Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Браво,Suzito85,честити ви сини гащи!Значи нашите бебоци няма да издържат до 29.02, те още сега се точат за рождените дни, няма да минем с един банкет на 4 год. Mr. Green На мен доц.Томова ми каза около 23 до 26.02, а бе след 20.02 да имам готовност.И аз да питам теб кой те гледа,  искам да си направя още един преглед,т.к. ФМ ми беше в 18 г.с.и 4 дни и ми се струва много рано, а и от два дни си усещам корема адски напрегнат,снощи не спах цяла вечер,а и изследвания съм пускала само веднъж в началото, а на ЖК не разчитам, то аз още не съм си записала и лекар, но хич не ми се виси по кабинетите и накрая да ми говорят глупости,колкото да отбият номера.На д-р Попов му взривих телефона,ама тц, ефект никакъв. Запазих си час при д-р Димитрова,която преглежда при Калчева(уф,само нея не съм посетила от бургаските гинеколози) за четвъртък,надявам се да издържа до тогава.
Deizy, още я мисля с тая хрема,не се е разписала,да каже че е оздравяла.
januari,за днес имаше планова,нали, тая виелица осуети ли ти шопинга?

# 541
Крис, за час при Попов трябваше да звъннеш на стационарния днес сутринта в 09.00, предполагам го знаеш това. Другият вариант е да отидеш и да чакаш да се вредиш без час. Ако издържиш до прегледа при Димитрова, пиши какво е казала и впечатленията си от нея после. Дано всичко е наред  Praynig

# 542
alexa, да, звънях, и днес в 9.00 до 9.30, и в събота в 9.00, но не успях да си взема час. А можеш ли да ми кажеш къде приема и кога, може и да отида утре,ако не съм в ред и тази вечер.

# 543
Здравейте!
Днес голямо движение при мен - денят ми се стори недостатъчно дълъг, пък и гледам да пазя поведение и да не участвам в спамене на темичката Wink

Suzito85, поздравление за цвета на гащите и най-вече за перфектния беборан, който си отглеждаш в бременилското коремче!  bouquet

Сутринта си занесох документите за болничен при ЛКК - ще е готов в четвъртък, а след това с милото по план - обиколка по магазините с образователна цел. Ефектът за мен е потресаващ ooooh! Вместо да летя окрилена от кеф, съвсем се замотах какво, как, защо, дали - друго си е да търся ботушки или дрешки за мен, друго си е за беб', особено като не иска да ми подскаже кое ще й хареса, кое ще й е удобно и кое ще й влезе в употреба?!?!?! #Crazy newsm78 #Crazy
Минахме само Jumbo, Айко, Хиполенд и Синди. Единствено харесахме кошарка и то единодушно: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9974&cat=106
Някой има ли опит с такава или кометари от приятели?! Много й се изкефихме и уж отговаряше на критерийте ни, ама сега като чета описанието й ми се струва нисичка, но не пише височина външна с крачетата или без е?!
Иначе комплекта на Авент стерилизатор+шишета в Айко вече не е промо за 39лв, а си е 79лв.
До края на седмицата ще си изберем друг ден с код оранжево, яко дъжд и вятър и ще обиколим още няколко магазина и после ще решаваме какво, кога и откъде да купуваме.
Иначе от количките се ужасих - за съжаление няма как да има на всички марки, всички модели в един магазин и съм а изходна позиция в избора.
Уф, стига с бебешкия шопинг-тур. Взехме си за нас щуротии - щприц, форми за коледни сладки/кексчета (ботушче, елхичка и здвездичка) и др.подобни.

А преди малко се върнахме от кино - гледахме Джони Инглиш - доста смях се изля в залата от всички присъстващи. Филмът нищо особено, ама си е разпускащ Hug

KRIS72, стискам палци нещата с беб да са о'к, а всичко да е плод на твоето притеснение Praynig
inlove, честита нова спретната къщичка!!! Hug

# 544
alexa, да, звънях, и днес в 9.00 до 9.30, и в събота в 9.00, но не успях да си взема час. А можеш ли да ми кажеш къде приема и кога, може и да отида утре,ако не съм в ред и тази вечер.

Кабинетът на Попов е на ул.Велико Търново Νο.6 или 8 - като караш по една от улиците покрай морето, която води до дискотека Месалина - минаваш дискотеката и после незнам как да ти обясня- там е добре да питаш. Чувала съм, че и в болницата приема - ако искаш му звънни на мобилния да го питаш него направо, къде да отидеш и по кое време (ама му кажи какви са ти притесненията) - 0888 694615.

Дано до утре да си по-добре и да не се наложи  Naughty

# 545
До края на седмицата ще си изберем друг ден с код оранжево, яко дъжд и вятър и ще обиколим още няколко магазина и после ще решаваме какво, кога и откъде да купуваме.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo надявам се правилно съм разбрала самоиронията в думите ти, защото много се смях  Joy

# 546
Майчета, фенки на МБАЛ, искам да ви зарадвам с една новина - вече и там имат 4Д , току-що го прочетох -

http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/29282 … D1%80%D0%B0%D1%84

# 547
  • Бургас
Майчета, фенки на МБАЛ, искам да ви зарадвам с една новина - вече и там имат 4Д , току-що го прочетох -

http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/29282 … D1%80%D0%B0%D1%84

Да им е честит! Дано да има и кой да работи с него...  Whistling

january, утре имаш възможност, след това се очаква оправяне на времето 

# 548
  • Across the Multiverse
Ами много хубаво, да е честит! Сега трябва да обучат специалистите. Не знаех, че има инвитро клиника към МБАЛ Бургас, било и отскоро.  newsm78

# 549
HELP ME!!!
Момичета, вече три часа гледам колички в интернет - мнооогооо бре! #Crazy
Кажете моля ви по-качествени кои са, че да огранича прегледа и подбора, че станах разногледа.
Това, което си мисля за по-практично е: да е с 4 гуми/не от най-малките/; комбинирана за всички сезони със съответното чувалче за зимата, вкл. и с изцяло легнало положение, с цяла дръжка, да се обръща и по посока на движение и срещу майката; евентуално към комплекта с др.неща - столче за кола, комарник, дъждобран, чанта, чадър.

Браво за техниката в МБАЛ - значи като идем с милото на отворените врати - много ще ни се хвалят. Ама както и Gigito е написала - сега трябва да обучат и кадрите си!

# 550
Влади, кошарката е много хубава,но е хубаво мястото за повиване да не е такъв вид,ако ще го използваш разбира се ,виж ето този модел за повиване:
http://slunce-bg.com/product/403/koshari-za-spane-i-igra-cangaro … dreamy-green.html
гумирано е и не е с тези железа отстрани,няма опасност бебчето да не нарани като започне да шава Peace,хубаво е и колелца да има от едната страна поне да си я местиш по лесно Simple Smile
Сузито 85 честити сини гащурки!

# 551
  • Бургас
Добро утро!

Бая сте писали, а аз не успях вчера да се включа много, че цял ден бяхме без ток.Дойде към 21 часа.Дано днес положението да е по-добро.
Днес към обяд ще ходя да си взема болничния и да го нося на работа.
За инвитро клиника и аз подразбрах, понеже нали ходих при Душепеев и той разговаряше на тази тема по телефона с някого.
За 4Д апаратурата също адмирации на спонсора и сега само трябва желание за обучение на специалистите за работа с нея.
Сузи, честити ви сини гащи!
Хайде, дано да ни е лек деня!

# 552
Добро утро и от мен Simple Smile

Ех january не ви спира и лошото време да обикаляте. Браво на вас - може и днес да пробвате Simple Smile. За кошарата - на мен ми харесва. Питала съм много мои познати, които са отгледали децата си в преносими кошарки и всички са на мнение, че са много удобни. Преносими са - можеш да си ги местиш лесно от стая на стая, да почистваш под тях, а да се използват и после и като безопасно място за игра.

KRIS - да пишеш как е минал прегледа при Димитрова и колко струва при нея. Аз мисля в събота да се пробвам за час при Попов, ама ще видим какво ще стане.

# 553
  • На морето!
Добро утро от мен!
Днес отново е особено ветровито и студено, уж до обяд.
Вчера както си карах по "Булаир" един контейнер тръгна да пресича. Днес пък един закъсал камион в малките улички около Операта, на всичкото отгоре хвърчат кестени като патрони, въобще ад някакъв. Да се пазите, че все още има шофьори, които не съобразяват времето и условията и го раздават рейсъри по най-неподходящите места.

Благодаря на всички за отговорите относно прегледа при Бояджиев. В началото на следващия месец ще отида.
Януари, кошарката е хубава. Ние имахме такава, която ползвахме при почивки и екскурзии. Удобна и здрава, доста сме я разхождали и съответно сгъвали-разгъвали, още е здрава. Въпреки, че аз предпочитам за вкъщи дървена, но то си е някакво мое недотам логично предпочитание. За количка- има една тема в "на пазар", много полезна. Изборът на количка е много строго индивидуален- аз предпочитам триколка или ако е с 4 задължително да са големи. Спряла съм се на АБЦ, Бебе Комфорт, Хане или Пег Перего. Преди 4г. хит беше Куини, сега е Стоке /Щоке. Прегледай темата, мисля ще ти е полезна.
От мен това е- пия кафе и закусвам с грозде и така ми се спииии, думи нямам. Топъл ден на всички!

# 554
Добро утро момичета Hug
 Сузи, честито за малкото юначе, браво  Simple Smile
 Та значи казвате за д-р Бояджиев, Аничка, като се обадиш за час за колко дни след това ти дават горе долу, къде преглежда доктора по ЗК и като си запазвам час трябва ли да казвам ,че съм с направление, ще съм ти много благодарна и за някакви телефони за запазване на часове, смятам да се пробвам за час...пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт