Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 742
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Значи само рисковите групи са по клинична пътека...

# 646
Добро утро и от мен Simple Smile

Ето тук има, какво ви се полага по ЗК. Всеки сам може да прецени дали е изпълнено  Peace

http://www.nhif.bg/c/document_library/get_file?uuid=e50f5261-437 … amp;groupId=10139
Благодаря Simple Smile много полезна информация

# 647
Много ви благодаря момичета за пожеланията Simple Smile

tania_burgas  - аз съм с ниска плацента и да доктора ми каза, че има голяма вероятност да се качи с напредване на бременността, но трябва да се пазя и да се следи, защото има и малка вероятност да си остане ниско.

# 648
Мен още никой не ме е теглил  Rolling Eyes Записвам си теглото у дома.

# 649
И аз съм така - нито кг, нито корем. КГ си ги гледам аз и ми се плаче Simple Smile

# 650
Аз изобщо не се притеснявам за качените килограми, (ако са до 20кг), след раждането ще вляза в норма.

# 651
Добро утро Simple Smile
 Килограмите гледам обсъждате, да си кажа и аз болката  вече съм +20   261uu
 CabuHka и моята плацента беше на 18 мм, но се е вдигнала вече и както изглежда нормално ще раждам, така че не се притеснявай, пази се повече Simple Smile
 И така, имам още 16 дни до термин и си чакам, и все се оглеждам за тая тапа ама ТЦ. Даже след малко се заемам със списъка за покупките за бебето, че доникъде не съм, списък даже нямам още  Embarassed Снощи даже се разревах, че нищо не съм избрала на 100 % още, и че бебенцето ми нищо няма да си има като го изпишат от болницата  smile3518 Ужас, не съм си представяла,че мога да плача за подобно нещо.

# 652
ехоооооо и аз съм тук,нали не сте ме забравили  Hug
не съм се включвала скоро,защото докато ви изчета и работното ми време сваршило,а в къщи нямам време за интернет.
Поздрави на мамите гушнали вече своите малки сладки бебчовци smile3504
Имам едно въпросче,кажете ми нормално ли е да имам нещо подобно на бяло течение  newsm78

# 653
  • DE
Poly_77, нормално е! Повечето го имат.
Докторът ми каза, че било някакво течение от матката, което след раждането щяло да спре! Simple Smile

# 654
  • Където морето целува небето...
Ooo Ванче, тъкмо се чудех къде зачезна. Ти няма ли да пазариш предварително или като родиш ще пазарят близките. Нали напред имаше списъци - препиши си. А и имаш шишенца  Simple Smile. Не се разстройвай така, ама то е разбираемо де... хормони.
Поли по принцип е нормално да имаш засилено бяло течение. Лошо е ако има някакъв цвят и миризма. Аз никога съм нямала през живота си такова чудо, но като забременях в чудо се видях. Изследванията ми са супер, та си е просто от бременността.
За килограмите - аз съм + 6. Мислих, че ще съм доволна ако кача 10-11, но като гледам сигурно ще стигна до към 20. Идват Коледа, Нова година и все такива поводи на които доста си хапвам...

# 655
Килограми до момента  #2gunfire + 8 ужас. За течението - мен като ме прегледа доки ми каза, че течението ми е нормално при бременност. Но аз освен течението имам и нещо като напикаване когато ми скимне - много е гадно /все едно пускам/  Blush. Ваня - няма нужда от сълзи - всичко е въпрос на нерви ми се струва накрая и хормони. И аз изпадам в тих ужас като почна да си представям родената беба и как си мисля дали всичко ще е наред, дали ще е отгледаме добре и направо изпадам в истерия много ме е стах, ама...

# 656
  • DE
Сабинче, аз точно "напикаването" имах предвид!
Виках си - идеално, сега поне превръзки 9 месеца няма да има. Обаче не било така, както ми се иска  Mr. Green

# 657
Еми съдба  Laughing. Нищо поне си струва Simple Smile. А за 9те месеца безкръвни много е хубаво, ама после 30 дни наваксване - докато организма се изчисти и после и цикъл.  #Crazy

# 658
Гледам килограмите сте подхванали Simple Smile. Аз до момента съм +11 кг. Надявам се да не стигна 20-те, ама знае ли се. Абе за сега е важно бебчетата ни да са добре, а после ще се отслабва след като спрем да кърмим.

Ваня - още половин месец ти остава Simple Smile. Сигурно вече много тежи , ама още малко. Милата иска ти се да пазаруваш, ама май нали не ти даваха. Кажи им стига с тези суеверия, защото ти се иска да купуваш неща за бебето и това ще ти доставя удоволствие Simple Smile . Аз ще започвам с покупките от другия месец.

# 659
Аз съм +6 вече  Confused и колкото и да съм висока вече почнаха да ми личат Shocked

Аз пък искам да ви попитам вие от къде си купувате дрешки.
Аз последно от магазина в безистена си купих едно дънки и в lc waikiki видях хубави блузки, но се интересувам от по-дебели блузи/жилетки/ и яке/палто/ за зимата.

Общи условия

Активация на акаунт