като не обича топло какво да я правя......Даная и аз в събота мисля да съм на бебешопинг.Ще ходя на борсата в Хаджи Димитър.Надявам се пак да имат хубави неща.Сигурно пропускам нещо,ако е така-извинете ме,още съм нова.А,и болничките бързичко да оздравяват.Лека вечер на всички.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 02:43 от zelenamama

# 560

Ето ме, завърнах се. Пътуването с кола и бебе до NY и обратно мина неочаквано добре...

Бързам да се включа по две- три теми, които успях да мерна в бързината, естествено не мога да прочета всичко, което съм зпуснала, затова накратко и набързо  bowuu

Зази, теб те мислихме всички, ето, че всичко е минало и вече сте си у вас, но само ти си знаеш на какво сте били подожени, през какво сте минали и как сте се чувствали...  Confused
Ако искаш, метни едно ЛС да разкажеш накратко за всичко и за условията и отношението, много ми се иска да чуя, че не е това, което те предупредих, че може да бъде  Praynig

Чорапогащници- купила съм. Не страдам от предразсъдъци, вече сте разбрали сигурно, защото както казах, пазарувам дори от момичешкия бебешки щанд, щом ми хареса нещо, стига да е без къдри и джувки  Wink

В момента ми престои купуването на бебешки скрин, защото дрехите са ужасно много вече, за аксесоарите- шапки и обувки да не говоря и е много належащо в момента. Дано намеря нещо, което да пасва на кошарата и на бюджета ни  Mr. Green

Херич, мернах снимка на Борис, отново поздравления за доброто фото, аз не спирам да опитвам, но все така не ми се получава, фокусът ми постонно бяга, искам да фокусирам на лицето,но той е отишъл в обувките..  #Cussing out И така...  Tired

# 561
Добро утро!

Зазка ,радвам се,че операцията е минала и вече сте си в къщи! Hug

Силвия и Хера ,много хубави дечица! Heart Eyes

Марте,страхотни рими!

Хубав ден от нас!  bouquet

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 09:35 от лава

# 562
  • До морето :)
Усещам, че днес никой няма да пише в темата, а всички ще сме на разходки! Наслаждавайте на СЛЪНЦЕТО!   Nature Sunny  Nature Partly Sunny family 1swing sun sun

# 563
  • Варна
Добро утро! Да се разпиша набързо, докато малкия звяр спи.

Зазка, радвам се, че всичко е минало добре! Дано повече никога не ви се налага да преминавате през подобни изпитания!

Hohiho, много неприятна ситуация с банката, и аз мисля, че нямат право да ти вземат от помощите, но за всеки случай се консултирай с юрист. А въпросният човек, на когото си попечител, няма ли начин да си плаща кредита, предполагам е твой близък и едва ли цели да те завлече по този начин?

Относно обличането в къщи и навън: Аз май най-леко го обличам - в нас е само по боди с дълъг ръкав /без отдолу да има друго боди/, панталонки и чорапки. Температурата е около 21-22 градуса в момента. Като излизаме навън в това време слагам и обувчици върху чорапките и някаква жилетка върху бодито или горница на анцуг. Ако духа вятър, завивам и с одеалце. Чорапогащи и космонавти ще обличам като стане по-студено, че ако започна от сега да го навличам като за червен сняг, в големите студове какво ще правя... Абе май много леко го обличам, сигурно защото и аз ходя леко облечена - по принцип зимата ходя с тънък чорапогащник /евентуално в голям студ малко по-дебел, но не от най-дебелите/, пола, тънка блуза с 3/4 ръкави /в най-добрия случай с дълъг ръкав/ и палто, но като се замисля, други такива като мен няма Joy.
В тази връзка да питам по-опитните мами: до каква минимална температура е приемливо да се извежда бебето?

Дрешките купувам от интернет, от квартални магазинчета и от моловете /които за мен също се явяват квартални магазини Mr. Green/. Много съм доволна от онлайн магазин Пакостник, а сега пък съм набелязала някои нещица от сайта bebeshkidreshki.com, някой пазарувал ли е оттам?

Писъци при смях и рев има и при нас - винаги са ми били много досадни такива писъци като съм ги чувала от други деца и мисля, че точно тези писъци допринесоха за това с мъжа ми да си направим бебе чак на дърти години Mr. Green

Днес ще ходим да му бият ваксините, втория прием, дано ги понесе леко като предния път.

# 564

Да ви питам някой знае ли пюре с чушка, капия??? И дали всъщност има за нашата възраст или се дава по натам?  newsm78

Гери,имало бе Peace
http://ganchev.bg/bg/pure_kartofi_domati_kapia_maslo/....обаче незнам колко е подходящо за тази възраст newsm78

Нелка,кво слънце бе душа???Тук е толкова долно и подтискащо времето,че не е истина Mr. Green Добре,че поне загубения дъжд спря след 2-3 дни нон-стоп валеж Twisted Evil
Така че аз ще си пиша в темата-хахаха!

Силвия
,чудесна снимка,прекрасни дечица!

Херудутооо
,откъде го измисли това Мистър Б. Mr. Green Веднага правя асоциация с Мистър Бийн,която в случая не е подходяща Twisted Evil Борката е страшен пич на снимките Heart Eyes

Бубе,айде бе,ти голямо гостуване направи в тоя Ню Йорк Wink Всъщност аз ако бях,можеше да забравя и да се върна даже Mr. Green

Нелли,щях да идвам октомври в София,но плановете се промениха...дойда ли обаче, когато и да е,извинения за неизлизане НЕ приемам Mr. Green

# 565
Дорро утро!
Аз понеже вчера се похвалих как ми е заспало детето и изкарахме тежичка нощ.Нещо не му се спинкаше много Tired
За обличането и аз да кажа - вкъщи е по боди с дълъг ръкав,панталонче и чорапки.Като излизаме му обличам и по-дебеличка блузка,слагаме памучна шапка и се завиваме.Само да кажа,че сме още в коша за новородено.Слагам и покривалото.Чорапогащник още не съм слагала,но имам и в наистина студено време ще обличам.
Ние до сега не сме изпускали разходка.Според мен децата трябва да са всеки ден навън Peace

Хубав ден от нас!Дано е мноооого слънчев!

# 566
Добро утро,добър ден!

Ау,голям студ вчера,включих радиаторите.Аз съм много зиморничава,до миналата зима спях с вълнена жилетка и чорапи/сууупер секси Mr. Green/,мъжът ми все ме закачаше,че се уморявал докато свали всичките катове дрехи от мен.Та,Евчето когато беше бебе,за протокола-януари 2006г.температурите във Варна стигнаха минус 25 градуса,я обличах като за световно и съответно тя се скъсваше от рев.Ами,то милото,не било такова зъзнещо като майка си.Все и е топло.Няма да ми повярвате,обаче,дори в най-голяма зима,тя се отвива и в съня си си вдига горницата на пижамката до врата,за да и е гол корема-искала да диша Shocked Shocked Shocked
Та,сега Ина я гледам и се чудя-да я обличам ли като себе си или да я гологъзя като Ева newsm78

Инчето от един месец е със зачервено вратле,в гънките,мазах с какво ли не-има ли някой с подобен проблем и какво ви помага?

# 567

Какво ще кажете за това???

Люси, ама в това което си показала има домати  newsm78, затова и избягвам да гледам на Ганчев... по натам ще поогледам и тях, но за сега се въздържам...
май и аз домашно ще го правя, примерно същото само че без доматите Rolling Eyes

# 568
  • Стара Загора
Добър ден bowuu
Гери остави тази сметана сега Mr. Green За месеците на които сме...много е малко разнообразието. Така, че редувай за сега въведените. АЗ днес пак имам провал с елдата...неще тоя Борис и това е. Вчера 3 лъжици...днес - половин Twisted Evil С това темпо ще го захраня като брат му...на годинката Mr. Green
Лусиндо...де ще ходиш у София без мен бе...аз викам една Икеа да ударим Mr. Green
А сега за тези неползващи фейса...истинския притежател на шапката на Мистър Б...Мистър С Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 11:52 от Хера

# 569
Ауууу,красота!

Общи условия

Активация на акаунт