на колхозния и на чаталджа имат борсички (аз пазаря на Хипп от представителите директно,веднъж месечно)
Но аз нямам нищо против, тамън няа да ми се налага да готвя
вече една седмица 
Ще взема да й ги давам до понедленик. Ако още не е минала напълно хрета, ще звънна да доки.
. 3 нощи вече ми го прави този номер. Спи до късно през деня и не може да се умори преди нощния сън. Съответно към 3-4ч. е във вихъра си
По принцип не ми пречи, тя си говори нейните, аз уж спя, ама я взимам при мен, уж да е по-спокойна. Какво спокойствие, братче. Само ме рита и ръчка
за какво ще правят и млечна пък
Ама както и да е, аз ще сложа плодово пюренце.
Иначе купувам готови, да смесвам от време на време за разнообразие.
И ключовете за колата ми останаха там, а бях тръгнала да купувам стола за хранене........ но и него следобед, като ми върнат баба и дядо количката с детето
Но живота си знае работата......може и да отлетят пиленцата от нас, да ги гледаме отдалеч.

И това няма нищо общо с моя си мъж. Изобщо няма нищо лошо, ние сме се разбрали по този въпрос с моята половинка и като видим някой достоен за коментар, веднага се изкоментира, независимо дали е мъж или жена. Няма да седим със затворени очи, я 

Мляко, обаче смятада продължавам да давам след пюрето поне до към 8-я месец.
- 98НИК,ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ИЛООООООООООЙКЙУЙХИ,,ТЪ;ЛП-;ПЯ-И9ЛК.ЙК ФТТХББББе3дЍ

, абе знае че се търкаля това дете и пак за секунди го оставил на дивана... голям рев, големи писъци, нищо уж сериозно му няма. Леко натъртена скула и целия пребледня. Даже незнам как е паднал, мъжа ми предполага че е настрани.. ей, значи много ме яд... сега горкото от толкова рев заспа по никое време..

, то се разплака ама явно много му се е спала, щото след мъничко пак си заспа, само че хлипаше насън, милото ми, ще го уморим това дете.
Препоръчани теми