Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • На морето!
ама кажете името и на другата де, за какво е този форум, все пак...
Виж в тази тема Бял списък на детски лекари в Бургас  Peace

# 526
Menina - и аз съм се записала да следя тази темичка:)

# 527
Здравейте момичета  Hug Завърнахме се вчера , но бях каталясала хапнах и веднага си полегнах... Прегледът мина, бебчетата са добре засега, растат, вече сме по 1.150 гр.,според док.вървим големички дори и за едноплодна бременност, та затова коремът ми бил толкова голям, зададох му един куп въпроси ,че си бях насъбрала, смимахме малките ми шушончета и излязохме доволни от кабинета, прегледът продължи 1.30 ч., е разбира се има и някои нещица, които ме притесняват, като например белтъка в урината, док каза , че трябва да го следим доста изкъсо, че никак не е безобиден, а аз съм на границата, та от утре пак почвам  с изследванията, ох дано всичко е наред...Ще правим каквото трябва, пък то ще става каквото ще става....
Така момичета, искам да ви попитам за съвет относно гинеколог по ЗК, знам че изборът не е особено голям, но аз така или иначе трябва да имам такъв понеже ще ми трябва за някакъв талон за раждане ли и  аз незнам точно, утре ще проуча, та ми се искаше и все пак да ме преглежда, така или иначе имам намерения да си ходя и при Сигридов, та докторите ми стават в повечко, трима ми идват множко, а и с оглед на това,че едва ли ще раждам в Поморие смятам да се ориентирам при някой в Бургас, ще съм ви благодарна за всякакви препоръки....Че сега ми е едно такова объркано....и се чудя. Но до утре така или иначе трябва да съм взела някакво решение, че времето си минава, а аз само се офлянквам...
Приятен ден на всички  Peace

# 528
  • На морето!
Женка, супер новини!
Къде мислиш да раждаш- в МБАЛ Бургас или Девата? Ако си в МБАЛ Б-с и ти трябва просто лекар за направления и ЖК по ЗК ти препоръчвам Миринчев, но тъй като при него има много бременни и се чака повечко, пробвай при Иванов. Ако си се ориентирала към ДМ- Бояджиев.

# 529
Menina, засега направо съм се ориентирала към София в Токуда, обсъждахме варианти с док.Сигридов и сякаш този вариант ми допадна най-много, с оглед на това ,че бременността ми е двуплодна и се води малко или много рискова имам възможност да отседна по раничко в София, но незнам дали ще се получи точно така, ако недай си боже стане преждевременно да не дава господ, ще я карам на късмет.... Та с него се разбрахме да се виждаме един път месечно, просто пътя е много и той не иска да се разкарвам толкова често до София. Та трябва ми някой  бургаски гинеколог , който да работи със ЗК в същото време все пак и да си ме преглежда, тъй като в моят случай прегледите са на 15 дни, а ходя в София на 30. Казваш за Миринчев се чака много ..., горе долу колко седмици предварително трябва да се обадя за час при него и трябва ли да кажа, че прегледът е с направление предварително, ох хич не съм наясно, досега нито веднъж не съм ходила с направление на гинеколог специално...
 И само да ви попитам, знаете ли дали д-р Димитрова от Поморийската болница работи по ЗК, веднъж съм ходила на частно при нея и ми хареса отношението и също така тя ми назначи изследвания с които разбрахме ,че имам някаква лека таласемия, никой преди нея не се беше сетил да ми назначи изслевания..., а и една позната е много доволна от нея, но не мога да се сетя дали работеше с касата, хубавото е и , че тя преглежда в кабинета на Калчева в Бургас и няма да ми се налага да ходя до Поморие ...Ох, много хаотично нахвърлих всичко, но пак трябва да сменям програмата и направо ми иде да си скубя косата, обърках се тотално вече.

# 530
  • На морето!
Аз си запазвам час в края на месеца за края на следващия.
Виж и Бояджиев, щом няма да раждаш в МБАЛ Б-с той е по-добрият вариант.

# 531
Аз при д-р Бояджиев без проблем си вземам час, а и ми издава болничен, без да се налага да се явявам пред комисия.

# 532
  • На морето!
Аз при д-р Бояджиев без проблем си вземам час, а и ми издава болничен, без да се налага да се явявам пред комисия.
Аз мисля да го посетя през ноември в св. София, без направление, да си запазя час за преглед, за да види как е мъничето, че имам нужда от още едно мнение. Някой да има идея колко ще ми струва и дали не е по-добре направо да си запазя час за ФМ, въпреки че не помня в коя седмица беше последната?

# 533
  • Бургас
Аз мисля да го посетя през ноември в св. София, без направление, да си запазя час за преглед, за да види как е мъничето, че имам нужда от още едно мнение. Някой да има идея колко ще ми струва и дали не е по-добре направо да си запазя час за ФМ, въпреки че не помня в коя седмица беше последната?

Последната е м/у 28 и 32 г.с.- като гледам все ще си в срок  Laughing
За цени немога да ти помогна- миналото лято, преглед при Скочева беше 30лв. без направление. Би трябвало и за Бояджиев да е толкова. Но това е преди една година, все пак ....

# 534
  • Бургас
Сузи, Бонбонче, мерси за отговорите. Ще потърся още малко инфо за тези две докторки, ама кажете името и на другата де, за какво е този форум, все пак...

Бонбонче, тя ли ти е ЛЛ и на теб и на Мими?
Алекс, само на Мария е личен лекар, казва се д-р Ангелова.Има доста пациенти.По принцип е педиатър, но има и възрастни много и пред кабинета вечно е пълно с народ Simple Smile
Менина, ако се преглеждаш в Света София при Бояджиев през делничен ден е 30 лева прегледа.Ако е ФМ в Девата, там вече е повече при когото и да се паднеш или запишеш.

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 15:50 от Шоколадово бонбонче

# 535
Бонбонче, аз гледам да бягам от бабите при моята ЛЛ.
от много време искам да я сменям и сега мисля да го направя вече, като съчетая моя ЛЛ да е ЛЛ и на детето ми и съответно да е педиатър. На мен ще ми трябва за направления само. На частно има добри лекари - чета за Димитрова (която е до Дорийска) и за Ралева на Вардар.

Въпросът е по ЗК да си избера ... За Филипова и Василева някой има ли мнение?
Джендова също я имам предвид.

# 536
  • Където морето целува небето...
Няма такъв студ и вятър!
Ние си имаме едно идеално момченце  stork-boy. Док е много доволна от сътвореното от нас. Всичко си му е на ред на бебчо. Милото толкова много шаваше и риткаше, но си показа на няколко пъти "гордостите". Татито естесвено е повече от щастлив. Тъй като той разбира от рентгени и тем подобни и само си говорихаи обсъждаха с докторката, че чак ме взеха за мезе. Аз нали не разбирам колкото тях и трябва да ми се разяснява повече. Сега си гледаме клипчето и пак ми обяснява на мен.
Терминът ми излиза по-рано, но ще видим. KRIS72 на теб кога ти го преместиха на ФМ?
Женка, много се радвам за теб и бебките.
Менина, прегледът в Св. София е 30 лв. ФМ в девата е 50 лв., а ако е с 4Д е 70.

# 537
Suzito85 - честито ви момченце  stork-boy. Много се радвам, че всичко си ви е наред, а разбирам че и таткото е много щастлив. Въпреки лошото врвеме бебчо е стоплил сърцата ви Simple Smile. Кой ти прави 4Д?

# 538

Менина, прегледът в Св. София е 30 лв. ФМ в девата е 50 лв., а ако е с 4Д е 70.

много високи цени за 4Д  newsm78

# 539
  • Across the Multiverse
Толкова е- 70 лв ФМ с 4Д. Прегледа в Св.София си е 30 лв., колкото е и ако искаш да те гледат на ехограф, а не ти се полага вече.  Tired А третата ФМ е основно преглед на сърцето доколкото знам.
Ама има ли по-подходящ ден от този ми кажете за първи ден от отпуската ми?  Laughing Вече съм домашна мечка да се похваля и аз. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт