Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 743
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Ама те не са женени и другия месец ще има сватба с бременна булка и бременна кума  Laughing

# 631
БХС и ФМ не са по ЗК, а се плащат. Аз говоря за изследвания като:
- цитонамазка, влагалищен секрет, спин, васерман, хепатит в и с, хламидии, токсиплазмоза, рубеола ей такива

# 632
Хайде сега да ви почерпя с нещо Simple Smile, че моят мъж днес има рожден ден:

# 633
Благодаря Simple Smile Да ти е жив и здрав мъжа, най-големият подарък скоро ще му го поднесеш Wink

# 634
Както казах по-горе Ризова ми е пускала само ПКК и урина. Не са ми правени  БХС, теста за синдром на Даун (не помня как се казваше) или други изследвания допълнителни които явно се пускат от лекарите в другите градове. Сега ми предстои ФМ и следващия път като отида при Ризова каза, че наново ще ми пусне кръвна картина, урина и васерман мисля че каза Rolling Eyes Аз мисля, че е достатъчно, но все пак вие сте по запознати...

Ризова също прибира изследванията, които ми е пуснала и аз съм с копия...

Ами СПИН, кръвна група, цитонамазка, микробиология? - това също ми го пуснаха по ЗК май. А БХС (Даун) ,токсоплазмоза и хепатит С си пуснах сама. ФМ също.

# 635
  • Бургас
страхотна темичка  Hug записвам се да ви следя   bouquet

# 636
Да ти е жив и здрав мъжа и много да те радва и слуша  Simple Smile

Ами СПИН, кръвна група, цитонамазка, микробиология? - това също ми го пуснаха по ЗК май. А БХС (Даун) ,токсоплазмоза и хепатит С си пуснах сама. ФМ също.
[/quote]
Да кръвна група ми пусна.
Другите не, но аз в цитонамазка и микробиология съм си правила края на март началото на април и нямаше от какво да се притеснявам.
За другите ще трябва да си ги пусна.
Предполагам, че спин се иска преди да влезнеш в болницата или бъркам?

# 637
  • Бургас
Ето тук има, какво ви се полага по ЗК. Всеки сам може да прецени дали е изпълнено  Peace

http://www.nhif.bg/c/document_library/get_file?uuid=e50f5261-437 … amp;groupId=10139

# 638
  • Бургас
pepsun, спин ти трябва веднага щом се запишеш за ЖК.

Относно прегледа за разкритие - на мен ми правиха 2 в седмицата, в която родих, като след първия ми падна тапата. Нито единия от 2та прегледа не ме боля, просто получих силна контракция и Душепеев ме натисна по корема и контракциите отшумяха, незнам как го направи. Но болка нямаше дори минимална... Прегледа се състои в бъркане с пръсти във влагалището. Всеки пръст се равнява на см или нещо подобно. Неприятно е, но болка няма.

Януари, хубава количка си избрала, моята е HAUCK EAGLЕ. Много съм доволна и не е тежка както бях чувала, или пък трудно управляема. Екстра си е, особено за парите, които й плащаш....

Кой питаше за първите 2 дни защо са кошмарни? Ами след секцио като ти срежат коремния мускул, не можеш да кихнеш, да си поемеш дълбоко дъх, да станеш без да усещаш ужасната болка още с мобилизирането за това. Пък първия ден просто е неописуем, седиш и чакаш да оживееш. Поне при мен беше така. Да не казвам колко беше неприятно да ме натискат по корема, или да се надигам да ми сложат подлога, за да ме измият. Но колкото и да звучи клиширано - заслужава си всяка болка и всяка сълзичка, затова се наричаме майки и чувството е велико, особено в първите дни, когато хормоните буквално се блъскат!

Емануела, как си? Чувстваш ли се вече в час? Минаха ли ти болките? Бебка как е?

Жени, честито и на теб малък мъж! Да ви радва много и да е здравичък юнака! А ти как си?

# 639
  • Бургас
Добро утро!

Много се радвам, че увеличаваме бройката на бургаските мами и бебчета Simple Smile
Сабина, M3r17o, добре дошли!
Сабина, честит ти рожденик!Нека бъде жив и здрав, много обичан и щастлив съпруг и баща!
Ама вие сте писали, писали доста за изследвания и лекари, темите са безкрайни.
Желая лек ден на всички ни!

# 640
Добре дошли на новите момичета.Лека бременност и положителни емоции. Peace
Сабинка,честит ти рожденник.Нека бъде здрав и всичко най-хубаво желая. Peace

# 641
Добро утро и от мен:)

Еха снощи докато сме имали гости толкова много сте изписали , ама успях да ви изчета:)

Добре дошли на новите мами и много ме радва факта, че се увеличаваме. Дано да се запознаем на следващата ни срещичка Simple Smile ТА КОГА ЩЕ Е ТЯ.

Сабинка - честит ти рожденник. Нека винаги да е до теб, да те обича и бъдете винаги щастливи:)

January - направи ли вече първите покупки или все оше продължава маратона по магазините Simple Smile

Някой беше писал, че има ниско разположена плацента в момента. Мога да кажа за сега да не се притеснява, а само да се пази да не вдига тежко и без секс. Моята също беше ниско, но след това си се вдигна. Така, че има шанс нещата да се променят:)

M3r17o - представи ни се и ти Simple Smile. В смисъл в коя седмица си, кой ти следи ЖК, от кой комплекс си, работиш ли или си в болнични и разни такива неща:)

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 09:28 от tania_burgas

# 642
Добро утро!
Преди БХС се поемаше по клинична пътека, но не зная дали е още така, трябва да се провери в сайта на генетичната лаборатория в Майчин дом.

# 643
  • Бургас
Добро утро!
Преди БХС се поемаше по клинична пътека, но не зная дали е още така, трябва да се провери в сайта на генетичната лаборатория в Майчин дом.
Аз доколкото знам от мамите в София, всички си плащат около 30 или 40 лева за БХС.

# 644
БХС се поема от здравна каса само за бременни над 35 год. възрзст

Общи условия

Активация на акаунт