Обяд и работно време.

• 25 241
  • 242
  •   1
Отговори
# 90
  • Sunshine state
Ако поддържам фигура,ми стига и едно кисело мляко или плодово такова,не виждам защо задължително в обедната почивка трябва да ям манджа или нещо по-стабилно. Peace
Има и доста работни места,на които няма обедна почивка.  Wink

# 91
  • Пловдив
Ако поддържам фигура,ми стига и едно кисело мляко или плодово такова

как издържате само на мляко
аз не мога

# 92

аз не мога
И аз така си мислех преди години. Издържа се, даже не ти се яде през деня. Пия повече вода. Е, вечер си гладен, но не е нещо непреодолимо. Въпрос на навик е.

# 93
  • Sunshine state

аз не мога
Зависи господ с какви гени те е дарил.Аз съм склонна към напълняване,а съм и доста суетна.Свиква се.Все пак и киселото млекце засища,макар и 1  Peace   Hug

# 94

аз не мога
И аз така си мислех преди години. Издържа се, даже не ти се яде през деня. Пия повече вода. Е, вечер си гладен, но не е нещо непреодолимо. Въпрос на навик е.
А защо е необходимо да ядеш един път на деня , да трепериш от глад, да се наливаш с вода за да притъпиш глада, а на вечеря да наваксваш .Много по здравословно си е три основни хранения , отколкото глад до вечеря. ooooh!
Здравословно , не означава да стоиш по цял ден на едно кисело мляко с мюсли , кафета+цигари на гол тумбак.С такова хранене се чудя как не сте си докарали язва или гастрит.

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 23:21 от Markrit

# 95
С такова хранене се чудя как не сте си докарали язва или гастрит.

Аз точно с такива навици си скапах стомаха. Дори не беше от желание да отслабвам. Просто нямах хранителни навици. Никога няма да си го простя и ще науча децата си да ядат здравословно.

# 96
 Е, кой казва, че се наваксва на вечеря?
Ми и на вечеря ядеш скромничко.  Rolling Eyes И според мен е въпрос на навик, аз обясних по-горе - примирах от глад точно една седмица, но се сдържах да не наваксвам, после вече дори просто не ми се ядеше много и плод на обед и салата на вечеря са ми напълно ок.
Обаче, да, аз живея сама и не се налага да готвя, така че сигурно и това има значение.

# 97

аз не мога
А защо е необходимо да ядеш един път на деня , да трепериш от глад, да се наливаш с вода за да притъпиш глада, а на вечеря да наваксваш .Много по здравословно си е три основни хранения , отколкото глад до вечеря. ooooh!
Здравословно , не означава да стоиш по цял ден на едно кисело мляко с мюсли , кафета+цигари на гол тумбак.С такова хранене се чудя как не сте си докарали язва или гастрит.
Аз не бях написала, че ям един път на ден, закусвам си в къщи, но е някаква лека закуска - плодове или овесени ядки. На обяд кисело мляко и на вечеря някакво ядене със салата. След обяд пия кафе и най-много някакъв плод да изям. Не пия повече от 2 кафета на ден и въобще не пуша. На този режим съм вече три години по здравословни причини и не смятам да го сменям не от суетност, а от страх да не ми се влоши заболяването. Повярвайте, няма по-голям кошмар от сваляне на излишни кг....Не разбрах от какво може при такова хранене да си докараш язва, но нейсе

# 98
milittana ,не знам какво ти е заболяването ...може този режим при теб да е полезен.
Но за здрав човек меню от:

1.закуска-плод
2.обяд-плод ИЛИ кисело мляко
3.след обед-кафе
4.вечеря -салата
е всичко друго ,но не и здравословно.

Може да е диета,някакъв временен режим, но не и здравословен начин на хранене.

# 99
  • Sunshine state
И аз се чудя как може да се налапаш с манджа или дюнери и после да ти се работи,ама не питам как хората издържат.На работното място ми се приспива,ако обядвам обилно.Нямам никакви оплаквания със стомаха.  Peace Всеки сподели какво обядва и съответно за едни обяда се състои от кисело мляко или плод.Аз не виждам нищо лошо в това.  Wink

# 100
Това е съвсем вя рно . Нахраниш ли се обилно, плюс естествения биочасовник на човека - и в периода около 14-15ч следобед - ставаш напълно разпуснат.
Аз също не разбирам как колеги ядат по три яденета, плюс питие, но факт.
Всеки си знае.
Pupitka - предполагам взимаш някакви витамини и тн, защото например в месото има основни нужни на организма вещества, които - ако не се яде месо - трябва да се набавят по друг начин...

# 101
  • Sunshine state
Не вземам нищо,ям си месо,просто не пържа,а пека.Аз съм виден месар.  Flutter
В на мъжа ми завода имат стол и като си хапне повечко,после не му се работи,защото му става тежко и съответно се отпуска.Просто всеки си има навици и някакъв ред за хранене.  Hug
Аз си готвя у нас,даже обожавам да готвя,но това не ми пречи да си хапвам моите си нещица наравно с другите.Не се изкушавам и си се чувствам много добре.  Peace Не съм впрегнала цялото си семейство в идеята за здравословно хранене,тук се яде пържено,мазно и сладко на корем.Като нямат проблеми с напълняването,да си ядат на воля.  bowuu

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 11:30 от Pupitka

# 102
Не вземам нищо,ям си месо,просто не пържа,а пека.Аз съм виден месар.  Flutter

Оооо, значи режимът ти е съвсем нормален  Laughing

# 103
За един час се прибирам, вземам душ, ям и се връщам на работа.
егати ... теб задръстване не те ли лови или офиса ти е в махалата или ценТУръта ти е махалата. Laughing
Хранех се в близките заведения като балансирах между постоянно звънящият тел. и вилицата... беше гадно. Tired

# 104
Лабрадор живее в Стара Загора, мисля.  В малките градове наистина е така. По обез градът опустява.

Общи условия

Активация на акаунт