Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 21

• 65 355
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Това се казва да си на правилното място и по правилното време  Laughing

Melike ipek Yalova

В екипа на "Великолепният век" се включва и едно ново име. Мелике Ипек Ялова е дъщеря на бившия министър Юксел Ялова. По време на обяд са се засекли в един ресторант в Бебек с Мерал Окай, Мехмет Гюнсюр и Немрин Ероглу, която е организатор на проекта. Немрин е отишла при нея и е дала визитката си. Специално за тази си роля е взела уроци по испански. Завършила е магистър в La Sapienza University of Rome където е учила Международни отношения.

# 166
# 167
  • планетата Земя и по точно до морето
Корделия Hug  bouquet

Леле много инфо, много нещо.  Hug Сипвам си едно малко и почвам да гледам и да чета.  Joy
Наистина този сериал ни подтиква да ровим в историята. На мен специално ми е супер интересно и за това.  Grinning
Гавина и Жу и на вас за линковете  Hug Hug  bouquet  bouquet

АниHugмного хубави фотки на Мерием. Направо е неузнаваема с "новите" килограми. Имаше нужда, особено като имаме предвид, че камерата по принцип качва поне 5 кг.

# 168
  • Атлантис, Галактика Пегас
Тази Малике има устни като на Мара отварачка.  Sick Sick Sick

# 169
# 170
Тази Малике има устни като на Мара отварачка.  Sick Sick Sick
Joy Joy Joy Ще я целува на два пъти султана. Не знам дали хонорара на Халит е двоен за тези сцени, ако изобщо Хюррем е допуснала халвет.  Grinning

# 171
Ари, за Халит не знам, ама девойки предполагам и без хонорар ще се целуват.  Mr. Green
Ще им замести целувката хонорара.  Joy
Иначе сериозно .... пусто да остане къде прословутата любов на тоз Султан, като му светват очичките при всяка пола и цици...  newsm78

# 172
Иначе сериозно .... пусто да остане къде прословутата любов на тоз Султан, като му светват очичките при всяка пола и цици...  newsm78
Май където е прословутата начетеност на Хюррем... Mr. Green
Този пропуск в образованието и почва сериозно да ме дразни.   Twisted Evil
Все пак, освен любовни писма, султанката е въртяла, кореспонденция с краля на Полша и шаха на Иран, а това е политика на доста високо ниво.

# 173
Корделия, не знам защо не я виждаш ?  Peace Според мен изобщо настройката, мисленето е на километри от нашата съвременна представа.

В твоя линк е обяснено много добре. Харема не е бил само и единствено за кеф. Султана е бил "задължен" да "произвежда" наследници за династията. Очакванията са били такива. Халвета не е бил изобщо приеман за изневяра на когото и да било.
То и Хюррем за това, като отгледана в съвършенно друга среда не го приемаше за нормално и се бунтуваше.

Според мен думите, които са достигнали до нас, че "султана не е имал очи за друга, след Хюррем", трябва да се разглеждат не абсолютно буквално.
Тя се е превърнала в безспорната фаворитка, но това не е изключвало халвети и с други джариета от харема. Поне аз така разбирам нещата.

# 174
Иначе сериозно .... пусто да остане къде прословутата любов на тоз Султан, като му светват очичките при всяка пола и цици...  newsm78
Май където е прословутата начетеност на Хюррем... Mr. Green
Този пропуск в образованието и почва сериозно да ме дразни.   Twisted Evil
Все пак, освен любовни писма, султанката е въртяла, кореспонденция с краля на Полша и шаха на Иран, а това е политика на доста високо ниво.
Виждането на история на Мерал...  Sick Crossing Arms

# 175
Какво ли значи този поглед на Ибрахим?Всякаш и дава надежда.
Струва ми се ,че ако не го е страх от последствие ще я отнесе като бръмбар
сламка и ще ощастливи влюбеното и сърчице.Дали Мерал няма да измисли нещо?

.

# 176
Корделия, не знам защо не я виждаш ?  Peace Според мен изобщо настройката, мисленето е на километри от нашата съвременна представа.

В твоя линк е обяснено много добре. Харема не е бил само и единствено за кеф. Султана е бил "задължен" да "произвежда" наследници за династията. Очакванията са били такива. Халвета не е бил изобщо приеман за изневяра на когото и да било.
То и Хюррем за това, като отгледана в съвършенно друга среда не го приемаше за нормално и се бунтуваше.

Според мен думите, които са достигнали до нас, че "султана не е имал очи за друга, след Хюррем", трябва да се разглеждат не абсолютно буквално.
Тя се е превърнала в безспорната фаворитка, но това не е изключвало халвети и с други джариета от харема. Поне аз така разбирам нещата.

Ари, твърди се че е бил верен на нея. Това би трябвало да исключи халвети.  Crossing Arms Thinking

# 177
И аз мисля като Ари.Дори да не е имал нищо с жени от харема,
през продължителното отсъствие от двореца да не би да е бил на пост и молитва?
Кой знае коя българка,сръбкиня или унгарка го е отнесла и сега някъде има потомък
с османска кръв. Joy hahaha Joy  

# 178

Ари, твърди се че е бил верен на нея. Това би трябвало да исключи халвети.  Crossing Arms Thinking
Би трябвало, но според нас. Аз мисля, че тяхната представа за вярност е имала други измерения и то свързани по скоро с властта и придобитите правомощия, а не абсолютно буквално с халветите.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт