Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Сузито 85, ние имаме такова пор-бебе страхотно е сега вече започва да ни влиза в употреба и малчо също много си го харесва ,гуши се в него постоянно ,ние го използваме за вън предимно.А за пелени на първо време ако става въпрос за тензухени и бархет са ти нужни 2 пакета те са вътре 4 2 малки тензух и бархет и 2 големи същите.Ако пък имаш в предвид пелени като едеалца 2 са ти напълно достатъчни  Wink
Дано съм помогнала  Peace

# 511
  • Където морето целува небето...
Nadiny значи го взимам това порт-бебе. За бархетни пеленки питах. Може ли да ми обясниш за тези пакети по-подробно? Или ако имаш линк да видя за какво става въпрос. Те стават ли за сушилня  newsm78.

# 512
Nadiny значи го взимам това порт-бебе. За бархетни пеленки питах. Може ли да ми обясниш за тези пакети по-подробно? Или ако имаш линк да видя за какво става въпрос. Те стават ли за сушилня  newsm78.

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2119&cat=27

А какво точно те интересува за тях  mrjdx Wink

# 513
Ами то тук не се вижда много добре, но за това става дума явно. Видях в сайта, че има и такива и от органичен памук. Знам, че тези пелени са с много широко приложение и са си нужна покупка, нали. Записвам си 2 пакета по 4 бр. в списъкът и 2 одеала освен порт-бебето.

# 514
Да стават за сушилня ,щом минават през центрофуга на 1000 оборота:)Значи аз бархета големите си ги използвах за завиване през лятото, малките  или в коритото да не се хлъзга или като спинка под главичката  ,а тензухчето го слагам над хавлийката след баня попива много бързо и хавлийката не се мокри толкова.А малката тензухена като си преваря водичката я прецеждам през нея. PeaceАко те интересува нещо друго питай.

# 515
сузи, д-р джендова работи ли по ЗК? А може ли да ми стане личен лекар на мен и на бебенцето? И последно - знаеш ли дали се чака много, за да влезеш и можеш ли да я откриеш лесно и по всяко време по телефона  Sunglasses

# 516
  • Бургас
Добро утро, мами!

Вън е студ отвсякъде... Rolling Eyes
Ние също имаме и портбебе, от което бях  много доволна с Мимката като беше бебе.Обаче много бързо се научават да си ги откопчават и излизат от тях.
Алекс, ние сме при другата доктора, която работи в един и същи кабинет с Джендова/не споменавам име, за да няма реклама/, та да, работи по ЗК, а какво да ти кажа за чакането, пред всеки педиатър, който е по-желан, има доста народ винаги.
Леле, голям дъжд и вятър го дават при нас.
Хайде, спокоен ден на всички ни!

# 517
Добро утро и от мен  newsm10

Ох наистина вече ми омръзна да вали. Няма ли да спира. Вече си е доста студеничко и днес даже пуснах климатика. Сутринта външната температура беше 4 градуса. Е така ще е и днес в къщи пред телевизора, а след обед ще си направя и вечеря и така Simple Smile. Мами, които работите моля ви пазете се да не настинете.

JENKATA- ти сигурно се върна в Бургас вече от прегледа в София. Пиши ни как е минало, макар че съм сигурно че всичко е наред нали Simple Smile

Купих си вече и кремче за подготовка на зърната за кърмене и започвам да се ги мажа от днес  newsm53

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 09:26 от tania_burgas

# 518
Добро утро мамита! Какъв е този студ навън, какъв е този вятър бре!  То само в къщи да стоиш, но като се сетя че съм на работа от 17 до 19 да се смееш ли да плачеш ли. До довечера може да стане два пъти по -гадно времето. Чета, чета какво сме писали и се чудя ако някой току що влиза във форума и ни чете писанията какво ще си помисли- някой път го обръщаме на лафче и базици. Жалко че няма чат във форума да не спамим.
И така да се оплача с малкия почваме да се разболяваме. Той вече е със сополки, аз все още се държа, но натам отивам. Снощи покашля 5-6 пъти и днеска не е на градина. Подготвих си вече 50лв за лекарства.  Twisted Evil Настръхва ми косъма като се сетя ,че вече ще е така-една седмица у дома, една на градина. А аз незнам как да се опазя в училище. Дейзи ти само с чайчета и лимони ли се лекува? Друг път като се разболея и изобщо не чакам да се тръшна- цяла артилерия лекарства влиза в действие , но сега?? Не става....
И да се похваля-  снощи спахме в новата стая- преместихме всички мебели, подредихме, наредихме както се казва. Малкият преди да легне заяви , че искал да си спи в другата стая , но след 5-6 минутно мрънкане се съгласи да си влезе в кошарата. Примамихме го като му отворихме вратичката да си влезе сам- вече не мога , т.е. не искам да го вдигам . Страх ме е да не стане нещо с бебето. И сутринта от мерак 4 пъти влиза и излиза. Ето дадох отчет.  Grinning
Ложелавам ви добро настроение колкото е възможно  и една прегръдка на всички коремчета.

# 519
  • Бургас
Добро утро и от мен  Simple Smile

От къде дойде тази зима, да й се незнае  Rolling Eyes Днес и аз пуснах климатика, че малкия си е в къщи с болки в ушите. Поне температура не вдига вече, но то няма и как, защото започнах антибиотик  Confused

Установих, че новия климатик е нагасен на студено и неможах да го наглася на топло, а уж  се имам за технически грамотна  Mr. Green Сега трябва да търся указанията за употреба, а след ремонта е много интересно, къде точно съм ги скатала  Whistling

inlove , честита ви нова стая! Вие всички накуп ли ще спите, като се роди бебчето или ще отделяте малкия ? Може и да си споменала, ама пусти бременен мозък ....  Blush

Приятно мързелуване на всички пазещи леглата, а ходещите на работа да се пазят от настинки и вируси  Peace

# 520
  • На морето!
Добро утро и от мен!
Днес вън не е за мъже. Студ, вятър, дъжд и мрачно, мрачно, на фарове едва карам. Ужас е някакъв и места за паркиране няма.
Оставих детето на градина и сега пия топло кафе в офиса. Надявам се това време да подейства стресиращо на клиентите ни и да е спокойно на работа. Днес никак не ми се ставаше сутринта, първо реших, че е неделя, после заради тъмнината бях сигурна, че е рано още.
GJK, за упътване на климатика виж в интернет. Аз никога не чета книжките, т.е. прибирам ги с гаранциите и после си търся в интернет инфо, което ми е нужно.
Инлов, пий вит. С или нещо хомеопатично и не предавай фронта. Честита ви, официално вече, нова стая.
Ние вчера взехме килим за детската с Мики Маус и завивки пък с прословутата мишка. Много красиви от Домко. Там м-у другото има в момента намаление на килими -20%, харесах и стикери за стена, но Симеон не издържа повече от половин час в магазина.
Танче, ние сме с климатик от 1-2 седмици, а в стаята на Симеон въобще не сме спирали печката. 
На мен ми е мъка, че не ми съхне прането в това време, т.е съхне, но мнооого бавно и се трупа по много.
Оставям ви. Топъл и мързелив ден на всички!

# 521
Ужасно време!!! И аз съм вече с климатик. След малко трябва да отиваме на 4Д и ако не замръзна по пътя ще ви пиша като се върнем.
alexa_  докторкта е по ЗК. За чакането и Бонбончето ти е отговорила. Ще питам приятелките ми дали е само детски лекар или може да се запишеш и ти. За докторката на Бонбончето също чувам само добри неща.
inlove взимай мерки, че не ти трябва болест сега!

# 522

Suzito85 - като се върнеш и се стоплиш да пиши ни как е минало 4D - то. При кой лекар ще си го правиш?

Гледам предаването " на кафе" на Гала, където слагат мъжки гърди на Азис Simple Smile. И сега се чудя какво вкусно нещо да си спретна. ЯЯЯЯЯЯЯ да се стопля това време, че така като сме в къщи само за хапване си мислим Simple Smile

# 523
Сузи, Бонбонче, мерси за отговорите. Ще потърся още малко инфо за тези две докторки, ама кажете името и на другата де, за какво е този форум, все пак...

Бонбонче, тя ли ти е ЛЛ и на теб и на Мими?

# 524
  • Бургас
tan4e, kak ti doide apetita pri vida na azis na operacionna  Mr. Green
a za pediatar hodim pri Karadjova vav Vazrajdane, no ne6to ne mi dopadat savetite i, taka 4e ne q prepora4vam.

Общи условия

Активация на акаунт