Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Across the Multiverse
Добро "утро" и от мен!
И аз да се оплача, че бяхме 3 часа без ток вчера, и то по обяд. Ужас беше!
Като стана въпрос за колички моля да ми дадете вашето мнение за тази http://kasida.bg/hauck-bebeshka-kolichka-shopper-11-trioset-whee … 2011-47-8883.html   Как ви се струва? Мен ме притесняват единствено колелата, но кажете виждате ли и други недостатъци?

# 556
Добър ден!
Чета, пия си чая и си организирам деня...

кошарката е много хубава,но е хубаво мястото за повиване да не е такъв вид,ако ще го използваш разбира се
И на мен повивалника ми се струва малко неудобен по същите съображения, но си мисля, че едва ли завсяко повиване ще го ползвам, а по-скоро ще извършвам тази дейност на най-близкото и удобно затова място.

Вчера както си карах по "Булаир" един контейнер тръгна да пресича.
Благодаря на всички за отговорите относно прегледа при Бояджиев. В началото на следващия месец ще отида.
Януари, кошарката е хубава. Ние имахме такава, която ползвахме при почивки и екскурзии. Удобна и здрава, ... За количка- има една тема в "на пазар", много полезна.
Прегледай темата, мисля ще ти е полезна.

Menina,
Аз бях при Бояджиев на 4'окт, като месец преди това започнах да ги шантажирам по телефона за час. Обаче график изкараха чак на 30.09. и съответно тогава ми записаха час.
Мерси за насоките за количките - ще прегледам темата, пък може и да се включа с въпроси.
А да те питам все пак за кошарата - наистина ли е толкова ниска - 54см или това е само вътр.страна, без крачетата/колелцата?
Пък това с пресичащия контейнер, макар че звучи комично си е направо трагедия! Добре, че не се е целунал с някого!

къде преглежда доктора по ЗК и като си запазвам час трябва ли да казвам ,че съм с направление, ще съм ти много благодарна и за някакви телефони за запазване на часове, смятам да се пробвам за час...пък да видим.
JENKA, първо трябва да отидеш до личния си лекар, от който да вземеш направление за записване за ЖК и в рамките на месец да отидеш при избрания АГ и да се запишеш. После си ходиш на прегледите при него без други направление, само със записан час. ЖК мисля включва и преглед и излседвания в опредлен срок и след раждането/ама 30дни ли беше, 45 ли, не знам/.

# 557
Като стана въпрос за колички моля да ми дадете вашето мнение за тази http://kasida.bg/hauck-bebeshka-kolichka-shopper-11-trioset-whee … 2011-47-8883.html   Как ви се струва? Мен ме притесняват единствено колелата, но кажете виждате ли и други недостатъци?
И аз съм я гледала в нета и моите мисли родиха следното:
Има ли пълно легнало положение на летния вариант, който реално ще се ползва втората зима? И ми се струва, че дължината му идва късичка за по-голямо бебе? А чувалче за крачетата?
Не ми допадна, че прането на тапицерията е на ръка и се чудя техните колички няма ли да издържат машинно пране на 30градуса?
Струва ми се малко тежка. А размерът на гумите ми се вижда приемлив.

Едни приятели имаха на тази марка, но не знам модел - ползваха я дълго, а бебата им беше големичка и щура. Сега вече близо година са я дали на едни приятели и те я позлват. Здрава е - поне това мога да потвърдя.

# 558
  • Across the Multiverse
Като стана въпрос за колички моля да ми дадете вашето мнение за тази http://kasida.bg/hauck-bebeshka-kolichka-shopper-11-trioset-whee … 2011-47-8883.html   Как ви се струва? Мен ме притесняват единствено колелата, но кажете виждате ли и други недостатъци?
И аз съм я гледала в нета и моите мисли родиха следното:
Има ли пълно легнало положение на летния вариант, който реално ще се ползва втората зима? И ми се струва, че дължината му идва късичка за по-голямо бебе? А чувалче за крачетата?
Не ми допадна, че прането на тапицерията е на ръка и се чудя техните колички няма ли да издържат машинно пране на 30градуса?
Струва ми се малко тежка. А размерът на гумите ми се вижда приемлив.

Едни приятели имаха на тази марка, но не знам модел - ползваха я дълго, а бебата им беше големичка и щура. Сега вече близо година са я дали на едни приятели и те я позлват. Здрава е - поне това мога да потвърдя.
Ох, това с летния вариант и втората зима не го разбрах... newsm78  Embarassed ако може малко разяснение? Чувалче за крачетата дали не би могло да се вземе отделно? Или да се ползва нещо друго? Иначе според мен ще може и машинно на 30* да се пере. Тежичка е, наистина. А гумите май по-скоро, че са пластмасови ме притеснява, но и размера да.
Ох, сега като се замислих май разбрах какъв е филма с легналото положение и втората зима  Laughing
Благодаря много за мението, ще се радвам на още.
М/у другото за тази цена +/- някой лев в нета друга 3 в 1 количка не намерих.

# 559
january, а къде преглежда Бояджиев, ако се обадя сега за след колко време горе долу би трябвало да ми дадат час, и ако може едно телефонче на което мога да си запазя час  Hug
Че тази смяна на системата пак ме разконцентрира  Blush

# 560
Giqito, друго, което си мисля, че е практично за количките за втората зима - възможност дръжката или коша да се върти, за да е насочено бебето в студа към майката - хем да се наблюдава, хем да е по на завет. А чувалчета отделно гледах в нета - цените варират от 60-70 до стотици левове.
Иначе и аз само мисля, гледам, ама все пак количка се купува, а не хеликоптер - трябва да е на приемлива цена! Успех в търсенето и ако набележиш още нещо - пиши, че и аз съм на тази вълна.
JENKA, аз при Бояджиев ходих в Света София - 056/845083; 056/845522. Като звъннеш им обясни, че искаш да се запишеш за ЖК при него да ти предложат часове.

# 561
Аз днес се обаждах в Св. София за час при д-р Бояджиев, но исках края на месеца и ми предложиха слетобед на 26.10 или сутринта на 31.10, предпочетох 26.10.

# 562
  • Където морето целува небето...
Колко много сте изписали. Менина внимавай по улицита, а и другите на които им се налага да излизат.
Крис при Ризова си ходих на ФМ. Каза 26.02 така че пак може да се засечем.
Януари жалко, че е свършила промоцията. Кошарката ми харесва. В началото мислих точно за такъв тип, но май решихме да е дървена. За количките наистина е дилема и все пак зависи от сумата, която мислиш да заделиш за такава. Все пак има и за 500 и за 2500 лв.
Има вече снимка на малкият Симон в сайтът на ДМ. Голям е сладур!
Излязъл е и новият график на училище "Биберон". Има ли желаещи за лекцията на 27.10 - "Видове контракции. Видове раждане. Възможни усложнения при раждане и техните корекции."

# 563
с каква цена са лекциите?

# 564
  • Където морето целува небето...
Аничка лекците в Девата са безплатни. Можеш в сайта да видиш и гравикът до Декември. Аз вече бях на две и ги препоръчвам (за упойките и особенно за кърменето). Отивам всеки път с кола и мога да взема някой ако иска.

# 565
Благодаря ви за съдействието  момичета  Hug
Запазих си час при него за 26-ти октомври, потитах дали може да 31-ви , но пък на мен ми казаха, че тогава не бил на смяна, както и да е трябваше да се запиша така или иначе, утре ще търча при личната за направление и ще чакам...Благодаря ви още веднъж  Simple Smile

# 566
Наистина Симеончо си е голям сладур. Голям бузанчо ще го изям. Сигурно Жени ще я изпишат утре и като имам време ще ни пише по-подробно как е минало Simple Smile

January - гледа сериозно си се заела със списъка на бебка. Ще започваш вече да пазауваш ли?

# 567
  • Across the Multiverse
January, мерси още веднъж за мнението. Аз май и да гледам още друго не мога да харесам, просто са много по-скъпи всички модели които ми допадат, а повече от тези пари ми се виждат адски много! Чудя се къде ли мога да я видя на живо да я огледам и пробвам?  newsm78
На лекцията за видовете раждане и т.н. аз вече бях. Беше интересно, но не точно това което очаквах. Общо взето се говореше за това, че всяка крайност не е препоръчителна (за тези родилки които не искат никаква или почти никаква намеса от доктора), колко време могат да продължат различните етапи от раждането, кога да тръгнем за болницата и кога можем да не бързаме и т.н. Аз очаквах, че по-скоро ще се коментира нормално раждане и секцио- плюсове и минуси. Такова нещо нямаше. Иначе Георгиев е забавен, на моменти леко брутален Simple Smile Въпреки че не беше това, което лично аз очаквах, препоръчвам лекцията, най-вече заради въпросите които ще зададат вече миналите по този път майчета.
Симеон е страхотен сладур! Пу-пу-пу! Simple Smile

# 568
Благодаря ви за съдействието  момичета  Hug
Запазих си час при него за 26-ти октомври, потитах дали може да 31-ви , но пък на мен ми казаха, че тогава не бил на смяна, както и да е трябваше да се запиша така или иначе, утре ще търча при личната за направление и ще чакам...Благодаря ви още веднъж  Simple Smile

ако не ти е много силна имунната система си купи една маска от аптека, че докато чакаш за личната лекарка някой да не те зарази, сега пред кабинетите  на личните лекари са 90% кихащи и кашлящи.

# 569
  • DE
Гери, количката е много хубава. Една приятелка я има и каза, че е много доволна.
Не е тежка и е качествена. А ти кога си ходила на тази лекция? Не ме взимаш и мен, а? Сега как ще разбера, че раждам?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт